- 27 Temmuz 2021
- 165
- 165
- 33
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Daha önceki konularınızı okuyamadım. Peki eşiniz hergün sarhoş olacak kadarmı içiyor dertten mi içiyor keyiften mi?Kızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.
Keyiften her gun 1-2 kadeh iciyorsa ses cikartmam ben ama her gun sarhos oluyorsa ya da haftanin 3-4 gunu sarhos olacak kadar iciyorsa kizardim. Sanirim benim icin sarhos olup olmadigi onemliKızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.
Derdi yok çok şükür keyiften içiyor ama git gide abartarak içiyor hafta da nerdeyse 4. 5 gün sarhoş olarak içiyor. Artık bağımlı sanırımDaha önceki konularınızı okuyamadım. Peki eşiniz hergün sarhoş olacak kadarmı içiyor dertten mi içiyor keyiften mi?
Bizim eşlerimizin içme sıklığı ve miktarının sizin sorununuzla ne ilgisi var?Kızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.
Bende düşünüyorum malesef. Çünkü ne dersem diyim bırakmaya niyeti yokBenimkine bıraksan her gün içer. İçmediği zaman çok gergin. İçiyor, biraz şarkı filan söylüyor. Sonra kanepede uyuyor.
Bende boşanmayı düşünüyorum ciddi ciddi.
Ciddi misiniz?Benimkine bıraksan her gün içer. İçmediği zaman çok gergin. İçiyor, biraz şarkı filan söylüyor. Sonra kanepede uyuyor.
Benimkine bıraksan her gün içer. İçmediği zaman çok gergin. İçiyor, biraz şarkı filan söylüyor. Sonra kanepede uyuyor.
Bende ilk içtiği zamanlar bu kadar kızmıyodum 1 ya da 2 bira içerdi ama artık ayakta duramıcak kadar içiyor. Çok üzülüyorum bebeğime baktıkça ağlıyorum sürekliKeyiften her gun 1-2 kadeh iciyorsa ses cikartmam ben ama her gun sarhos oluyorsa ya da haftanin 3-4 gunu sarhos olacak kadar iciyorsa kizardim. Sanirim benim icin sarhos olup olmadigi onemli
Canım seninkinin tek sorunu alkolü de değil, bence de bosanman senin için en hayırlısı olur. Hep denk geliyorum yakınmalarına ama hamile olduğun için bir şey demedim bu zamana kadar. O adam seni haketmiyor.Benimkine bıraksan her gün içer. İçmediği zaman çok gergin. İçiyor, biraz şarkı filan söylüyor. Sonra kanepede uyuyor.
Ya aslında hiçbir şey olmadı ama o bira karnı şişiren bir şey. Sürekli tuvalete taşıtir bir de. 15i nasıl içiyor ya ona takıldım:)Bizim eşlerimizin içme sıklığı ve miktarının sizin sorununuzla ne ilgisi var?
Bunu bilmenizin size ne faydası olacak?
Eniştem hergün içer, 7 bira filan, hiç sarhoş olmaz, edepli adamdır
Amcam hergün içerdi, 15 bira filan, sarhoş olurdu, çok konuşur huzursuzluk yapardı
Başka bir eniştem haftada 3-4 gün birer şişe rakı içerdi, sarhoş olurdu
Kuzenim ayda bir-iki içer, içtiğini kimse anlamaz
Eee ne oldu öğrenince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?