Eşiniz ne sıklıkla içki içiyor?

Aynı evde iki farklı hayat yaşamak o kadar zorki helede çocuk olunca rabbim ferahlık versin

Oturup ayikken konusuyo musun hic? 3 gun sonra bebek dogacak, sen surekli zil zurna, yeni dogani kucagina bile alamazsin, nefesin les gibi kokarken oldugu odaya bile giremezsin ve boyle devam edersen toplanır cikariz hayatindan falan gibi bi konusma yaptin mi hic?

Ben de ikinci evliliği yaptığın için çok mutlu olduğunu düşünenlerdenim. Şu anki hayalkırıklığını anlıyorum ama çok da kendini dinlememen gerektiğin bir dönemde olduğunu düşünüyorum. Hamileliğin etkisiyle hormonların yüzünden tüm duygularının sesi çok yüksek çıkıyor. Kocanı tanıyordun, evet şu dönemde içmese iyi olurdu ama belli ki seninle bebek kıyafeti yerleştirecek tarzda biri değil. Başka özelliklerini beğenip evlendin. O alkollüyken sancın tutabilir, o evde değilken de tutabilir. İkisinde de bir taksi çağırırsın oldu bitti. Belki de hiç gerçekleşmeyecek bir durumun stresine sokma kendini boş yere. Sağlıklı doğumlar

Konuşuyoruz. O günah çıkarıyor. “Evlilik bana göre değil” diyor. Ne yapayım, o mutlu olsun diye karnavala mı çevireyim. Azat etsin o zaman beni. Bende 20 yaşında, kör kütük aşık değilim ki. Çocuğumh tek başıma büyütürüm ben. Onun hiç bir şeyine muhtaç değilim.
evet ceycey. Doğuma kadar mümkün olduğunca uzak duracağım. Benim tek gündemim bebeğin sağsağlim doğması. Gerisine sonra bakarım.

Az önce bi ellilik devirdik sayılır mı

Valla içip içip kussa, kıçı başı dağıtsa, saçmalasa, öpüjemm diye tuttursa çekilmez. Karşılıklı 2-3 kadeh atıp muhabbet ediyoruz biz, eşim de iyi içer, sek içer, ama hiç sarhoş olduğunu görmedim. Ben de kaldırırım, iyi içerim, ama içmeden duramıyorsa bir insan iradesizdir, hele de bünyesi kaldırmadığı halde duru durağı yoksa aman aman. Çekme arkadaşım, yazık ömrüne.

hareketli hayat tarzına alışmış erkekleri rutin evliliğe alıştırmak çok zor.çoğu 20 li yaşların hızlılığını 40 larda da yaşıyorlar.bar gece klübü gezelim eğlenelimm gülelimm sohbet muhabbet sonra da öğlene kadar uyuyalım kafasındalar.okulda çoktu bu tür arkadaşım gene aynılarrr valla.evlilik de 2 önemli kıstas var iyi baba olabilir mi ve benim hayat görüşüme uygun mu?bunlar varsa para da kazanılırr ev mal da alınırr.ama karekter değilmez maalesef.

Bence alkol alma sıklığından çok alkol almasının size veya ailenize maddi/manevi zararı olup olmadığı önemli. Eğer sizi rahatsız edici davranışlarda bulunuyorsa, alkol fiyatlarını karşılamak için evin ihtiyaçlarından kesiyorsa çok ciddi bir problem vardır. Ama size bir zararı yoksa sadece onun için endişeleniyorsanız alkollü değilken, sakince hislerinizi paylaşmayı düşünebilirsiniz.

Nihal hamileyken, hormonlardan herseye takip üzülüyoruz. Lohusalikta bu inan daha da beter oluyo, kimseye tahammülüm yoktu benim, saatli bomba gibi geziyodum. Demem o ki birak naparsa yapsin, aynen yaptigin gibi bebege hazirliga devam. Dogumdan sonra da bebege odaklanicaksin zaten. Demem o ki bebek icin saglam duracak olan sensin, birak naparsa yapsin, takma, gormezden gel, ilerde kendini iyi hissettiginde bakarsin hala bu evlilikte olmak istiyo musun, simdi dert etme kendine bunu. Bebiş geliyo, en onemlisi o.

aynı fikirdeyimmm.adamı hiç düşünmezdim ben de bu aşamada

Evlenmesinler o zaman, kafalarina silah mi dayiyoruz

Evlenmesinler o zaman, kafalarina silah mi dayiyoruz
hah aynen öyle.madem çocuk sevmiyorsun madem hayat boyu gününü gün etmek istiyorsun neden evlenirsin be adamm?annelik yapamayacak kadınların anne olması gibi.sonra tv de izliyoruz perişan terkedilen çocukları.evlenmeden psikolojik analiz yapılsa keşke çiftlere kanunen ha hepimiz bekar kalırdık bu seferde

Biz yılda 3 4 kez içiyoruz sanirim o da beraber . Geçen hafta evlilik yildonumumuzdu mesela bir şişe şarap paylaştık . Menüdeki alkol fiyatlarıni görünce dudağım ucukladi . Yani o an anladım ki içmek çok pahalı bir aktivite.Kaldı ki bu adam en ucuzundan haftanın 4 5 günü içse oooo( Durumunuz iyi olabilir ama bu yine de çocuğun imkanlarından çalmak demek . Bu sorumsuzluk bile boşanmak için yeterli . Siz ciddi ciddi düşünün bu durumu ve artık harekete geçin . Kendisi bırakmak istemiyorsa size de tek seçenek kalıyor.

Eşim bekar iken içermiş. Ne derece bilmiyorum. Evlendikten sonra izin istedi. Hayalim eşimle bir masa kurup içmekti dedi. Masasını ben hazırladım. Ben hiç içmedim. Daha da eve sokmadım. Ama tatil de iken baktım herkes içiyor bununda içi gidiyor istiyorsan iç dedim. İçti. Bağımlı değil. Sizi çok iyi anlıyorum. Sigarayı bırakması için baskı yapıyorum bırakmıyor. Çok geriliyorum.

Şuan aynı şaşkınlığı yaşıyorum. Bende siz gibi düşünüyordum. Yorumlarından denk geldiğim kadarıyla çok naif biri. Üzüldüm şimdi.

Evet haklısın benyeniyimgaliba O beni kandırmadı. Tanıştığımız ilk günde içti, şimdi de devam ediyor. İkimiz müşterek hayat kuramıyoruz. Sevdiğim özellikleri de birbir gidiyor. Ben beni çok sevmesini, peşimden koşmasını sevdim. İncinen gurumumu okşamıştı. Dedim bende sevilmeye değer bir kadınım. Ama cicim ayları geçtikten sonra ondaki heves geçti. Zoraki sürdürüyor.
Access canımsın Bende öteliyorum zaten. Bebek etkilenmesin. Tek amacım bu. Ben çok uğraş verdim bu günler için.
Ceycey ben safım, kötüye yormadım. Arkadaşı dedi zaten. “40 senedir bekarlığı biliyorsun. Bir de evliliği dene” Neyse belki de ikimizde evlilikten en büyük kazancımızı çocuğu elde edeceğiz. Ondan sonra oturur konuşuruz ne yapacağımızı. Seni seviyorum ceycey. Hep yanımdaydın, destek oldun. İyi ki varsın

Onceleri birlikte içerdik. Onda da benim kafam guzel olsun diye çoğunluğunu bana birakirdi. En fazla 3 kadeh içerdi, sarhos oldugunu bilmem. Şimdilerde temel ihtiyaçlarımız dışında bir alisveris yapamadigimiz icin artik içemiyoruz. Kismetse yılbaşına olur sıradaki.

Yalniz başına içip körkütük sarhoş gelecek kadar büyük bir sıkıntısı mı var, yoksa tek sıkıntısı çok şiddetli bir alkol bağımlısı olmasi mi, anlayamadim.

Alırsak beraber alırız. Özel günlerimizde dışarı çıkarız genelde. Alkole düşkün değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…