eşiniz siz olmadan gider mi?

Ablasinin kep toreni, yegeninin dogumgunu, bunlar gezme sayilmaz bence. Ben olsam ben de giderdim esimi yalniz birakmazdim orda. Arkadaslariyla geziyor mu, arkadaslaria sensiz plan yapiyor mu mesela? Sana gezme diyor cunku ailesinin ozel gunlerine katilmak ona gore mecburi bir sey, gezme degil, ama seninki gezme. Arkadaslariyla geziyorsa o konuda haklisin ama kep toreni falan alincak seyler degil, kendin gitmiyorsun diye esine bu konuda karisamazsin, ablasi sonucta

Görümcelerinle arani bozarsan böyle davet edilmezsin işte. Yurdum kadını hoslanmadigi görümce ile mesafeli "nasılsın iyi misin" sohbeti yapmayı beceremiyor. İlla çingene kavgası yapilacak. Biraz asil olun

Sen sorun yaşadın diye kardeşin görümcenden vaz mı geçsin. Geçmemiş işte. Helal olsun ona.

Evde korkuyorum ne demek. Koskoca evli kadınsın. Kapını kilitle otur. Korkuyorum miy mıy yapınca "zavalli masum korunmaya muhtaç sevimli kadın" olmuyorsun. Mızmız oluyorsun.

Korkuyorsan psikologa git. Bu senin sorunun. Eşin, senin çözemedigin ve çözmekle mükellef olduğun ruh sağlığı sorunlarına göre dışarı çıkma durumunu ayarlayacak degil

Son düzenleme:
Aile olmak zor ... aile organizasyonlarina benimle gitmek ister .gideceği yere göre değişir.erkek erkeğe takılacak karda benim işim yok ki artık maç hariç erkek erkeğe organizasyon da yok.evlilerle takılıyoruz.
Kayın pederin yanında demen hoş olmamış tek taş olayını alacağı varsa da hayır der ko kp de ayipladigini belli etmiş simarmasin vs diyerek(adamlar farklı bakıyor yapacak birşey yok)
Son olarak sevmek zorunda değilsin ama eşinin ailesine mesafeli ve saygıli olursan (onlar da sana karşı saygılı olacaktır) mutluluklar

Gitsin hiç karışmam.

Ama ben de onu bırakıp bırakıp giderim o zaman bir yerlere.

Alsın kumandasını bir başına duvarlarla otursun.

Sizin hatanız sizin için fedakarlıkta bulunmayan bir eş için fedakarlık yapmanız.
Hiç gerek yok.

Valla benden sana tavsiye eşini yalnız basına onların yanına gönderme. Sonra çok üzülürsün. Küssen de git eşinle. Senin hatrına gidiyorum de. Hem görümcen ne demek üstüne yürüdü? Mesafeniz ne durumda?

hanımefendi yapılan yorumları geç okuyorum hepsini ciddiye aldım ama bu yaptığınız yorumun saçmalığı nedir? ben kp ile evlenmedim kocam ile evlendim. kp ilk başta böyle saçma bi insan olduğunu gösterseydi belki düşünürdüm ama eşime olan sevgimden dolayı yine evlenirdim. burda ki sorun kp nin saçma konuşması ve eşimin ağzını açmaması. umarım anlamışsınızdır. kültür dediğimiz şey konuşma şekli değildir bu arada saygı her yerde saygıdır

ilk gün arkadaşlarımı çağırdım ikinci gün tek başıma sinemaya gittim pazar günü de mezarlığa falan gittim. sonra annesini aradım anneler günü için telefonumu açmadı ki aramızda hiç bi sorun yoktu. bende evlerine gittim bi saksı çiçeği alıp. ben daha nasıl iyi olabilirim ne yapmam lazım anlamıyorum

şuan merhaba merhaba evlerine gittiğimde eşim yokken yanıma gelmez eşim gelince gelir odaya

Konuyu okurken zaten esinize sinirlendim en son kayinvalideniz beni çileden cikardi. Sana ne lan kv bozuntusu kafa atasim geldi. Şımartmaymış. Dangoz

ben çok üzülüyorum böyle şeyler yaşadığımda. bilmiyorum belki de ailem beni hep şımarttığı içindir annemin evinde kimsenin kıyıp ağzını açmamasındandır. ama kp kendi kızlarını torunlarını bu kadar şımartırken onlara kıyamazken benim için eşime böyle demesi fazla kırıcı benim için

Eşiniz kaç yaşındaki ablasının kep töreni var ? Çok acaipmis o kadar kadın içinde sıkılmıyor mu acaba ben de merak ettim

eşim 29 ablası da 31-32 herhalde. bakın gündüz olsun gitsin hiç sorun değil ama ben akşam kalamıyorum bunu biliyor ve ben arkadaşlarımı çağırmasam yine gidecek. doğum gününe de gitsin ama o kadar kadın o evdeyken değil. soruyorum baban varmıydı hayır enişten varmıydı hayır ya o zaman sen niye ordasın niye? ya ablası eşimin doğum gününde bi hediye alıp hadi buda benden demedi bile

hanımefendi ben yeterince asilim bence ailesi bana o kadar laf sayarken sizde şöylesiniz böylesiniz cümleleri asla çıkmadı benim ağzımdan. görümce filmi var bi açın izleyin ben görümcelerimin eşimi aynı derece de kıskandığını düşünüyorum.

eğer biz evliysek benim sorunlarım onun sorunlarınız siz belki evli değilsiniz ki değilseniz bu yorumunuzu ciddiye almadığımı düşünün çünkü yaşamayan bilemez. evliyseniz de eşinizle biz olamamışsınız demektir ne demek senin promlemlerin onu ilgilendirmez?

eğer görümcelerimle yaşadığım sorunlar yüzünden eşimle her defasında aram bozulmasa evet tabi ki ona ne gitsin görüşsün ama ben o görümceler yüzünden 2 defa evimden ayrılmak zorunda kaldım. benim ailem daha eşime ağzını açmış değil çünkü ben müsade etmem.

saygılar

Sorunların eşini ilgilendirmez demedim.
Senin çözmen gereken gereksiz bir korku nedeniyle eşin dışarı mi çıkmasın dedim Çözmeye çalıştin mi hiç? Bence psikologa falan gitmemişsindir

Bu biz olmak değil. Karşı tarafa eziyet etmek

eşinin onlarla olduğuna emin misin? ben öyle olduğundan şüphe ettim.. Aslında sıkıntının büyüğü senin onun ailesiyle ilişkileri koparman. bence biran önce düzelt hatta eşinin katıldığı her ortama seninde katılmak istediğini söyle... Baksana abartmış yanı üst üste kaç gün...
Her evlilikte bu tarz şeyler olur normal ama bu kadar sık hale gelince normallikten çıkar...

Yazdigin her cümle rahatsiz edici, onu kirici.
Adamin seni sevdiginden ne kadar eminsin, cocuk isini de uzunca bir süre askiya al.
Soruna gelince de esim bensiz bir yere gitmez. 4 senedir bensiz gittigi iki etkinlik var, biri is yerinde oldu birinde de yeni dogum yapmistim ve gidecegi oyunu aylar öncesinden rezevasyon yapmisti. Ikisinde de akli bende kalarak gitti.
Geldiginde de keske sen de olsaydin dedi. Bak 4 sene diyorum bunun daha evlilik öncesi bensiz bir yere gitme dönemide var.
Kendine deger ver lütfen, sana yapilanlar, söylenen sözler hic ama hic hos degil. Dik dur boyun egme, sen cok degerlisin kimseye de kendini bu sekil ezdirme. Bu sekilden acik acik laf sokmak nedir ya

asklasdjklask

e senin aran bozuk gitmiyosun diye adam da mı gitmesin? kusura bakma ama engelleyemezsin, çok saçma.

kaldı ki dışarı çıkmak için o senden izin almazken sen ondan alıyosan şapkanı önüne koy da bi düşün ben napıyorum diye.

bi de akşamları evde korkmak nedir? çocuk msunuz? allah korusun eşiniz ölse napcaksınız kendinize bakıcı mı tutacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…