Eşinin babasının dava açması

asenayzny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
15
3
1
24
Ayrica Türk medeni
kanuna göre alt soyu üst soydan soğutmak
ve uzaklaştırmak için yalan beyanda
bulunmaktan 150.000,00 TL manevi
tazminat davası açacağım eşimin babası böyle bir mesaj atarak bana tazminat davası açacağını belirtmiş kendisi 6 kişinin içinde beni evlat katili edeceksiniz diyen tehdit savuran tapusu eşimin üstüne onlan evde bizi çıkarmaya çalışması evi alırken yardımda bulunduğu parayı istiyordu ve verdik 900 bin halen rahatsız edici mesajlar atıyor ne yapabilirim daha fazla olaylar var eşimi arayıp eşini boşa ben sana yeni Karı alırım evde alirim araba alırım diye bir adam ailesi tarafından istenmiyorum ve eşim beni seçti ve ben babasına daha fazla katlanamıyorum eşimle de boşanmak istemiyorum ailesi bize musallat oldu bana hamileyken rahatsız ettiler aşşaglayip hor goruldum doğurdum 2 aylik bebeğim ile soğukta evden çıkmamı istediler bebeğim kiz diye aşşaglandım ve bu zaman kadar ne yaşadıysam hepsini kayıt altında tuttum iyi delillierim var. Ne yapabilirim

Son düzenleme:
Vallahi bacım sen bir şey yapma burak kocan yapsın madem seni seçtiyse .
Kişisel sana yapılmış olan hakaretler ve saldırı için kendi adına şikayette bulunabilirsin o ayrı bir mesele ama öbür türlü evinize kadar geliyorsa kocanı arayıp karını boşayacaksın sana yeni karı alacağım gibi şeyler söylüyorsa bunun cevabını verebilecek tek kişi eşin

Çok haklısın ama eşim cevap vermiyor diyorum söyle konuş bi cevap ver şu babana yok azını bıçak açmıyor

Çok haklısın ama eşim cevap vermiyor diyorum söyle konuş bi cevap ver şu babana yok azını bıçak açmıyor
Bu yüzden mi konuya eşimden boşanmak istemiyorum yazdınız yani eşinizin sizi babasının peşinden gidip boşayacağı inancına mı vardınız ? peki eşiniz bu kadar ailesine karşı pasif kalıyorsa siz babasına karşı dava actiginiz zaman size de aynı şekilde seslenmeden kenarda arkanızda durarak sonucu bekleyecek mi ?

Açarsa açsın ne olacak

Eşim boşanmak istemiyorum çünkü çocuğum daha 4 aylık o eksikliği yaşasın istemem ha Eşim isterse boşanmak boşana bilir öyle ben açarım davayı oda yanimda bekler sesiz sakin bir kişilik ezmeye çalışıyor babası bende ezdirmiyorum konu ondan para koparamamsi evin değerinden ztn hesaplandı parası verildi yediremiyor kendine ugrasirsa bende uğraşırım bu noktaya getiren kendileri

Allah Allah niye size böyle düşmanlar? Sebep neymiş?
Geldiler işte aileler konuştu diyor ki babam kızım ne yaptı size geldiklerinde hoş geldin dememiştim gulumsememişim fln peki beni evinde istemeyen benim aileme gitmemizi istemeyen sürekli sorun çıkaran kız çocuk doğurdum diye laf söyleyen kişilere nasıl gülümseyelim ben bi de benim altınlarimi bana sormadan aldılar bende gittim istedim geri aldım ondan sonra böyle oldular neden çünkü oğlu gibi para yedirmedim için ona ses çıkardığım için çıkarırım beni altının bu bana takımdan alditinar 250 bin toplam ve çoğu benim ailemin 6 bilezik benin ailem takti onların bir tanesi 8 grm diğeri 3 bilezik ve eşim ödedi yani yönetemiyor bizi ona çıldırıyor benim aileme evime aldıklarıma karışıyor

Parayi geri odediginiz kanitli mi?
Ayrica esiniz niye bu kadar pasif? Babasi silahli falan bi tip mi?

"Kayınpederim "bile diyemeyip" Eşimin babası " dediğinize göre bayağı yok saymışsınız kayınpederinizi. Saygısız davranışlarınız mı oldu acaba ona karşi?

Hiçbir bk yapamaz havlar durur sakin olun dava açıp yuzgoz olmanızı önermem. Eşiniz arkanızda ise telefonlara çıkmayın,msjlara dönmeyin ve engelleyin . Eşiniz ne diyor onunla durum nedir ? Kapınıza dayanıp camı çerçeveyi indirmedikce veya fiziksel saldirmadikca davalık olmanızı önermiyorum . Sözlü taciz içinse engelleyin gecinalt soyu üst soydan uzaklastirmakmiş bak hele kanunda arastirmis dallama . O iş öyle olmuyor . Verdiği para bankadan havale yapılırken açıklamasına yazilmadiysa veya aranızda resmi sözleşme yoksa onu bile zor kanıtlar adamı kizdirmasin . Eşinizin üzerine olan tapulu eve müdahale edemez

telefon numaranızı değiştirin, yada engelleyin. Eğer tehdit edilirseniz suç duyurusunda bulunursunuz. İletişime geçen siz olmayın. Prim vermeyin. Baktınız ciddi ciddi dava açtı, karşı dava açarsınız.

Ama eşinizin susması problem, tam sizi seçmiş gibi gelmedi bana

Siz ikinci bir üyelik aldnız bugün, adım gibi eminim. "ağzını yerine azını, yedirmediğim için yerine yedirmedim için" olarak yazan biri vardı geçenlerde. Linç yiyip yeni üyelik mi aldınız

Onun bize ev alırken verdiği para hiç bir kanıtı yok elinde verdiğine dair kısa Özetleyeyim Bir erkek kardeşi var adam ev alırken 1tirilyon 500 bin di 900 bin gerisini ödedik biz dediki ozmn 900 bin yarısını kardeşini odiceksin 450 bir yanı sonra 1250 çıkardı fiyatı sonra da böyle patlak vardı mevzu evin değerine göre fiyat hesaoladik verdik 750 bin tutuyordu 150 bin de kira parası vereceksiniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…