Erkek İnfertilitesi eşinin sperm testinde hiç sperm çıkmayıp tüp bebek tedavisine başlayanlar yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. İnş memnun oluruz ya eğer sperm çıkarsa evet tüp bebeği de memorialda yaptırıcaz. Biz hem mehmed hocayı hem memorial tüp bebek ekibini çok araştırdık gönlümüz rahat ama tabi Allahım bilir inş mutlu cıkarız tesa ameliyatından. 4800 müş fiyatı tüp bebek yaptırıcak hastaya ama normalde 6 küsürmüş sanırım. Çağrı merkezinden ararsanız tüp bebek bölümünden muhasebeye aktarıyorlar fiyat bilgisi veriyolar.

Bende oranın methini çok duydum ,temmuz ayında celalettin peruda kontrolümüz var o arada bakıcam ,sizden de hayırlı güzel haberler alalım inşallah güzel düşünelim güzel olsun

Bende oranın methini çok duydum ,temmuz ayında celalettin peruda kontrolümüz var o arada bakıcam ,sizden de hayırlı güzel haberler alalım inşallah güzel düşünelim güzel olsun
Allah razı olsun inş Haberdar ederim sonucu. Ay başı corona testi yaptırcaz hastane mecbur tutuyor negatif cıkarsa sürece başlıcaz.

detaylı sperm testi yaptırmadan ALLAH RIZASI için micro tese olmasın eşiniz biz o hatayı yaptık siz yapmayın para için direk kesiyorlar eğer ki sperm bulunmaz ise testis tahrip olmasıyla kalıyor aklınıza ne takılıyorsa sorun cevaplarım kardeşlerim ALLAH RIZASI için bodoslama tese yaptırmayın bize hiç umut vermeyen olmaz diyen doktorlar şimdi hayret ediyor elonge spermler çıkıyor ne olur yaptırmayın

Merhabaaa.eşim azospermiydi.sperm sonucunda herşey sıfırdı.şimdi ikizlerim var.Allah isteyen herkesr nasip etsin.

siz nerde tedavi oldunuz tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Öncelikle kimse umudunu kaybetmesin.bir şok anı oluyor ama herşeyi atlatıyorsunuz.eşim sperm testi vermişti herşeyi sıfırdı bize direk tüp bebek dediler.hormanlara bakıldı.fsh yüksekti 32 civarındaydı.testesteron düşüktü 2 civarı.tedavimiz ve tese ameliyatımız acıbadem maslakta oldu.üroloji doktorumuz Tansu Güdelciydi.Tüp bebek ekibi Bülent Tıraştı. Biz öncesinde başka bi ekiple görüşmüştük.Eşime 3 aylık iğne tedavisi verilmişti.Orası bizim içimize sinmediği için bu 3 aydan sonra tansu beyle görüştük.tansu bey yine iğne tedavisi ve vitamin tedavisi verdi.biz tansu beye gitmeden genetik test yaptırmıştık.genlerde herhangi bir sorun çıkmamıştı.bizim azospermi nedenimiz eşimin 8-9 yaşlarında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı geçirmiş olmasıydı.eşimin tedavisiyle birlikte ben de yumurta toplamaya hazırlandım.aynı gün ikimiz dr işleme alındık.eşim mikrotese ameliyatı oldu ve 3 tüp sperm bulundu Benden de 15 yumurta toplandı.8tanesi 5.güne ulaştı.bir süre rahim dinlenmeye alındı.ardından transfer gerçekleşti.ilk denemede oldu çok şükür

şükür hamdolsun kardeşim ALLAH sana evlatlarını hayırlı eylesin bizlerede nasip eylesin

Seni hatirliyorm canm benm esimle ayni sebepten azospermi bizde ikinciyi denedik tuttu ama bos gebelk oldu kurtaj oldum malesef simdi ücuncuyu denicez insallah

Harikasınız

Canım siz hangi doktorda tedavi alıyorsunuz ,belkı bızede faydası olır ,biz 1.5 yıl endokrin doktorunda tedavi aldık 9 aydırda celalettin peruda bizim azospermi sebebimiz eşimin beyin amaliyatı sonrası hipofiz bezinin çalışmaması ,sonradan olmus yanı ,dna hasarı temiz ,ınhıbın b testi temiz ,y kromozom testi temiz çıktı bizde acaba tese olsak mı diye düşündük

Tebrık ederım masallah miniklere saglıkla buyusunler ne kadar sure sürdü tedavi ,birde ne kadar bir bütçe ayırmak gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Canim biz de Celalettin Peru da tedavi oluyoruz ayrılmayın ordan. Ne diyorsa yapın

Detaylı sperm testi ne oluyor ? bu yapılan semen analiznden başka bişreymi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…