- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 103
- 32
- Konu Sahibi maviejderha
-
Şimdi ne yapacaksınız peki, yol haritanız nasıl ?Ayrıca genetk olmadan sakın tüp bebeğe başlamayan kalıtımsal hastalık varsa boşa yaptırmış olursunuz. Doktorun bize sölediği buydu. Ben genetk isteyince normal yolla hamile kalanlar yaptırmıyorki hocam demiştim tabi tüp bebegn t sinden bilgim yoktu cahillik. Onlar da da sık ola düşük ya da ilk bebek hastalıklı doğarsa 2. Bebek için yapılır dedi. Her türlü testi görüp ona göre yolu çizmemiz gerekir dedi. Mesela ilk muayenede eşimde tıkanıklıktan şüphe etmişti preferk kanda kromozom trstnde problem cıkınca azospermin sebbei bu muhtemelen dedi ve görüşü değişti her test cok önemli yani.
AminnnnHadi bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun, biz daha çok çok başındayız ve benim hiç sabrım yok...
Eğer twstlerin elindeyse belki direk öyle de söyleyebilir ya da tedavi uygular. Bir de bildiğim kadarıyla teseden önce kadını hazırlamıyolar sperm bulunmazsa boşa kadın ilaç vs kullanmış olmasın diye. İnş öyle olur canım belli olmaz ilk denemede hamile kalan cok insan varbizim elimizde hormon testlerimiz var, fsh, prolaktin testesteron felan.. ben sanıyordumki onlarla gidince bir de muayene edince, senin derdin şu , şöyle ilerleyelim diyecek ve tese için ameliyat günü verip beni hazırlayacaklar :) ben öbür aya hamileyim diye hayal kuruyordum.. bilniçsizlikten..
şimdi okudukca sürecin ne kadar uzun oldugunu bir hayal kırıklıgı yasamadım değil.
Yarını heyecanla bekliyorum, haberleşelim yarın hepimiz için güzel haberler olsun inşallah..Eğer twstlerin elindeyse belki direk öyle de söyleyebilir ya da tedavi uygular. Bir de bildiğim kadarıyla teseden önce kadını hazırlamıyolar sperm bulunmazsa boşa kadın ilaç vs kullanmış olmasın diye. İnş öyle olur canım belli olmaz ilk denemede hamile kalan cok insan var
Tamm canım yarın sonucları yazalım aminnn yarabbim bu mübarek gündeYarını heyecanla bekliyorum, haberleşelim yarın hepimiz için güzel haberler olsun inşallah..
Ne yaptınız ?Tamm canım yarın sonucları yazalım aminnn yarabbim bu mübarek günde
Doktor micro tesa yapcaz baska bie tedavi şansımız yok dedi. Benim eşimde kromozomda problem var genetk doktoruyla görüştük. Bizim işimiz biraz sıkıntı hamile kalsam da 12-13 haftayken bebege test yapılcakmış. Pgt testinde eşimdeki kromozom delesyonu olan problem cıkmıyormuş. Biz tedaviye baslıcaz yani eğer corona falan olmazsak benim regl döneminde baslıcaz ama işimiz cok zor biraz moralimiz bozuldu. Siz naptınızNe yaptınız ?
Hiç bozmayın moralinizi, bunda da vardır bir hayır. Bizden bir yığın tahlil istedi doktor. Tekrar semen analizi, genetik testler bir sürü bir sürü.. genetik testler 3 hafta sonra çıkıyormuş sanırım. tıkanıklık vs görmedi, hormon değerleri de normal gözüküyor her halükarda mikrotese olacak dedi. tekrar tahlileri görüp karar verecek..karamsar bir vakamıyız ne düşünyüorsunuz dedim, sonuçları görmeden konuşamam dedi..Doktor micro tesa yapcaz baska bie tedavi şansımız yok dedi. Benim eşimde kromozomda problem var genetk doktoruyla görüştük. Bizim işimiz biraz sıkıntı hamile kalsam da 12-13 haftayken bebege test yapılcakmış. Pgt testinde eşimdeki kromozom delesyonu olan problem cıkmıyormuş. Biz tedaviye baslıcaz yani eğer corona falan olmazsak benim regl döneminde baslıcaz ama işimiz cok zor biraz moralimiz bozuldu. Siz naptınız
Öyle canım ya yapcak bişey tok artık. Evet genetik 3-4 hafta arası cıkıyor. Murad bey pek yorum yapmıyor cok tepkisiz biri iyi doktor aslında ama bugün eşime onu söledim ölsen de yaşadan da aynı yüz ifadesinde adam. Neyse işini iyi yapsın da varsın öyle olsun. Bize de yüzde elli ihtmal verdi zaten. Bizdeki kromozom olayı işimizi zorlaştırıyor hayırlısı arrık. Siz genetik testini yaptırmamışmıydınızHiç bozmayın moralinizi, bunda da vardır bir hayır. Bizden bir yığın tahlil istedi doktor. Tekrar semen analizi, genetik testler bir sürü bir sürü.. genetik testler 3 hafta sonra çıkıyormuş sanırım. tıkanıklık vs görmedi, hormon değerleri de normal gözüküyor her halükarda mikrotese olacak dedi. tekrar tahlileri görüp karar verecek..karamsar bir vakamıyız ne düşünyüorsunuz dedim, sonuçları görmeden konuşamam dedi..
Yok daha yeni veriyoruz, isteyeceğini söylemişti doktor daha vermedik. biz daha yolun çooooook başındayız...Öyle canım ya yapcak bişey tok artık. Evet genetik 3-4 hafta arası cıkıyor. Murad bey pek yorum yapmıyor cok tepkisiz biri iyi doktor aslında ama bugün eşime onu söledim ölsen de yaşadan da aynı yüz ifadesinde adam. Neyse işini iyi yapsın da varsın öyle olsun. Bize de yüzde elli ihtmal verdi zaten. Bizdeki kromozom olayı işimizi zorlaştırıyor hayırlısı arrık. Siz genetik testini yaptırmamışmıydınız
Merhaba rabbim tez vakitte hepimize şifa versin ,benim eşimde hıpoya bağlı azospermi 2 yıldır tedavi alıyoruz bu yıl tese düşünüyoruz siz nerede yaptıracaksınız bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürlerDoktor micro tesa yapcaz baska bie tedavi şansımız yok dedi. Benim eşimde kromozomda problem var genetk doktoruyla görüştük. Bizim işimiz biraz sıkıntı hamile kalsam da 12-13 haftayken bebege test yapılcakmış. Pgt testinde eşimdeki kromozom delesyonu olan problem cıkmıyormuş. Biz tedaviye baslıcaz yani eğer corona falan olmazsak benim regl döneminde baslıcaz ama işimiz cok zor biraz moralimiz bozuldu. Siz naptınız
Şişli memorialda olcaz? Hipo nedir? Allahım sizd de şifa versin inş herşey gönlünüze göre olsun inşallahMerhaba rabbim tez vakitte hepimize şifa versin ,benim eşimde hıpoya bağlı azospermi 2 yıldır tedavi alıyoruz bu yıl tese düşünüyoruz siz nerede yaptıracaksınız bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler
Amin sagolun ,beyin ameliyatı sonrası azospermi bizimkisi hipofiz bezi ile alakalı ,1.5 yıl endokrin doktorunda tedavi aldık 9 aydırda celalettin peruda bu yıl artık yerde şansımızı denemek istiyoruz ,tese için merkezde önemli diyorlar ,inşallah siz mennun kalırsınız bizede örnek olur inşallahŞişli memorialda olcaz? Hipo nedir? Allahım sizd de şifa versin inş herşey gönlünüze göre olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?