• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi eşinin sperm testinde hiç sperm çıkmayıp tüp bebek tedavisine başlayanlar yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tebrık ederım masallah miniklere saglıkla buyusunler 🤗ne kadar sure sürdü tedavi ,birde ne kadar bir bütçe ayırmak gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
İğneler 3 ay oluyor.ama biz doktor değiştirdiğimiz için 1 ay daha sürmüştü eşimin tedavisi.ben de yumurta toplamaya hazırlandım.bi süre rahim dinlenme oldu hemen transfer olmadı.2019 da yaptırmıştık.tüp bebek 9000 tese ameliyatı 4200 civarı..eşimin ve benim ilaç tedavilerimiz ortalama 6000-7000 civarı

Germ hücreleri gösteren yuvarlak hücreleri gösteren ve elonge spermleri gösteren değerler olmalı İstanbul’da sadece Andromed Laboratuvar yapıyor İncirli de biraz pahalı ama hersey görülüyor

Eklentiler

• E9695CD6-FEAA-46E5-B6EE-A2B396241E90.jpeg
    E9695CD6-FEAA-46E5-B6EE-A2B396241E90.jpeg
    223,3 KB · Görüntüleme: 85
İğneler 3 ay oluyor.ama biz doktor değiştirdiğimiz için 1 ay daha sürmüştü eşimin tedavisi.ben de yumurta toplamaya hazırlandım.bi süre rahim dinlenme oldu hemen transfer olmadı.2019 da yaptırmıştık.tüp bebek 9000 tese ameliyatı 4200 civarı..eşimin ve benim ilaç tedavilerimiz ortalama 6000-7000 civarı
Teşekkür ederim bilgilendirme icın sagolun

Germ hücreleri gösteren yuvarlak hücreleri gösteren ve elonge spermleri gösteren değerler olmalı İstanbul’da sadece Andromed Laboratuvar yapıyor İncirli de biraz pahalı ama hersey görülüyor
Bir dahaki testte sperm leri görürüsünüz darısı bizim başımıza inşallah

bugün bir mucize oldu resmen, başladığımız bu yolculukta azosperm teşhisi ile boğuşurken bugün semen analizini aldık, sıralı vermiştik. ikisinde de sperm bulundu. sayısı oldukca düşük 9 bin civarı ancak teseye gerek olmadığını, bir aylık ilaç tedavisi sonrasında tüp bebek sürecine başlayabileceğimizi söyledik doktorumuz. çok şükür rabbime.. :KK200:

bugün bir mucize oldu resmen, başladığımız bu yolculukta azosperm teşhisi ile boğuşurken bugün semen analizini aldık, sıralı vermiştik. ikisinde de sperm bulundu. sayısı oldukca düşük 9 bin civarı ancak teseye gerek olmadığını, bir aylık ilaç tedavisi sonrasında tüp bebek sürecine başlayabileceğimizi söyledik doktorumuz. çok şükür rabbime.. :KK200:
Canımmm gözün aydın. İnş sonucu da güzel olur🙏🏾 Ne tedavisi verdi? Murad beyle mi devam ediceksiniz

Aminn, inşallah hepimiz için. doğru merkez doğru teşhis doğru tedavi çok önemli.. kendimizi boşuna kahretmişiz. gecemiz gündüzümüze karıştı, uyku uyuyamadık.. hemen ameliyata alıyorlardı, incelemeden teşhis koymadan yazık..

Aminn, inşallah hepimiz için. doğru merkez doğru teşhis doğru tedavi çok önemli.. kendimizi boşuna kahretmişiz. gecemiz gündüzümüze karıştı, uyku uyuyamadık.. hemen ameliyata alıyorlardı, incelemeden teşhis koymadan yazık..
Maşallah çok sevindim adınıza,saglıkla geçsin tedaviniz mucizenizi alın kucağınıza inşallah 🤗nerede tedavi alıyorsunuz birde sizin azospermi sebebiniz neydi bizde alternatif doktor bakıyoruz belki bizede yol gösterir teşekkürler

Maşallah çok sevindim adınıza,saglıkla geçsin tedaviniz mucizenizi alın kucağınıza inşallah 🤗nerede tedavi alıyorsunuz birde sizin azospermi sebebiniz neydi bizde alternatif doktor bakıyoruz belki bizede yol gösterir teşekkürler
Memorial Şişli Murat Bey Üroloji dr.
Azospermi sebebi sperm yoktu semen analizlerimiz hep 0-0-0-0-0 dı.. :(

Eşim inmemiş testist den dolayi azosperm
1 biyopsi 3 tese oldu
Biyopsi de sperm bulunmadı (Antalya' da oldu)
1. Tese de sperm bulunmadı (Kaan Aydos' da oldu)
2. Tese de sperm bulundu (Murat Başar' da oldu) 2 kez tüp bebek denedik 1.si tutmadı 2.kimyasal gebelik oldu
3. Tese de yine az sayıda sperm bulundu
Tüp bebek denedik ve Rabbim nasip etti çok şükür
Esim Son 2 teseyi şişli memorial de murat başar da oldu ve orda tüp bebek denedik
Son tesede sadece 8 ay haftada 1 olmak üzere choroimon iğne kullandı eşim
Onun öncesinde çok iğne ilaç kullandı
Hatta celalettin Peru da bile 2 sene tedavi gördü
Şu anda Oğlum 1,5 yaşında
Rabbim 13 sene sonra nasip etti çok şükür
Rabbim herkese nasip etsin çifter çifter inşALLAH

Murat Başar'ı ve Şişli Memoriali mutlaka ama mutlaka tavsiye ediyorum

1 biyopsi 3 tese oldu
2. Tese de sperm bulundu (Murat Başar' da oldu) 2 kez tüp bebek denedik 1.si tutmadı 2.kimyasal gebelik oldu
Esim Son 2 teseyi şişli memorial de murat başar da oldu ve orda tüp bebek denedik

Allah bağışlasın, ömrü kaderi güzel olsun inşallah

detaylı sperm testi yaptırmadan ALLAH RIZASI için micro tese olmasın eşiniz biz o hatayı yaptık siz yapmayın para için direk kesiyorlar eğer ki sperm bulunmaz ise testis tahrip olmasıyla kalıyor aklınıza ne takılıyorsa sorun cevaplarım kardeşlerim ALLAH RIZASI için bodoslama tese yaptırmayın bize hiç umut vermeyen olmaz diyen doktorlar şimdi hayret ediyor elonge spermler çıkıyor ne olur yaptırmayın
Nası sperm çıkıyor anlamasım bizede tese dediler başka çwre yok deniyor napıcamızı bilmiyoruz ya 🤦🏻😑

Hangi doktorda tedavi oluyorsunuz ?
Şimdi söyle sperm öncesi Hücreler. Onlara bakılması lazım direk Tese olamazsınız olursanız doğal olarak hücre çıkmaz ve kendinize zarar verirsiniz örnek bir spermiogram paylaşıyorum elonge spermler onlar gerekli hormon tedavisi olduğu zaman gelişir olgun sperm hücresine dönüşür bu yüzden hemen Tese yapalım diyen varsa uzaklaşın ordan

Eklentiler

• 85F29329-D613-43DC-A722-252E9258579D.jpeg
    85F29329-D613-43DC-A722-252E9258579D.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 75
1 biyopsi 3 tese oldu

Sağlıkla büyüsün ömrü güzel olsun maşallah ,perudan olumlu sonuç alamamısmıydınız yardımcı olursanız sevinirim

Sağlıkla büyüsün ömrü güzel olsun maşallah ,perudan olumlu sonuç alamamısmıydınız yardımcı olursanız sevinirim
AMİN İNŞALLAH
CELALETTUN PERU DA 2 YIL BOYUNCA TEDAVİ GÖRDÜ AMA HİÇ SPERM ÇIKIŞI OLMADI
DAHA SONRA MURAT BAŞAR'A GİTTİK ORDA DA 3 AY TEDAVİ GÖRDÜ SONRA TESE OLDU TESEDE 17 SPERM BULUNDU

Back