eşiniz siz olmadan gider mi?

muzdaripgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
710
382
103
hanımlar iyi akşamlar anneler gününüz kutlu olsun :)

eşiniz sizi evde bırakıp organizasyonlara katılıyor mu?

benim eşim dün akşam ablasının kep törenine gitti ki ben akşamları evde yalnız kalamıyorum ciddi anlamda çok korkuyorum. arkadaşlarımı çağırdım allahtan onlar geldiler. eşim sırf oraya erken gitmek için yemek yüzünden kavga etti benimle öyle gitti.

bugünde öğlen işten gelip hemen yeğeninin doğum gününe gitti. sorun gitmesi değil ama bugün ablasının kız arkadaşları falan hep geliyodu o kadar kadının içinde nasıl durdu anlam veremedim kendisine söylediğimde de mutfakta otururum cevabını aldım. yarın da gidebilirdi hediye vermeye.

ben arkadaşımla görüşmek istediğimde eşim izin vermemişti bi hafta sonumuz var onu da arkadaşlarınla mı geçireceksin demişti. şimdi kendisinin beni yalnız bırakması sizce doğru mu ben mi alınganlık yapıyorum? ki 3-4 haftadır çalışmıyorum evde hep yalnızım akşam eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum.

bir diğer sorunum da, kv de oturuyorduk tv de 5 taş reklamı vardı şaka yaptım eşime bana bunu almak istermisin diye o da gülerek hayır dedi ordan kp bunu böyle şımarık alıştırma hediye falan alma sakın dedi. acaba bütün bu olanları ben mi abartıyorum? yoksa kp böyle demesi gerçekten ayıp mı sizce de

(görümcelerimle aramda sorun olduğu için ikisiyle ilgili olaylarda geri planda kalmak zorundayım)

Oğullarının beynini ele geçirmiş bir aile daha. Onlarla kötü değil, iyi olmanı ve içerden halletmeni tavsiye ederim. Madem kocayı uzak tutamıyorsun, içlerine girip alttan alttan sev

deniyorum inan ki hatta ciddi anlamda çok iyi davranıyorum hizmette saygıda kusur etmemek için çok uğraşıyorum. gönülleri olsun diye gittim evlerinde yattım falan ama sonuç olarak kp bi laf söyledi herşeyi sildi

O öyle söylediğinde kv yi arkana al. Annecim bak bu erkeklerin haline falan de şakaya vur. Kv de senden olup bi laf söylerse zaten onlar birbirini yiyecek, sen sıyrılacaksın. Görümceler de çok önemli. Kardeşin dilinden kardeş çok iyi anlar. Bu yüzden onlara da canım cicim yapıp geçireceksin. Sen adım atacaksın atacaksın onlar pisliğinde boğulacak. Eşek değilse eşin de görecek yani. Sen melek rolü yap, hep çabalıyorsun güya. Sevmek zorunda değilsin, miş gibi yaparsan ama kocan senden taraf duracak. Kavga gürültü çıkarsan lafına gelecek bir eşin varsa yap ama seni dinlemeyecekse stratejilere mecbursun...

hemen yüzüm düşüyo dokunsalar ağlayacak duruma geliyorum. kv de aynı laf sokup duruyorlar misafir gelmiş aman ellemeyelim demiyolar. en son görümcemle aram iyi olsun dedim kız üstüme yürüdü dayak yiyecektim

daha 9 aylık evliyiz. ana kuzusu bi adamla evlenmişim. kp söylediği lafı söylüyorum sen yanlış anlamışsındır o kötü niyetle söylememiştir diyo adam bana

Işte siz yanlış yerden söze giriyorsunuz , daha çok yeni evlisiniz , toyluk zamanları :)

Bir söz mu duydunuz, illaki eşinize mi duyurmanız gerekiyor , öyleyse ; " hayatım sen sizinkilerin huyunu daha iyi biliyorsun , x böyle böyle dedi , sence ne demek istedi ? Diye şikayet etmeden sözde laf atacaksınız ortaya birincisi bu.

Ikincisi madem ablalariyla aranız bozuk , ya gitmeyeceksiniz eşinize de Mani olmayacaksınız ki doğru olan bu , engelleme hakkınız yok.
Ya da gideceksiniz , paşa paşa , samimi olmadan oturup geleceksiniz.
Eşiniz nereye gidiyorsa gidin. Doğru olan budur.
Ileride çocuk olunca çok zorlanirsiniz . Çocuğunuz ele avuca gelince alir babası gider siz yine yalnız kalırsınız.

Ve gidin ki , varliginiza alışsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…