- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.691
- Konu Sahibi usuyenprenses
Çok zor biri gerçekten, düşünsenize kendinizden şüphe ettirecek hale getiriyor, onu geçtim birini saplantı haline getirirse zarar veriyor ama bunu öyle bir maharetle yapıyor ki, siz kendi kendinize zarar verdiniz düşüncesine kapılıyorsunuz, tereyağından kıl çeker misali zarar verir sonra oturup izler, sağlıklı insanın akıl sağlığından şüphe etmesine sebebiyet verecek derece acayip biri, şunu da söyleyeyim siz onunla oturup konuşun hiçbir anormallik hissetmezsiniz ve bir anda onun başkasına kurduğu plan içinde başrolde bulursunuz kendinizi yani etrafını da planlarına dahil etme becerisi var, birlikteyken kendinizi asla güvende hissetmezsiniz söylediğiniz sözler bile kayıt altına alınır, nerede niçin kullanacak bilemezsiniz, hayal etmenizinde imkanı yoktur zira kafamız onunki gibi çalışmıyor:)
Tam şizofreni belirtileri aslında. Çok zekidirler genelde ama kafaları çok farklı çalışır. Ortamı manipüle etmekte uzmandırlar. Karşılarındaki insanları kendilerinden şüphe edecek kadar zorlarlar.
Bu arada böyle bilmiş bilmiş yazıyorum ama uzman falan değilim yanlış anlaşılmasın. Sadece özel ilgi alanım. Psikoloji ve sosyoloji okumaları yapmayı seviyorum.