- 28 Mart 2020
- 4.091
- 16.710
- 208
- Konu Sahibi Mor lahana
Canı ne zaman çekerse genelde ayda 2 falan bazen ben alıyorum karşılıklı içiyoruz
bazen arkadaşlarıyla buluşuyor iki duble yapıp geliyor. Yapsın ya aktif olması hoşuma gidiyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanınn nasıl bir hayattır o?Ne alkol ne sigara ikimizde de![]()
ben ilk kısmı kendim için söyledim , tabi içkiyi bikenara koy daha beter alışkanlıklar var hatta onlarda ... iç dünya derken üzüntü isyan anlamımda dedim yoksa psikolojik baskı şiddet bunlar çok farklı durumlar , haklısın bahanesı olmamalı ..! hiçbir haklı yanı olamaz ..hayırlı gecelerinsanlar vefasız dünya kötü diye mi içiyorlar sanıyorsun?imrenilecek hayatları olan alkolikler var.hayat onlara tek fiske vurmamışş ama sızana kadar içiyorlar.iç dünyasını bilmiyoruz dersek şiddet uygulayanlardan tut psikolojik baskı yapanlara dek haklılık payı buluruz.bulmamalıyız oysa
bir kötü duruma düşersin o ay içersin unutmak için onu anlarım kendim içmediğim halde.ama devamlı devamlı içmek bağımlılıktır maalesef.teşekkürler size de iyi gecelerrrben ilk kısmı kendim için söyledim , tabi içkiyi bikenara koy daha beter alışkanlıklar var hatta onlarda ... iç dünya derken üzüntü isyan anlamımda dedim yoksa psikolojik baskı şiddet bunlar çok farklı durumlar , haklısın bahanesı olmamalı ..! hiçbir haklı yanı olamaz ..hayırlı geceler
kesinlikle haklısınbir kötü duruma düşersin o ay içersin unutmak için onu anlarım kendim içmediğim halde.ama devamlı devamlı içmek bağımlılıktır maalesef.teşekkürler size de iyi gecelerrr
Eşim yok .Evlendıgımde bana srada demıstı haftanın 3 gunu ıckılı gelıyordu .Nedeb boyle yapıosun dedıgımdede ben suclu cıkıodumKızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.
Biz eşimle haftanın en az 4 günü bir 70lik bitiririz üstüne de bira içeriz ben sarhoş olurum ama o olmaz hemen uyur ben içmezsem oda içmez bana bağlı yani alkol konusu bizde işler ters oldu boşamaz insallah adam beni![]()
Haftanın 4 günü toplam 1 yetmişlik mi. Haftanın 4 günü ayrı ayrı 70lik mi. Yok alkol fiyatlarından şaaptım ben![]()
Ayrı ayrı,Haftanın 4 günü toplam 1 yetmişlik mi. Haftanın 4 günü ayrı ayrı 70lik mi. Yok alkol fiyatlarından şaaptım ben![]()
Sürekli gönlünü eğlemek demek istemedim ki eğer kırk yılın başı sarhoş oluyorsa idare etmek lazım diye düşünüyorum.
Eşim 18 yaşindan beri şehirde arkadaşlariyla yaşiyordu. Hepsi doktor ama hepsi de içiyordu. Eve gelip kusdugunu soylerdi ama ben ilk tanişdigimizda soyledim içki tamamen kesilmezse ben bu yola girmiycem diye. Birakicam falan değil biraktigini gormem gerekir. sarhoş biriyle çikmak istemiyorum benim de en buyuk kriterim bu dedim. Babam içmiyor. Evimizde sarhoşluk içki olmadi neden elin oğlunu çekeyim diye dusundum. Ve sagolsun birakti. 4 seneye yakindir içmiyor. Zaten zamaninda sagliksiz beslenmesi, içkisi yuzunden mahvolmuş karacigerini yeni yeni toparlamaya çalişiyorum. Şimdi içkinin kokusu gelince midesi bulaniyor. Artik bundan sonra eşiniz birakir mi bilmiyorum. Sadece daha evlenmemiş birileri okuyacaksa yorumumu daha ilk başdan tavrinizi belli edin. Ve en az 6 ay içkisiz dayana biliyorsa sonra evlenin. Az içiyorum, sarhoş olmuyorum, birakicam gibi laflara sakinnnn inanmayinKızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.