- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
yok sürekli hediye alıyorum bana diyor hatta ne çok hediye alıyorsun hediye almayı ne kadar seviyorsun gerek yok paranı harcama diyor daha yeni drone aldım saat aldım kazak aldım10000 kez soruldu ya siz ne yapıyorsunuz diye cevap yok. eminim adama aldığı son hediye nişanda takılan saat filandır söylemediğine göre.
ya balonlar olur evet o tarz şeyler şiir yazabilirSürprizden kasıt balonlar falan mı yoksa hediye mi? Benim eşim imkanlar el verdiğince bi çok şey yapar. Gelirken sevdiğim tatlı çikolata almak aniden dışarda yemek planı yapmak özel günlerde hediye almak falan. Ben bi şeyde ısrar edersem inat eder ama bak. Erkeklerde mekanizma böyle mi işliyo bilmem. Ben de artık ezberledim başka şeyler istiyorum. şaka şakaNişanlın evlenince değişmez aynı böyle olur bi de her gün saatlerce gördüğüm insanın yanında ben de sıkılabilirim
Hayır maalesef liseden arkadaşla sadece instagramdan takipleşiyoruz, bir dönem çok fotoğraf paylaşıyorlardı, oradan biliyorum. Sonra internette haberlerde gördüm olayı maalesef.Son durumu hakkında bilginiz var mı acaba?
Ben de bilmiyorum kiGaye diye bir kızdı dimi? Nasıl sımdı saglıgı? kapatmış galıba hesabını Allah şifa versin inşallah.
Şizofren. Manik depresifler genelde farklı dünyada yaşamazlar. Dönemler arası karakter değişiklikleri gösterirler. Bahsedilen kişi kendini farklı bir insan olarak tanıtma eğiliminde anladığım kadarıyla. Yalan söylüyor ki muhtemelen yalan söylediğinin farkında değil ona göre doğru, söylediklerine inanıyor.
ya balonlar olur evet o tarz şeyler şiir yazabilir
ama o zaman ne anlamı kalır öyle istemiyorumYap bir liste ver eline.Bana bunlari bunlari yap de.Belki ozaman aklina gelir ve yapar.Suni de olsa mutlu olmus olursun.
ama o zaman ne anlamı kalır öyle istemiyorum
İlgide sıkıntım yok benim sürekli iltifat eder arar sık sık mesaj atar ben romantik olmamasından şikayetçiyimBenimkiler benimle hep çok ilgilendi şanslıyım
işte beklentisi olmayan bir insan olabilseydim keşkeO sosyal medya varya cogu sahe mutluluk cok yakın arkadasım ınstagramda goruyorsun suprızler gezmezeler ask muhtesem cok yakınım bılıyorum evlılıgını hergundde bosanmadalar neden dıye sordugumda bunları yaparak mulu oluyorum der ben hıc boyle beklentılerde olmam evlendıkten sonra her dogum gunumde yapar sagolsun yapmasada beklentım olmaz
işte beklentisi olmayan bir insan olabilseydim keşke
keşke ben de mutlu olabilsemBaşlığa cevabım: hiç (yapmadı, yapmıyor, yapacağını sanmıyorum:)))
kendim buyum zaten maalesef keşke değişsemHerşeyde beklenti içine girersen beyin devrelerin yanar,yanmışta zaten..
Kendin olmayı denesen birazda..
kendim buyum zaten maalesef keşke değişsem
gösteriyorum biraz iyi sonra başa dönüyorumBiraz çaba göstersen peki..
gösteriyorum biraz iyi sonra başa dönüyorum