Eşiniz ne sıklıkla içki içiyor?

Mor lahana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2021
165
165
33
Kızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.

Daha önceki konularınızı okuyamadım. Peki eşiniz hergün sarhoş olacak kadarmı içiyor dertten mi içiyor keyiften mi?

Keyiften her gun 1-2 kadeh iciyorsa ses cikartmam ben ama her gun sarhos oluyorsa ya da haftanin 3-4 gunu sarhos olacak kadar iciyorsa kizardim. Sanirim benim icin sarhos olup olmadigi onemli

Beni bırakmaya teşvik etmek için önce kendisi bıraktı.

İctiginde de az icerdi, sarhos olacak kadar degil, ortama ayak uyduracak kadar.

Insallah esiniz de azaltir, hatta birakir. Işık görmüyorsanız ve çok içiyorsa uzatmayın, eve sarhoş geliyorsa o ortamda cocuk buyutmeyin.

Bazen cok icer, bazen uzun süre icmez, ama bunu kistas alamazsin ki, herkesin rahatsizlik duydugu sey farkli farkli. Eger günlük hayatinizi yasanmaz derecede etkiliyosa o zaman ayrilmayi düşünebilirsin.

Daha önceki konularınızı okuyamadım. Peki eşiniz hergün sarhoş olacak kadarmı içiyor dertten mi içiyor keyiften mi?
Derdi yok çok şükür keyiften içiyor ama git gide abartarak içiyor hafta da nerdeyse 4. 5 gün sarhoş olarak içiyor. Artık bağımlı sanırım

Bizim eşlerimizin içme sıklığı ve miktarının sizin sorununuzla ne ilgisi var?
Bunu bilmenizin size ne faydası olacak?

Eniştem hergün içer, 7 bira filan, hiç sarhoş olmaz, edepli adamdır
Amcam hergün içerdi, 15 bira filan, sarhoş olurdu, çok konuşur huzursuzluk yapardı
Başka bir eniştem haftada 3-4 gün birer şişe rakı içerdi, sarhoş olurdu
Kuzenim ayda bir-iki içer, içtiğini kimse anlamaz

Eee ne oldu öğrenince?

Senede 3-4 kez belki.
Özel gunlerde.
En fazla 3-4 kadeh.
Sarhoş olduğunu 11 senede 1-2 kez belki gördüm.o kadar çok içmez.
Siz aşırı diyorsunuz,hergun diyorsunuz.
Eski eniştem (rahmetli) hergun içerdi,sarhoş olurdu.doktorlar çok uyardı çok rahatsızlandı ama içti.en son kalp krizi geçirdi vefat etti.sagligi açısında da o kadar içilmemeli

Keyiften her gun 1-2 kadeh iciyorsa ses cikartmam ben ama her gun sarhos oluyorsa ya da haftanin 3-4 gunu sarhos olacak kadar iciyorsa kizardim. Sanirim benim icin sarhos olup olmadigi onemli
Bende ilk içtiği zamanlar bu kadar kızmıyodum 1 ya da 2 bira içerdi ama artık ayakta duramıcak kadar içiyor. Çok üzülüyorum bebeğime baktıkça ağlıyorum sürekli

Benimkine bıraksan her gün içer. İçmediği zaman çok gergin. İçiyor, biraz şarkı filan söylüyor. Sonra kanepede uyuyor.
Bende boşanmayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Canım seninkinin tek sorunu alkolü de değil, bence de bosanman senin için en hayırlısı olur. Hep denk geliyorum yakınmalarına ama hamile olduğun için bir şey demedim bu zamana kadar. O adam seni haketmiyor.

Ya aslında hiçbir şey olmadı ama o bira karnı şişiren bir şey. Sürekli tuvalete taşıtir bir de. 15i nasıl içiyor ya ona takıldım:)

Güya haftada bir ama her gün içecek bahane buluyor ama sarhoş olmuyor zaten çok sarhoş olduğunda ya da kokusu çok olduğunda yatak odası planını iptal ediyorum iki ay boyunca da uzak durduğum bile oldu terbiye etmeye çalışıyorum lakin bağımlı mıdır nedir bırakamıyor ben de çok sıkıldım bir de çok pahalı üf deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…