Eşinin babasının dava açması

Kusura bakmayın konu bana gecmedi siz kanatsız melekken adamın böyle davranması tıbben imkansız bence kendi suçunuzu da yazın objektif olalım
Yani hanfendi ses kaydında soruyor babama ne yaptı kızım size gulumsemedi hoş geldiniz demedi fln ayrıca eğer ki benim suçum olsaydı kendi ailem arkamda durmazdı biliyorlar neler yaptıklarını

Yani hanfendi ses kaydında soruyor babama ne yaptı kızım size gulumsemedi hoş geldiniz demedi fln ayrıca eğer ki benim suçum olsaydı kendi ailem arkamda durmazdı biliyorlar neler yaptıklarını
Tamam bu yaptıklarının sebebi olamaz ama eşinin babasına da ki kim olursa olsun hosgeldin denir saygı ve güler yüz gösterilir gerek var mıydı sizce ilişkiyi bu hale getirmeye bilemedim

Hiçbir para kanıtı yoksa hiçbir şey ispat edemez . :) sözleşme yoksa kafasına göre kur farkı değer farkı ıvır zivir borç yaratamaz .böyle böyle para kaptıran çok insan var . WhatsApp konusmalariniz var mı borcunuzu kabul ettiğinize dair

Ya bu arada merak ettim kocanız nerede? Onun acil çıkış planı nedir sonuçta onun babası sizin degil tapulu evinizde bu herife kira mi veriyorsunuz birde haraca bağlamış şaka gibi adam gibi avukat tütün ağzına scsin

Tamam bu yaptıklarının sebebi olamaz ama eşinin babasına da ki kim olursa olsun hosgeldin denir saygı ve güler yüz gösterilir gerek var mıydı sizce ilişkiyi bu hale getirmeye bilemedim
Benin evine gelip gitmemenin rahatsız olan biri eşi günden kalanları önüme koyan ben hamileyken bile geliyorlar diye ne sofralar hazilardim onlara bel ağrısı çektim üstüne yine yaptın ettin demediler

Yok hiç bisey biliyorum edemeyeceğini de susun diye verdik susmuyor

Huzur ve sukuneti bozucu davranışlarından dolayı siz de ona karşı dava açabilirsiniz, delilleriniz de varmış madem.

Vermiyoruz verdiği paraya kirayı da eklettitdi şuan
Kocayı bırakmamaya bahane olsun diye çocuğu da eksik etmiyosunuz. Noluyo çocuk olunca? Böyle rezil şeyler yaşayana kadar boşanıp doğru düzgün ortamda çocuk yetiştiriyo aklı başında insanlar
Kocayı bırakmamaya bahane olsun diye çocuğu da eksik etmiyosunuz. Noluyo çocuk olunca? Böyle rezil şeyler yaşayana kadar boşanıp doğru düzgün ortamda çocuk yetiştiriyo aklı başında insanlar

Baba eksikliği yaşasın istemiyorum benim
Gidebilir ailesine tutan yok söylüyorum bunları zorla tutmuyorum ki yanımda bu tabiyki susması sorun dediğiniz doğru olabilir seçmemiş ise keyfi bilir ona göre davranırım ya sabrediyorum ya en son olaylar büyürse bu iş boşanmaya gider konuşurum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…