Genç kızlar sevgiliyken gördükleri ilgiyi, yaptıkları nazları tripleri şımarmaları evlenince de görecek sanıyorlar, bekarken hediye almak, laylaylom yaşamak kolay, evlenince öncelikler değişiyor, doğum günü sürprizi yerini ay sonunda gelen astronomik rakamlı fatura sürprizlerine bırakıyor, insanın içinde sürpriz hevesi mi kalır?
İzliyorlar pembe dizileri, aşk filmlerini evlilik bu sanıyorlar, nişanlıyken surat asar baba evinize gider odanıza kapanıp telefonlara cevap vermeme lüksünü yaşarsınız, evlenince aynı evde trip yapın sonu kavgayla biter, ya o evi terk eder ya siz, sonra ben evliliği böyle hayal etmedim ki denir, evlilik 2 çiçek 1 böcekle geçmiyor.
Ayrıca ben değerimi hediyelerle ölçmem şahsen, nişanlıyken beni seven adam evlendikten 20 yıl sonra da aynı şekilde seviyor mu ona bakarım, sürpriz yapmasın, bana güzel baksın, benden bahsederken sevgiyle bahsetsin, aradaki sevgi saygı hep olsun yeter.
Valla bilmiyorum eskiden yeşilçam filmlerini seyreden kızlar artist olma hayali kurardı, şimdi de aşk filmleriyle dakika başı sürpriz yapıp aşkım deyip ayaklara kapanan eş hayali kuruyorlar.