- 31 Ocak 2019
- 350
- 272
- 103
- Konu Sahibi maviejderha
-
İğneler 3 ay oluyor.ama biz doktor değiştirdiğimiz için 1 ay daha sürmüştü eşimin tedavisi.ben de yumurta toplamaya hazırlandım.bi süre rahim dinlenme oldu hemen transfer olmadı.2019 da yaptırmıştık.tüp bebek 9000 tese ameliyatı 4200 civarı..eşimin ve benim ilaç tedavilerimiz ortalama 6000-7000 civarıTebrık ederım masallah miniklere saglıkla buyusunlerne kadar sure sürdü tedavi ,birde ne kadar bir bütçe ayırmak gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Teşekkür ederim bilgilendirme icın sagolunİğneler 3 ay oluyor.ama biz doktor değiştirdiğimiz için 1 ay daha sürmüştü eşimin tedavisi.ben de yumurta toplamaya hazırlandım.bi süre rahim dinlenme oldu hemen transfer olmadı.2019 da yaptırmıştık.tüp bebek 9000 tese ameliyatı 4200 civarı..eşimin ve benim ilaç tedavilerimiz ortalama 6000-7000 civarı
Bir dahaki testte sperm leri görürüsünüz darısı bizim başımıza inşallahGerm hücreleri gösteren yuvarlak hücreleri gösteren ve elonge spermleri gösteren değerler olmalı İstanbul’da sadece Andromed Laboratuvar yapıyor İncirli de biraz pahalı ama hersey görülüyor
Canımmm gözün aydın. İnş sonucu da güzel olurbugün bir mucize oldu resmen, başladığımız bu yolculukta azosperm teşhisi ile boğuşurken bugün semen analizini aldık, sıralı vermiştik. ikisinde de sperm bulundu. sayısı oldukca düşük 9 bin civarı ancak teseye gerek olmadığını, bir aylık ilaç tedavisi sonrasında tüp bebek sürecine başlayabileceğimizi söyledik doktorumuz. çok şükür rabbime..
Evet Murat Beyle devam edeceğiz, vitamin takviyesi ve hormon tedavisi 1 aylık. Haziranı boş geçelim, Temmuzda tüp bebek yapalım dediCanımmm gözün aydın. İnş sonucu da güzel olurNe tedavisi verdi? Murad beyle mi devam ediceksiniz
Maşallah çok sevindim adınıza,saglıkla geçsin tedaviniz mucizenizi alın kucağınıza inşallahAminn, inşallah hepimiz için. doğru merkez doğru teşhis doğru tedavi çok önemli.. kendimizi boşuna kahretmişiz. gecemiz gündüzümüze karıştı, uyku uyuyamadık.. hemen ameliyata alıyorlardı, incelemeden teşhis koymadan yazık..
Memorial Şişli Murat Bey Üroloji dr.Maşallah çok sevindim adınıza,saglıkla geçsin tedaviniz mucizenizi alın kucağınıza inşallahnerede tedavi alıyorsunuz birde sizin azospermi sebebiniz neydi bizde alternatif doktor bakıyoruz belki bizede yol gösterir teşekkürler
Teşekkürler bilgilendirme için çok sağolun bizimde alternatifimiz olsun ,sizinde güzel haberlerinizi alalım inşallah sağlıklaMemorial Şişli Murat Bey Üroloji dr.
Azospermi sebebi sperm yoktu semen analizlerimiz hep 0-0-0-0-0 dı..
Benim eşim de murad beyin hastası. Kesinlikle hastane olarak da önerebiliriz.Teşekkürler bilgilendirme için çok sağolun bizimde alternatifimiz olsun ,sizinde güzel haberlerinizi alalım inşallah sağlıkla
Allah bağışlasın, ömrü kaderi güzel olsun inşallahEşim inmemiş testist den dolayi azosperm
1 biyopsi 3 tese oldu
Biyopsi de sperm bulunmadı (Antalya' da oldu)
1. Tese de sperm bulunmadı (Kaan Aydos' da oldu)
2. Tese de sperm bulundu (Murat Başar' da oldu) 2 kez tüp bebek denedik 1.si tutmadı 2.kimyasal gebelik oldu
3. Tese de yine az sayıda sperm bulundu
Tüp bebek denedik ve Rabbim nasip etti çok şükür
Esim Son 2 teseyi şişli memorial de murat başar da oldu ve orda tüp bebek denedik
Son tesede sadece 8 ay haftada 1 olmak üzere choroimon iğne kullandı eşim
Onun öncesinde çok iğne ilaç kullandı
Hatta celalettin Peru da bile 2 sene tedavi gördü
Şu anda Oğlum 1,5 yaşında
Rabbim 13 sene sonra nasip etti çok şükür
Rabbim herkese nasip etsin çifter çifter inşALLAH
Murat Başar'ı ve Şişli Memoriali mutlaka ama mutlaka tavsiye ediyorum
Nası sperm çıkıyor anlamasım bizede tese dediler başka çwre yok deniyor napıcamızı bilmiyoruz yadetaylı sperm testi yaptırmadan ALLAH RIZASI için micro tese olmasın eşiniz biz o hatayı yaptık siz yapmayın para için direk kesiyorlar eğer ki sperm bulunmaz ise testis tahrip olmasıyla kalıyor aklınıza ne takılıyorsa sorun cevaplarım kardeşlerim ALLAH RIZASI için bodoslama tese yaptırmayın bize hiç umut vermeyen olmaz diyen doktorlar şimdi hayret ediyor elonge spermler çıkıyor ne olur yaptırmayın
Sağlıkla büyüsün ömrü güzel olsun maşallah ,perudan olumlu sonuç alamamısmıydınız yardımcı olursanız sevinirimEşim inmemiş testist den dolayi azosperm
1 biyopsi 3 tese oldu
Biyopsi de sperm bulunmadı (Antalya' da oldu)
1. Tese de sperm bulunmadı (Kaan Aydos' da oldu)
2. Tese de sperm bulundu (Murat Başar' da oldu) 2 kez tüp bebek denedik 1.si tutmadı 2.kimyasal gebelik oldu
3. Tese de yine az sayıda sperm bulundu
Tüp bebek denedik ve Rabbim nasip etti çok şükür
Esim Son 2 teseyi şişli memorial de murat başar da oldu ve orda tüp bebek denedik
Son tesede sadece 8 ay haftada 1 olmak üzere choroimon iğne kullandı eşim
Onun öncesinde çok iğne ilaç kullandı
Hatta celalettin Peru da bile 2 sene tedavi gördü
Şu anda Oğlum 1,5 yaşında
Rabbim 13 sene sonra nasip etti çok şükür
Rabbim herkese nasip etsin çifter çifter inşALLAH
Murat Başar'ı ve Şişli Memoriali mutlaka ama mutlaka tavsiye ediyorum
AMİN İNŞALLAHSağlıkla büyüsün ömrü güzel olsun maşallah ,perudan olumlu sonuç alamamısmıydınız yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?