eşiniz kuzeninizden etkilense?

lifely

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
688
-119
103
31
kuzenimi ilk defa görmüştü ve ondan etkilendi sanırım ya da hoşlandı ya da beğendi bişey oldu ama ne bilmiyorum. kuzenimle aram iyi değil düğünüme de gelmedi eşime bakmış bu kim diye o da bakmış, eşimin kim olduğunuda merak edip bakmış olabilir. ben gördüm sinirim bozuldu. kuzenim evli ve çocukları var başka niyetle bakmamıştır. ama eşime konuyu açıp sordum saçmalama diyip inkar edip sonrada sinirlendi. güzel miydi sence dedim allah sahibine bağışlasın dedi ben daha da sinirlendim. ve kuzenlerimin fotoğraflarına bakarken o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta onu sordu yine sinirlendim. gayet mutluyduk evliliğimiz iyiydi birbirimizi sevdiğimiz bir evliliğimiz vardı bana aşık oldu o şekilde evlendik. bu olayı atlatamıyorum ve aklıma geldikçe ondan soğuyorum. dışardan bir göz olarak bakar mısınız

Son düzenleme:
Yani ne alaka kuzeniniz eşinin kim olduğunu merak ediyor,özellikle sadece onu sorduysa.Ama anlamadım sadece sosyal medya üzerinden baktıkları için mi hoşlandığını düşündünüz,yüz yüze geldiler mi.Ayrıca size güvensizlik veren soğuduğunuz biriyle neden hala evlisiniz.

Yani ne alaka kuzeniniz eşinin kim olduğunu merak ediyor,özellikle sadece onu sorduysa.Ama anlamadım sadece sosyal medya üzerinden baktıkları için mi hoşlandığını düşündünüz,yüz yüze geldiler mi.Ayrıca size güvensizlik veren soğuduğunuz biriyle neden hala evlisiniz.
yüz yüze geldiklerinde göz göze geldiler, orda kuzenim düğünümede gelmediği için eşim kim diye öylesine bakmış olabilir ama eşimin bakmasından rahatsız oldum. daha sonrasında sosyal medyadan başka bişeye bakıyorduk kuzenlerle resimlere bakarken o zaman sordu

Eşin tanimadigindan bı gözü takildiysa bile eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olmuş sanki biraz 🙄 ben aklına dustu mu diye takilmazdim da, sen takildigin için gözü kayma potansiyeli var ki aklına sokmuşsun diyorum. Yoksa kimsenin aklına birşey sokulmazda senin ki şüpheli galiba 🤷🏻‍♀️

Başka niyetle bakmamıştır diyosun sonra da yazıp çizip oynuyosun ben anlamadım tam olarak hislerin nedir? Yok yere olay çıkartmışsın bence.
kuzenim için dedim başka niyetle bakmamıştır diye, ama eşim niye baktı o kısmı hazmedemiyorum

Tanimadigindan bı gözü takildiysa bile eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olmuş sanki biraz 🙄
ama göz göze geldiklerini gördüm ve güzel miydi sence dediğimde allah sahibine bağışlasın dedi… sonrasında kuzenlerle fotoğraflara bakarken o kuzenimin eşi hangisi diye sordu fotoğrafta ona baktı

Nerde bakmis anlamadim?
Profiline mi bakmis bir ortamda mi bakmis?
Cok karisik yazmissiniz
Kendiniz sormussunuz guzel mi sence diye
Yok ya cirkin demesini mi bekliyordunuz
Sizde bi tuhafsiniz
göz göze geldiklerini gördüm ve güzel miydi sence dediğimde allah sahibine bağışlasın dedi. sonrasında kuzenlerle fotoğraflara bakarken o kuzenimin eşi hangisi diye sordu fotoğrafta ona baktı

yüz yüze geldiklerinde göz göze geldiler, orda kuzenim düğünümede gelmediği için eşim kim diye öylesine bakmış olabilir ama eşimin bakmasından rahatsız oldum. daha sonrasında sosyal medyadan başka bişeye bakıyorduk kuzenlerle resimlere bakarken o zaman sordu
Yani göz göze gelinebilir ortam içerisinde gözümüzü kapatarak oturmuyoruz sonuçta.Siz üstüne düşerek olmayacağı varsa da oldurmaya çalışıyorsunuz gibi garip.En ufak şeyde eşinizden şüphelenip yakıştırmalar yapıyorsanız zaten o evlilikte güven felan yok.

Eşin tanimadigindan bı gözü takildiysa bile eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olmuş sanki biraz 🙄 ben aklına dustu mu diye takilmazdim da, sen takildigin için gözü kayma potansiyeli var ki aklına sokmuşsun diyorum. Yoksa kimsenin aklına birşey sokulmazda senin ki şüpheli galiba 🤷🏻‍♀️
ama göz göze geldiklerini gördüm ve güzel miydi sence dediğimde allah sahibine bağışlasın dedi… sonrasında kuzenlerle fotoğraflara bakarken o kuzenimin eşi hangisi diye sordu fotoğrafta ona baktı. “seninki şüpheli” derken ne demek istediniz eşim mi şüpheli anlamadım

göz göze geldiklerini gördüm ve güzel miydi sence dediğimde allah sahibine bağışlasın dedi. sonrasında kuzenlerle fotoğraflara bakarken o kuzenimin eşi hangisi diye sordu fotoğrafta ona baktı
Guzel miydi diye neden sordunuz?
Ben esime boyle birsey sormam mesela
Aman cins dugunumuze bile gelmedi der gecerim en fazla

Nasıl bakmış anlamadım. Sosyal medyadanmı? Kime sormuş bu kim diye? Sen sorduğunu nerden öğrendin?
Ayrıca kocana neden kuzenini gösterip güzelmi diye soruyorsun, hiç hoş birşey değil.
aynı ortamda ilk defa bulunduklarında göz göze geldiklerini gördüm ve çok kötü oldum. o yüzden sordum güzel mi diye aldığım cevap daha da sinirlerimi bozdu. daha sonra biz kuzenlerle fotoğraflara bakarken bana sordu o kuzenimin adını söyleyip onun eşi hangisi dedi fotoğrafta ona baktı ve bu da bana tuhaf geldi

Guzel miydi diye neden sordunuz?
Ben esime boyle birsey sormam mesela
Aman cins dugunumuze bile gelmedi der gecerim en fazla
çünkü göz göze geldiklerini görüp kötü olmuştum. sonrasındada sosyal medyada kuzenlerle fotoğraflara bakarken özellikle onun eşini sorması beni huylandırdı o yüzden sordum

ne cirkin davranmissiniz. o ayni muameleyi size yapsa ne hakaretler ederdik adama.
eminsen bosan boyle serefsizden. emin degilsen gunahini alma kocanin - aradaki saygıyı da yok etme. ne var yani bakti ne? insan insana bakar.
bakmış olabilir bilinçsizce ama etkilenmiş ya da hoşlanmışsa diye benim kalbim kötü oluyor kaldıramıyorum

ama göz göze geldiklerini gördüm ve güzel miydi sence dediğimde allah sahibine bağışlasın dedi… sonrasında kuzenlerle fotoğraflara bakarken o kuzenimin eşi hangisi diye sordu fotoğrafta ona baktı. “seninki şüpheli” derken ne demek istediniz eşim mi şüpheli anlamadım
Ben eşimle ilgili böyle birşeye takilmam mesela halini tavrını bilirim, sen de kendi esini bilirsin şüphe duyduysan vardır bır yerde sıkıntı, önceden şüpheli bı durumu olmasa bu konuda da şüphe etmezdin demek istedim

Back
X