Eşiniz ne sıklıkla içki içiyor?

Hem sağlığına zarar hem cebine. Onu böyle sarhoş gördükçe soğuyorum çok

Benimki hic içmez neredeyse. Ama ben h.sonlari içerim seviyorum ya. Yalnız 4-5 fazla. Hele ertesi gün ise gidilecekse.

Belki de terbiye yönteminiz yanlıştır

Bende düşünüyorum malesef. Çünkü ne dersem diyim bırakmaya niyeti yok
Bırakmıyorlar. Bende çok umut ettim. Onlar o şarhoşken ki kafayı seviyor.
Evet minarecim. Dokunsan ağlayacağım. Önceden idare edebiliyordum ama hamileliğin sonlarında çok zorlanmaya başladım. Doktor her an hazırlıklı ol dedi. Rica ettim, içme diyorum. Yine içiyor. Sabi sübyan çocuk dünyaya gelecek bu adamın ağzı leş gibi içki kokuyor.

İcki disinda ne sorun var? Ha sarhossa surekli o da sorun tabi

Merak ettim benim gibi aynı durumu yaşayanlar var mı diye bi nevi dertleşmek gibi. Rahatsız olduysan konuya cevap verme zorla değil

Başkalarının eşlerinin ne kadar içtiği sizin için kıstas olmamalı, ki siz zaten rahatsız olduğunuza göre anormal buluyorsunuzdur eşinizin içtiği miktarı. Biz mesela birlikte içeriz. Zaman zaman tek içer, zaman zaman ben tek içerim. Ama eğer eşim haftanın 5 günü sarhoş olacak kadar içseydi hoşlanmazdım. İlla sövmesine gerek yok. İnsan karşısında haftanın 5 günü ne söylediğini anlamayan gıygıy bir hayat arkadaşı görmeyi neden istesin ki?

Esim degil kendimi anlatayim. Hayatimda hergun ictigim, arkadasima kahveye giderken cantama baileys koyup gittigim gunler oldu. Yani buradaki pek cok kadin esi bu kadar ictiginde bagimli diye etiketliyor. Ama ben o donemlerin hicbirinde kendimi bagimli gibi dusunmedim, hissetmedim. Alkol kullanmayan pek cogunuzda hergun iciyorsa bagimlidir gibi bir dusunce var, bu dogru olmayan bir sey.

E gecenin bi körü sancin başlasa düşünmüyo mu ben bu kafayla nasi yardimci olurum diye?

Merak ettim benim gibi aynı durumu yaşayanlar var mı diye bi nevi dertleşmek gibi. Rahatsız olduysan konuya cevap verme zorla değil
Çok rahatsızsaniz ve düzeleceğine inanmiyorsaniz- ki bence inanmiyorsunuz- boşanmaktan başka çare yok.
Olmamis insani bu kadar düzeltme çabasını anlamıyorum ben

Çok şaşırdım be arkadaşım
Güzel huzurlu bir evliliğiniz var intibası uyanmış bende, nedense….
Çok üzüldüm gerçekten
Allah yardımcın olsun
İçine atma

Hergün icmek degil icip ne hale geldigin sikinti, kafa bi milyor gezmiyosan hergün tabii ki sikinti yok

İcki disinda ne sorun var? Ha sarhossa surekli o da sorun tabi
Karşısında 8 yaşında çocuk varmış gibi davranıyor. Ev işleri benim sorumluluğummul gibi hareket ediyor. “Bugün diyor ki, benim boxerım kalmamış. Yıkamadın mı” Ben mecbur muyum senin boxerını takip etmeye. Geçen yazdım. Çamaşır makinasına polarını attım. “Fermuarını çekseydin, makinaya vuruyor” diyor. Hep alttan al, hep alttan al. Ama Çıldırma aşamasına geldim Woman.
Canım seninkinin tek sorunu alkolü de değil, bence de bosanman senin için en hayırlısı olur. Hep denk geliyorum yakınmalarına ama hamile olduğun için bir şey demedim bu zamana kadar. O adam seni haketmiyor.
Evet artemis. Bende bu sebeple boşanacağım. Ben daha iyi bir hayat hak ediyorum.

Ben de pandemide çok içtim. Şimdi bana da alkolik derler diye soylemiyordum:)
Siz yazınca gaza geldim. Ama sıkıntım geçince baya azalttım. Cumartesileri falan içiyorum istersem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…