Eski konularını tek tek okudum, analiz yapmaya geldim. Evet çok boş vaktim vardı yine.
Babanın yaşattığı travmalar yüzünden psikolojin bozuk. Kıskançlığın babanın anneni aldatmasından, sürpriz isteğin yine babanın size ve annene değer vermemesinden kaynaklanıyor. Bunu ilişkine yansıtıyorsun. Kıskanırsan seni aldatmayacak sanıyor, sürprizler sana değer verdiğini gösterecek diye düşünüyorsun. Bunlar emin ol hastalıklı düşünceler. Bir an önce çaresine bakmalısın.
Gül gibi başlayan, yolunda giden ilişkinin içine etmişsin. Sana aşık, bir dediğini iki etmeyen adamı bezdirmişsin. Acilen kendine çeki düzen verirsen kurtarma şansın var. Yok ben böyleyim dersen evlendikten sonra daha kötüye gidecek her şey, şimdiden hazırlıklı ol.
Davranışların dengesiz. Kendini bir masal prensesi gibi göstermeye çalışıyorsun ama aklı başında bir insan bu tavırlarını yemez. Kendin ol, kendin gibi davran. Yaşadığın kötü ve sıkıntılı hayat şartları seni sosyal medya gönderine özenmeye itiyor. Özendiğin şeyi elde etmen çok mümkün değil, öyle bir dünya yok çünkü. Onların hepsi plastik hayatlar. Gerçek hayat senin hayallerindeki gibi değil.
Koskoca kadınsın artık çocuk değilsin. Dünyaya dön, gerçekleri algıla ve sorunlarına çözüm aramaya başla. Gerekirse yardım al.