- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
Adam bunun dişlerine 5000 lira vermiş de geri almamıştı. Daha ne sürprizi bekliyo olabilir
Geri vermeyi “teklif etmiş” ama beyefendi kabul etmemiş ama yine de hanım kızımıza yaranamıyornasıl ya?
nasıl hayatlar lan bunlar nişanlıya diş yaptırmak filan jdmsjskjs diş yaptırırım ama çikolata isteyemem
Daha sonrasında da adam kontör yüklemedi diye adama senin paranı istemiyorum diye trip atmışAy o uye bu arkadas miydi
Adam senelik pesin vermis iste surprizi
Önceki konularını bilen biri olarak , hala kurtulmadımı bu çocuk senden. Annesi de yoktu garibimin annesi olsa kesin kurtarmıştı kadın oğlunu senden, Ben ciddi ciddi bu çocuk için dua ediyorum haberin olsun
Adam bunun dişlerine 5000 lira vermiş de geri almamıştı. Daha ne sürprizi bekliyo olabilir
Gaye diye bir kızdı dimi? Nasıl sımdı saglıgı? kapatmış galıba hesabını Allah şifa versin inşallah.Bu arkadaş galiba benim kızın üst modeli.
Bizim ki youtubelara özenir, arkadaş instagramlara.
Canım bizzat o instagram prenseslerinden bir tanesi de arkadaşım diye söylemek isterim ki, dışarıdan fındık görürsün kabuğunu kırıp açtığında içinde fındık bulamazsın. O hesap. Öyle göründüğü gibi değil o aşk böcekleri. Özellikle kavga falan ettikleri zaman fotoğrafların altına aşk destanı yazarlar.
İnstagram prensesi olup içi boş, balon bir ilişki yaşamak mı istersin yoksa az ve öz ama içi dolu bir ilişki mi?
Bilindik bir örnek vereyim. Liseden eski bir arkadaşımın arkadaşı kanser hastası bir hanımefendi. İnstagramda dillere destan şeyler yazardı fotoğraflarının altına. Öyle böyle aşık değillerdi. Evlendiler. Hayvan herif kızı dövüyormuş. En son dövmüş hastanelik etmiş ve hastane kapısına bırakıp kaçmış.
Son durumu hakkında bilginiz var mı acaba?Bu arkadaş galiba benim kızın üst modeli.
Bizim ki youtubelara özenir, arkadaş instagramlara.
Canım bizzat o instagram prenseslerinden bir tanesi de arkadaşım diye söylemek isterim ki, dışarıdan fındık görürsün kabuğunu kırıp açtığında içinde fındık bulamazsın. O hesap. Öyle göründüğü gibi değil o aşk böcekleri. Özellikle kavga falan ettikleri zaman fotoğrafların altına aşk destanı yazarlar.
İnstagram prensesi olup içi boş, balon bir ilişki yaşamak mı istersin yoksa az ve öz ama içi dolu bir ilişki mi?
Bilindik bir örnek vereyim. Liseden eski bir arkadaşımın arkadaşı kanser hastası bir hanımefendi. İnstagramda dillere destan şeyler yazardı fotoğraflarının altına. Öyle böyle aşık değillerdi. Evlendiler. Hayvan herif kızı dövüyormuş. En son dövmüş hastanelik etmiş ve hastane kapısına bırakıp kaçmış.
özel günleri atlamaz ama özel günlerde de özenle hazırlanmaz yani anlatabildim mi
Ciddi misiniz gerçekten de? Ben size bu yorumu yapacaktım ama lafı ağzımdan aldınız, hayat gördüğünüz toz pembe aşklardan mı oluşuyor allah aşkına. Her küçük şeye takılıp durursanız evlilikte ne kadar zorlanırsınız bilseniz.ya ne bileyim dizilerde var tabi de instagramda da çok görüyorum hep sürpriz yapıyorlarr
Ya kusura bakmayın dalga geçmek asla istemem haddime değil de acıkınca kapınıza yemek bırakıp neden kaçıyor adamözel günlerde kadınlar gününde gibi gibi ama bu sürpriz değilki
yağmur yağınca çiçek göndermişliği
acıktım deyince kapıya yemek bırakıp gitmişliği de var gerçi hakkını yemiyim
Bence dert arıyosun kendine adam sigara almaya giderken bile sana soruyomuş bişey istiyomusun diye sen istiyorum diyemesen bile onun sorması yeter o istediğin kişiliğe sahip değil değiştiremezsin onu olduğu gibi sev kabul et şikayet ederken sen diyosun ki şöyle biri olsun kendi gibi olmasın :)Ya dert yok kendime dert mi arıyorum bilmiyorum
Ama nişanlım sürpriz özürlü
hiç süpriz yapmaz
iş yerime çiçek göndermek dışında yani
aynı işte aynı servisteyiz hafta sonları da beraberiz diye mi böyle alıyor
aldığı hediyeleri de beğenmem, hediye almayı da bilmez
daha önce kimseye hediye almamış anlamazmış bu işlerden, elinden bu kadar geliyormuş
mesela markete sigara almaya girdi, bana sen de bir şey ister misin diye sorar sorma diyorum
ben evet şu diyemem gene soruyor ben de yok diyorum en basit bir çikolata al mutlu et yani
tamam onlara gidince bulaşık yıkatmaz kendi yıkar,çayı koyar,türk kahvemi yapar
ama sürprizden anlamıyor
bir de bazen susuyor,her zaman enerjik değil
mesela sabahtan çıktık akşam döndük o arada her zaman enerjik değil,bazen dalıyor suratı düşüyor
anlamıyorum,sıkılıyo musun diyorum yo çok mutluyum diyor e neden böyle yapıyor.
bazen de ben bir şey anlatırken etrafta bir motor ya da beğendiği araba geçsin ona çeviriyor kafasını
sinir oluyorum ya ben bir şey anlatıyorum
sen de yapıyorsun ama kendini görmüyorsun,göz bu istemsiz bakıyor insan diyor
sen şimdi böylesin evlendikten sonra hiç yapmazsın diyorum,ben neysem oyum sana oynamıyorum
şimdi gözünü boyayıp evlendikten sonra normale dönsem daha mı iyi diyor
siz de durumlar nasıl her buluşmanızda sürpriz olur mu ya da genellikle hediye falan ?