- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Eşiniz sizi çağırdımı yinede peki?
Sen neden gitmedin peki?Madem bi suru bayanin icine gidiyo esine eslik etmeliydin bence
Oğullarının beynini ele geçirmiş bir aile daha. Onlarla kötü değil, iyi olmanı ve içerden halletmeni tavsiye ederim. Madem kocayı uzak tutamıyorsun, içlerine girip alttan alttan sev
Araya fitne karistiriyo dedigin gorumceyle esini yalniz biraktin yani.Gecmis olsuno görümcemle hiç görüşmüyorum. araya fazla fitne karıştırıyor ondan uzak durabildiğim kadar uzak duruyorum
Araya fitne karistiriyo dedigin gorumceyle esini yalniz biraktin yani.Gecmis olsun
Sen ev arkadasimisin o evde acaba?
Kafayi yemek sorunlari cözmuyo.Bizde yedik yedigimizle kaldik.Kac senelik evlisiniz?çok fenalar yemin ederim ellerinde kafayı yiyecem artık
Kafayi yemek sorunlari cözmuyo.Bizde yedik yedigimizle kaldik.Kac senelik evlisiniz?
O öyle söylediğinde kv yi arkana al. Annecim bak bu erkeklerin haline falan de şakaya vur. Kv de senden olup bi laf söylerse zaten onlar birbirini yiyecek, sen sıyrılacaksın. Görümceler de çok önemli. Kardeşin dilinden kardeş çok iyi anlar. Bu yüzden onlara da canım cicim yapıp geçireceksin. Sen adım atacaksın atacaksın onlar pisliğinde boğulacak. Eşek değilse eşin de görecek yani. Sen melek rolü yap, hep çabalıyorsun güya. Sevmek zorunda değilsin, miş gibi yaparsan ama kocan senden taraf duracak. Kavga gürültü çıkarsan lafına gelecek bir eşin varsa yap ama seni dinlemeyecekse stratejilere mecbursun...deniyorum inan ki hatta ciddi anlamda çok iyi davranıyorum hizmette saygıda kusur etmemek için çok uğraşıyorum. gönülleri olsun diye gittim evlerinde yattım falan ama sonuç olarak kp bi laf söyledi herşeyi sildi
Daha yenisiniz elinden geldigi kadar esini duzeltmeye calis yoksa ilerde sıkıntı yasarsindaha 9 aylık evliyiz. ana kuzusu bi adamla evlenmişim. kp söylediği lafı söylüyorum sen yanlış anlamışsındır o kötü niyetle söylememiştir diyo adam bana
Kendi gezsin sana gelince hemen laf carpmalar .ne ala memleket vallasanırım öyle. bugün o gidince bende çıkayım dedim sonuçta bütün hafta evdeydim eve geldiğinde attığı mesaj eve geldim yoksun gez sen gez
O öyle söylediğinde kv yi arkana al. Annecim bak bu erkeklerin haline falan de şakaya vur. Kv de senden olup bi laf söylerse zaten onlar birbirini yiyecek, sen sıyrılacaksın. Görümceler de çok önemli. Kardeşin dilinden kardeş çok iyi anlar. Bu yüzden onlara da canım cicim yapıp geçireceksin. Sen adım atacaksın atacaksın onlar pisliğinde boğulacak. Eşek değilse eşin de görecek yani. Sen melek rolü yap, hep çabalıyorsun güya. Sevmek zorunda değilsin, miş gibi yaparsan ama kocan senden taraf duracak. Kavga gürültü çıkarsan lafına gelecek bir eşin varsa yap ama seni dinlemeyecekse stratejilere mecbursun...
Daha yenisiniz elinden geldigi kadar esini duzeltmeye calis yoksa ilerde sıkıntı yasarsin
daha 9 aylık evliyiz. ana kuzusu bi adamla evlenmişim. kp söylediği lafı söylüyorum sen yanlış anlamışsındır o kötü niyetle söylememiştir diyo adam bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?