inşallah öyledir çok dert ettim kendimeKonu başlığınızda bile etkilendi yazmışsınız. Ortada hiç öyle bi durum yok Kuruntu yapmışsınız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah öyledir çok dert ettim kendimeKonu başlığınızda bile etkilendi yazmışsınız. Ortada hiç öyle bi durum yok Kuruntu yapmışsınız.
Esiniz sorunuza olabilecek en iyi cevaplardan birini vermis bence niye bu kadar takildiniz? Kadin guzelse neden cirkin desin? Esinizin sizi sevmesi senden baska butun disileri cirkin bulacagi anlamina gelmez. Siz esinizden baska birini yakisilikli bulmuyor musunuz mesela? Bana gereksiz yere mesele yaratiyorsunuz gibi geldi.aynı ortamda ilk defa bulunduklarında göz göze geldiklerini gördüm ve çok kötü oldum. o yüzden sordum güzel mi diye aldığım cevap daha da sinirlerimi bozdu. daha sonra biz kuzenlerle fotoğraflara bakarken bana sordu o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta ona baktı ve bu da bana tuhaf geldi
ama kuzenimin kocasını sorup kocasının fotoğrafına neden baktı :/Muhtemelen kuzeniniz size göre cok güzel ve esinizden bagimsiz olarak bu kuzeni siz hep kiskandiginiz icin bi bakistan bunca şey cikarttiniz. Ama toplanilan yerde yabanci/daha once gormedigim birini görsem ben de bakardim kim diye herkes bakar bence.
ama kuzenimin kocasını sorup kocasının fotoğrafına neden baktı :/
evet öyle sordu işteİnsan göz göze görunce bakar zaten normal olan o. Hatta akraba olmuslar artik bi selamlasmada olur.
Amma kalkipta onun kocasi kim diye sorarsa orda yanar benim balatalar.
peki kocasını sorup onun kocasının fotoğrafına bakması:/Belki öylesine gözü takılmıştır.siz niye güzel miydi diyosunuz orasıni anlamadım.bence hepsi tesadüfi şeyler siz gozunuzde büyütüyor olabilirsiniz
Kocası yakışıklımı acaba diye bakmıştırama kuzenimin kocasını sorup kocasının fotoğrafına neden baktı :/
neden pekiKocası yakışıklımı acaba diye bakmıştır![]()
Bilmiyorum ki. Çok mu güzel bir kız bu kuzenin? Öyleyse, acaba kendi dengi biriyle evlenmiş mi diye bakmaştır. Ben de hep bakarımneden peki
Kadın hisseder diyorum şüphesi yeter boşanmamakuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız
Öbur kuzenlerini eslerini taniyip biliyosa onunki kalmis olabilirmi, o yuzden merak etmistot belki.evet öyle sordu iştene diye merak ettiki kocasını
![]()
Hemen MHRS ye girip psikiyatrist, pisikolog ne bulduysanız randevu alın. Böyle hayatınızı zehir edersiniz.kuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız
yok malesef iki kız daha vardı ama tek onu sorduÖbur kuzenlerini eslerini taniyip biliyosa onunki kalmis olabilirmi, o yuzden merak etmistot belki.
ama bazıları bana hak vermiş, bilinçli olarak onun kocasını sorması gariptiHemen MHRS ye girip psikiyatrist, pisikolog ne bulduysanız randevu alın. Böyle hayatınızı zehir edersiniz.