Eşiniz başka birini düşünse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ye deme ,, ben zaten aklından başka güzel kızlar geçiyordur aklından diye düşünüyorum, ama bana karşı hep ilgili her konuda her zaman , ne adamlar var aldatıyor resmen yüzlerini neler söylüyor lar kadınların, eşim beni bu konularda hiç incitmemiştir,
Eee ne adamlar karılarını dövüyor,ne adamlae maaş kartını gaspedip harçlık vermiyor, ne adamlar evin rızkını idaada bitcoinde batırıyor.
Böyle mi avutacaksiniz kendinizi?
Adam sizin yataginizdan kalkmış,tuvalete gitmiş,eline şeyini alıp eski iş arkadasinin adını ana ana kendini tatmin etmiş. Siz yakalayınca 'o kaşarı düşündüm,seni öyle hayal etmek istemedim' diye elin kadınına hakaret edip bir de kendini haklı gorebilmis. Sizi hayal etmesi neden kötü,o da ayrı bir mesele
İşte böyle erkeklere göre kadın erkek cinsi münasebeti herkesin haz aldığı sevisme aktivitesi değil. bunlar için cima etmek briilerini s.kmek demek. Bu bakış açısı da karısını hayal etmez,namusuyla ise gidip gelen kadını sırf Güzel diye kaşar ilan eder..
Ama size normal gelmiş. Hem çabucak barismissiniz hem de burada hak vermissiniz. O zaman ne demeye konu açtıniz ki? Biz kadinlarin Orada burada gördüğümüz adamların 31 malzemesi olduğumuzu bize hatırlatmak için mi?

Esim baskasini dusundugu an artik benim esim olmaz. Siz bu olaya okey deyip bir de affetmissiniz ustune. Bir de soğuk su için bence

Kocanızın eline o kadın geçse gözünü kırpmadan yatakta da aynı pisliği yapar merak etmeyin .
Şuan bu durumu Nefise bağladık hadi dedim, yarından sonra biriyle birebir yaparsan bu işi onudamı erkektir bir geceliktir diyeceğiz dedim, yok olmaz o çok şerefsizlik diyor, onu asla yapmal diyor

Şuan bu durumu Nefise bağladık hadi dedim, yarından sonra biriyle birebir yaparsan bu işi onudamı erkektir bir geceliktir diyeceğiz dedim, yok olmaz o çok şerefsizlik diyor, onu asla yapmal diyor
Umarım yapmaz ama bu adama asla ama aslaaa güvenme derim . Eğer çocuğun varsa başka da düşünme sakın , kendi adıma diyeyim eşimde bilir ,bu hayatta isterse bir düzine çocuğum olsun beni hayalle dahi aldatan adamı ertesi gün bosarım ,siz öyle yapın diye demiyorum ama benim için güven çok çok önemli. Kadıni hayal edip mastürbasyon yapan adam o an o kadın yanında olsaydı inan yapardı

Ha birde velev ki ilişkiyi hayal dünyasında istedi de elle yapmaya çalıştı sizi niye hayal etmiyor ? 😒 Yani bı zahmet kocamın hayal dünyasında ben her şekile buruneyim ..sizi niçin hayal etmiyor ki kan bağı yok aranızda

Umarım yapmaz ama bu adama asla ama aslaaa güvenme derim . Eğer çocuğun varsa başka da düşünme sakın , kendi adıma diyeyim eşimde bilir ,bu hayatta isterse bir düzine çocuğum olsun beni hayalle dahi aldatan adamı ertesi gün bosarım ,siz öyle yapın diye demiyorum ama benim için güven çok çok önemli. Kadıni hayal edip mastürbasyon yapan adam o an o kadın yanında olsaydı inan yapardı
Bu kız onunla ilgilensin de çok istedi bence egosı yükselirdi , bunu seziyordum mesela

Ha birde velev ki ilişkiyi hayal dünyasında istedi de elle yapmaya çalıştı sizi niye hayal etmiyor ? 😒 Yani bı zahmet kocamın hayal dünyasında ben her şekile buruneyim ..sizi niçin hayal etmiyor ki kan bağı yok aranızda
Daha çok gaza gelmek gibi bişeylerden bahsetti

Bu kız onunla ilgilensin de çok istedi bence egosı yükselirdi , bunu seziyordum mesela
Siz niye çok ılımlısınız, yani normalde nasıl böyle sakin kalıp tmam demenize ben şaşırdım. Adam kadından hoşlanıyor eski iş yeri mis yeri bahane hoşlanıyor net . kadın ona dönüp baksa herşeyi yapacak düzeyde hayal dünyasında bir başka kadınla b.klanan mikrop gerçekte yemeyecegi pislik yoktur

Klasik özür dileme, ergenlik ten kalan bir alışkanlıkmış, o an boşalmak için rüyünmüş, beni yakıştıramamış, o kaşar gelmiş aklına, bu konuyu basit buluyorum yada çok normal karşılamıyoum ama kavgalı durmak aramız kötü olsun istemiyorum sadece,
Hahahahshs beni yakıştıramamış o kaşar gelmiş aklına
Düşünsenize hayal ettiği kadının bundan haberi bile yok ama kaşar olan o oluyor. Bence asıl kaşar sizin eşiniz. Size niye yakıstıramamıs. Birlikte olurken iyi mast. Da neyi yakıstıramıyor.

Siz niye çok ılımlısınız, yani normalde nasıl böyle sakin kalıp tmam demenize ben şaşırdım. Adam kadından hoşlanıyor eski iş yeri mis yeri bahane hoşlanıyor net . kadın ona dönüp baksa herşeyi yapacak düzeyde hayal dünyasında bir başka kadınla b.klanan mikrop gerçekte yemeyecegi pislik yoktur
Evet fazla sakin gibi konu sahibi, ben olsam boşanma sürecini başlatmıştım mesela.

Kız onunla ilgilenseydi egosu yükselirdi bilmem ne... Hala gereksiz ayrıntılar üzerine düşünüyor. Adam başka kadını düşünerek sizle sevişmiş, üstüne adını haykırarak kendini tatmin etmiş ve yüzleşince o kadını kaşar olmakla suçluyor. Tecavüze uğrayan kadına o saatte sokakta işi neymiş, şort giymeseymiş o zaman diyen zihniyetin aynısı bu. Siz aynısını yapın bakalım ne tepki verecek.

Evet fazla sakin gibi konu sahibi, ben olsam boşanma sürecini başlatmıştım mesela.
Kesinlikle bende ,benim içinde illa bir başkası ile tentene temas edip aldatması önemli değil güven durumum bitti mi aşkından gebersemde sürdürmem,zaten çok çabuk güvenen biri değilim yağı kaymagi olur bu durum . Adama çok kızdım , kadın belli ki çok sinmis adam karşısında üzülüyorum böyle görünce kadınları

😔 Normalde çok temiz kalplidir ama beğenilmek konusunda çok büyük bir egosu var çok hoşuna gidiyor beğenilmek, hatta bir kişi onu beğenmiş evli olduğunu görünce biraz uzak durmuş, bazen şakası esbirisi geçiyor aslında özgüveni artıyor böyle konular olunca, bütün akrabaları diyorki çok efendi tam evlenilecek adamla evlendin, evet çok iyi bir eş, ama 2 yıldır hafif hafif aramıza başka birileri düşüncede olsa girmeye başladı

😔 Normalde çok temiz kalplidir ama beğenilmek konusunda çok büyük bir egosu var çok hoşuna gidiyor beğenilmek, hatta bir kişi onu beğenmiş evli olduğunu görünce biraz uzak durmuş, bazen şakası esbirisi geçiyor aslında özgüveni artıyor böyle konular olunca, bütün akrabaları diyorki çok efendi tam evlenilecek adamla evlendin, evet çok iyi bir eş, ama 2 yıldır hafif hafif aramıza başka birileri düşüncede olsa girmeye başladı
Yahu beğenilmek istemekle ne alakası var herif adını haykırarak 31 çekmiş aloo.

Biliyor musunuz genelde "çok efendi " diye tabir edilen adamlar böyle hayal dünyası berbat şekilde (kaşar damgası bile ne halt olduğunu bildiriyor yani efendi değil) ,aslında küçük bir ışık kolluyorlar o anlık herşey müsait olsa yapmayacakları şey yok . Eşinize güveninizi sorgulayın aslında sizde o olay sonrası güven -kusku denen şeyleri sorguluyorsunuz ki bu konuyu buraya açtınız

Kız onunla ilgilenseydi egosu yükselirdi bilmem ne... Hala gereksiz ayrıntılar üzerine düşünüyor. Adam başka kadını düşünerek sizle sevişmiş, üstüne adını haykırarak kendini tatmin etmiş ve yüzleşince o kadını kaşar olmakla suçluyor. Tecavüze uğrayan kadına o saatte sokakta işi neymiş, şort giymeseymiş o zaman diyen zihniyetin aynısı bu. Siz aynısını yapın bakalım ne tepki verecek.

Biliyor musunuz genelde "çok efendi " diye tabir edilen adamlar böyle hayal dünyası berbat şekilde (kaşar damgası bile ne halt olduğunu bildiriyor yani efendi değil) ,aslında küçük bir ışık kolluyorlar o anlık herşey müsait olsa yapmayacakları şey yok . Eşinize güveninizi sorgulayın aslında sizde o olay sonrası güven -kusku denen şeyleri sorguluyorsunuz ki bu konuyu buraya açtınız
Normalde çok kibar biridir bayanlara karşıda, ama mesela bazen rahatsız oluyorum aslında çok sorun yok ama benmi abartıyorum diyorum bilmiyorum kafam karışık biraz, bu kızın adını söylemesi tabi daha farklı

bu adam aldatmış sizi. illa cinsel ilişkiye girerek aldatılmaz. zaten adamın imkanı olsa onu da yapar. ayrıca bu nasıl çirkin bir üslup ya (adama diyorum). kedi uzanamadığı ciğere....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X