- 10 Nisan 2014
- 42.435
- 113.717
- 798
- Konu Sahibi Mor lahana
-
nihal çok güçlü bir kadınn.adam giderse tek kaybeden adam olur.arkadaşım olduğu için iyi tanıyorum.Şuan aynı şaşkınlığı yaşıyorum. Bende siz gibi düşünüyordum. Yorumlarından denk geldiğim kadarıyla çok naif biri. Üzüldüm şimdi.
insanlar vefasız dünya kötü diye mi içiyorlar sanıyorsun?imrenilecek hayatları olan alkolikler var.hayat onlara tek fiske vurmamışş ama sızana kadar içiyorlar.iç dünyasını bilmiyoruz dersek şiddet uygulayanlardan tut psikolojik baskı yapanlara dek haklılık payı buluruz.bulmamalıyız oysabazen bu dünyanın kahrı , insanların vefasızlığı normal kafa çekilmiyo be gelde içme diyosun ... iç dünyasını bilemeyiz muhakkak bişi var bukadar içirten .,! herkes farklı şeylere sığınabiliyo siz antidepresan içersiniz o içki gibi ama size ve bebeğine zarar veriyosa ozaman durum farklı tabi !!
Dedim ya çok naif biri güzel bir kalbi var gibi bana verdiği enerji öyle ilk evliliğinde aldatılmasana şaşırmıştım. Şimdiki eşinin çok şanslı olduğunu düşünmüştüm. İyi bir anne olacağından eminim.nihal çok güçlü bir kadınn.adam giderse tek kaybeden adam olur.arkadaşım olduğu için iyi tanıyorum.
Sarhoş olup size zarar veriyor mu? Tabi ki fazlası zarar bu sigarayı az içiyorum diyen insanla aynıdır hemen hemen bi başladın mı alkole sigaraya sonu gelmiyor maalesef bunun ayarını yapan insan çok nadirdir. Benim üvey babam da rakıcıdır zaten arabası kendisi kokar her gün mutlaka içer ama sarhoş olup zararı olacak kadar değil çok şükür ama yne de içmesini istemezdim ben annem kadar anlayışlı olmazdım çünkü her gün içmek doğru değil. Sadece arada annem kavga ettiklerinde evden kovunca biraz daha fazla içip kafayı buluyorKızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.
bizim eşlerimizin durumunun size ne faydası olacak ki?Kızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.
çok çok iyi bir anne olacakk.eşi adam olursa kalır olmazsa da taa kapı orda derrr.bu ilişki de şanslı olan adamm ama farkında değil.babasız da büyünüyor dramatize etmeye hiç gerek yok.yeter ki kadının ekonomik gücü olsunn.Dedim ya çok naif biri güzel bir kalbi var gibi bana verdiği enerji öyle ilk evliliğinde aldatılmasana şaşırmıştım. Şimdiki eşinin çok şanslı olduğunu düşünmüştüm. İyi bir anne olacağından eminim.
Banada öyle geld hafta 2 defa keyiften içse tamam hoş görülür ama bağımlık yapmış. Peki kendisi farkındamı bu durumun sizi rahatsız ettiğinin. Konuşuyorsunuzdur mutlaka tepkisi, cevabı ne oluyorDerdi yok çok şükür keyiften içiyor ama git gide abartarak içiyor hafta da nerdeyse 4. 5 gün sarhoş olarak içiyor. Artık bağımlı sanırım
rest çeksin adama.ya azaltırsın ya da ben yokum desin.Banada öyle geld hafta 2 defa keyiften içse tamam hoş görülür ama bağımlık yapmış. Peki kendisi farkındamı bu durumun sizi rahatsız ettiğinin. Konuşuyorsunuzdur mutlaka tepkisi, cevabı ne oluyor
Bencede bende aynı görüşteyim.rest çeksin adama.ya azaltırsın ya da ben yokum desin.
Eskiden çok içermiş şimdi ayda yılda bir. İçki köşemiz var. Dolapta rakı,bira olur. Ama içmiyor. Ben içsem içer. Ben de ilaç kullandığım için yasak. Baba olduktan sonra değişti. Ayrıca ekonomi berbat bırak alkolü ekmek alcak para kalmayacak.Kızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.
valla bağımlılar pahalılık ekonomi falan dinlemezler.asgari ücret alıyorlar günde 1 paket sigara içiyorlar fosur fosur.hatta eskiden beri aa çalışsın bari sigara parası çıkar denirdi ilk işe başlayanlara.alkoliklerde çocuğundan eşinden kısar gene alırlarEskiden çok içermiş şimdi ayda yılda bir. İçki köşemiz var. Dolapta rakı,bira olur. Ama içmiyor. Ben içsem içer. Ben de ilaç kullandığım için yasak. Baba olduktan sonra değişti. Ayrıca ekonomi berbat bırak alkolü ekmek alcak para kalmayacak.
Benimki içmiyor. Sanırım sürekli içse dayanamazdım, Allah yardımcın olsun. Sürekli içen birinin ailesine faydası olmaz, sosyal hayatında da ciddi sıkıntılar yaşar.Kızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.
Alkolikler gerçekten akıllanmaz. Tedavi olmalı ya da ayrılınmalı. Hiçbi yararları yok... kendilerine bile.valla bağımlılar pahalılık ekonomi falan dinlemezler.asgari ücret alıyorlar günde 1 paket sigara içiyorlar fosur fosur.hatta eskiden beri aa çalışsın bari sigara parası çıkar denirdi ilk işe başlayanlara.alkoliklerde çocuğundan eşinden kısar gene alırlar
baba tarafından dedem alkolikti evinde ayrı sofra kurdurur her akşam içerdi.babannem çok çekti.gidecek yeri olmadığı içinde kaldı o evde.çocukluğumda bu durumu gördüğümden tek kadeh içmeyen bir eş seçtim kendime.ben senede 1 2 kadeh içerim tatilde eşim hiç içmezAlkolikler gerçekten akıllanmaz. Tedavi olmalı ya da ayrılınmalı. Hiçbi yararları yok... kendilerine bile.
Kendisi gelip öyle anlattigi içindir herhalde.Aynen ben de öyle
Okadar şaşırdım ki
Niye bizde öyle bir intiba uyanmış acaba
Ben de kıçıyla içmeyen birini seçtimbaba tarafından dedem alkolikti evinde ayrı sofra kurdurur her akşam içerdi.babannem çok çekti.gidecek yeri olmadığı içinde kaldı o evde.çocukluğumda bu durumu gördüğümden tek kadeh içmeyen bir eş seçtim kendime.ben senede 1 2 kadeh içerim tatilde eşim hiç içmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?