- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Konuyu okurken zaten esinize sinirlendim en son kayinvalideniz beni çileden cikardi. Sana ne lan kv bozuntusu kafa atasim geldi. Şımartmaymış. Dangoz
Görümcelerinle arani bozarsan böyle davet edilmezsin işte. Yurdum kadını hoslanmadigi görümce ile mesafeli "nasılsın iyi misin" sohbeti yapmayı beceremiyor. İlla çingene kavgası yapilacak. Biraz asil olunhanımlar iyi akşamlar anneler gününüz kutlu olsun :)
eşiniz sizi evde bırakıp organizasyonlara katılıyor mu?
benim eşim dün akşam ablasının kep törenine gitti ki ben akşamları evde yalnız kalamıyorum ciddi anlamda çok korkuyorum. arkadaşlarımı çağırdım allahtan onlar geldiler. eşim sırf oraya erken gitmek için yemek yüzünden kavga etti benimle öyle gitti.
bugünde öğlen işten gelip hemen yeğeninin doğum gününe gitti. sorun gitmesi değil ama bugün ablasının kız arkadaşları falan hep geliyodu o kadar kadının içinde nasıl durdu anlam veremedim kendisine söylediğimde de mutfakta otururum cevabını aldım. yarın da gidebilirdi hediye vermeye.
ben arkadaşımla görüşmek istediğimde eşim izin vermemişti bi hafta sonumuz var onu da arkadaşlarınla mı geçireceksin demişti. şimdi kendisinin beni yalnız bırakması sizce doğru mu ben mi alınganlık yapıyorum? ki 3-4 haftadır çalışmıyorum evde hep yalnızım akşam eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum.
bir diğer sorunum da, kv de oturuyorduk tv de 5 taş reklamı vardı şaka yaptım eşime bana bunu almak istermisin diye o da gülerek hayır dedi ordan kp bunu böyle şımarık alıştırma hediye falan alma sakın dedi. acaba bütün bu olanları ben mi abartıyorum? yoksa kp böyle demesi gerçekten ayıp mı sizce de
(görümcelerimle aramda sorun olduğu için ikisiyle ilgili olaylarda geri planda kalmak zorundayım)
Eşinizin katıldığı yer organizasyon değil
Ablası, yeğeni kendi ailesi
Onun gitmesi anormal değil, sorun senin gitmemen
Zaten görümcelerinle sorun olduğunu söylemişsin
Kp nin dediği şey onun kafa yapısı ve kültürü için normal beğenmiyorsan o aileye gelin gitmemeliydin
Gitsin hiç karışmam.
Ama ben de onu bırakıp bırakıp giderim o zaman bir yerlere.
Alsın kumandasını bir başına duvarlarla otursun.
Sizin hatanız sizin için fedakarlıkta bulunmayan bir eş için fedakarlık yapmanız.
Hiç gerek yok.
Valla benden sana tavsiye eşini yalnız basına onların yanına gönderme. Sonra çok üzülürsün. Küssen de git eşinle. Senin hatrına gidiyorum de. Hem görümcen ne demek üstüne yürüdü? Mesafeniz ne durumda?
Konuyu okurken zaten esinize sinirlendim en son kayinvalideniz beni çileden cikardi. Sana ne lan kv bozuntusu kafa atasim geldi. Şımartmaymış. Dangoz
o nasıl kp öyle. sizi eve aldıkları evcil hayvan falan saniyo galiba.
Eşiniz kaç yaşındaki ablasının kep töreni var ? Çok acaipmis o kadar kadın içinde sıkılmıyor mu acaba ben de merak ettim
Görümcelerinle arani bozarsan böyle davet edilmezsin işte. Yurdum kadını hoslanmadigi görümce ile mesafeli "nasılsın iyi misin" sohbeti yapmayı beceremiyor. İlla çingene kavgası yapilacak. Biraz asil olun
Sen sorun yaşadın diye kardeşin görümcenden vaz mı geçsin. Geçmemiş işte. Helal olsun ona.
Evde korkuyorum ne demek. Koskoca evli kadınsın. Kapını kilitle otur. Korkuyorum miy mıy yapınca "zavalli masum korunmaya muhtaç sevimli kadın" olmuyorsun. Mızmız oluyorsun.
Korkuyorsan psikologa git. Bu senin sorunun. Eşin, senin çözemedigin ve çözmekle mükellef olduğun ruh sağlığı sorunlarına göre dışarı çıkma durumunu ayarlayacak degil
Sorunların eşini ilgilendirmez demedim.hanımefendi ben yeterince asilim bence ailesi bana o kadar laf sayarken sizde şöylesiniz böylesiniz cümleleri asla çıkmadı benim ağzımdan. görümce filmi var bi açın izleyin ben görümcelerimin eşimi aynı derece de kıskandığını düşünüyorum.
eğer biz evliysek benim sorunlarım onun sorunlarınız siz belki evli değilsiniz ki değilseniz bu yorumunuzu ciddiye almadığımı düşünün çünkü yaşamayan bilemez. evliyseniz de eşinizle biz olamamışsınız demektir ne demek senin promlemlerin onu ilgilendirmez?
eğer görümcelerimle yaşadığım sorunlar yüzünden eşimle her defasında aram bozulmasa evet tabi ki ona ne gitsin görüşsün ama ben o görümceler yüzünden 2 defa evimden ayrılmak zorunda kaldım. benim ailem daha eşime ağzını açmış değil çünkü ben müsade etmem.
saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?