Eşinin babasının dava açması

Kusura bakmayın konu bana gecmedi siz kanatsız melekken adamın böyle davranması tıbben imkansız bence kendi suçunuzu da yazın objektif olalım
Yani hanfendi ses kaydında soruyor babama ne yaptı kızım size gulumsemedi hoş geldiniz demedi fln ayrıca eğer ki benim suçum olsaydı kendi ailem arkamda durmazdı biliyorlar neler yaptıklarını

Yani hanfendi ses kaydında soruyor babama ne yaptı kızım size gulumsemedi hoş geldiniz demedi fln ayrıca eğer ki benim suçum olsaydı kendi ailem arkamda durmazdı biliyorlar neler yaptıklarını
Tamam bu yaptıklarının sebebi olamaz ama eşinin babasına da ki kim olursa olsun hosgeldin denir saygı ve güler yüz gösterilir gerek var mıydı sizce ilişkiyi bu hale getirmeye bilemedim

Onun bize ev alırken verdiği para hiç bir kanıtı yok elinde verdiğine dair kısa Özetleyeyim Bir erkek kardeşi var adam ev alırken 1tirilyon 500 bin di 900 bin gerisini ödedik biz dediki ozmn 900 bin yarısını kardeşini odiceksin 450 bir yanı sonra 1250 çıkardı fiyatı sonra da böyle patlak vardı mevzu evin değerine göre fiyat hesaoladik verdik 750 bin tutuyordu 150 bin de kira parası vereceksiniz dedi
Hiçbir para kanıtı yoksa hiçbir şey ispat edemez . :) sözleşme yoksa kafasına göre kur farkı değer farkı ıvır zivir borç yaratamaz .böyle böyle para kaptıran çok insan var . WhatsApp konusmalariniz var mı borcunuzu kabul ettiğinize dair

Ya bu arada merak ettim kocanız nerede? Onun acil çıkış planı nedir sonuçta onun babası sizin degil tapulu evinizde bu herife kira mi veriyorsunuz birde haraca bağlamış şaka gibi adam gibi avukat tütün ağzına scsin

Tamam bu yaptıklarının sebebi olamaz ama eşinin babasına da ki kim olursa olsun hosgeldin denir saygı ve güler yüz gösterilir gerek var mıydı sizce ilişkiyi bu hale getirmeye bilemedim
Benin evine gelip gitmemenin rahatsız olan biri eşi günden kalanları önüme koyan ben hamileyken bile geliyorlar diye ne sofralar hazilardim onlara bel ağrısı çektim üstüne yine yaptın ettin demediler

Hiçbir para kanıtı yoksa hiçbir şey ispat edemez . :) sözleşme yoksa kafasına göre kur farkı değer farkı ıvır zivir borç yaratamaz .böyle böyle para kaptıran çok insan var . WhatsApp konusmalariniz var mı borcunuzu kabul ettiğinize dair
Yok hiç bisey biliyorum edemeyeceğini de susun diye verdik susmuyor

Ayrica Türk medeni
kanuna göre alt soyu üst soydan soğutmak
ve uzaklaştırmak için yalan beyanda
bulunmaktan 150.000,00 TL manevi
tazminat davası açacağım eşimin babası böyle bir mesaj atarak bana tazminat davası açacağını belirtmiş kendisi 6 kişinin içinde beni evlat katili edeceksiniz diyen tehdit savuran tapusu eşimin üstüne onlan evde bizi çıkarmaya çalışması evi alırken yardımda bulunduğu parayı istiyordu ve verdik 900 bin halen rahatsız edici mesajlar atıyor ne yapabilirim daha fazla olaylar var eşimi arayıp eşini boşa ben sana yeni Karı alırım evde alirim araba alırım diye bir adam ailesi tarafından istenmiyorum ve eşim beni seçti ve ben babasına daha fazla katlanamıyorum eşimle de boşanmak istemiyorum ailesi bize musallat oldu bana hamileyken rahatsız ettiler aşşaglayip hor goruldum doğurdum 2 aylik bebeğim ile soğukta evden çıkmamı istediler bebeğim kiz diye aşşaglandım ve bu zaman kadar ne yaşadıysam hepsini kayıt altında tuttum iyi delillierim var. Ne yapabilirim
Huzur ve sukuneti bozucu davranışlarından dolayı siz de ona karşı dava açabilirsiniz, delilleriniz de varmış madem.

Ya bu arada merak ettim kocanız nerede? Onun acil çıkış planı nedir sonuçta onun babası sizin degil tapulu evinizde bu herife kira mi veriyorsunuz birde haraca bağlamış şaka gibi adam gibi avukat tütün ağzına scsin
Vermiyoruz verdiği paraya kirayı da eklettitdi şuan
Kocayı bırakmamaya bahane olsun diye çocuğu da eksik etmiyosunuz. Noluyo çocuk olunca? Böyle rezil şeyler yaşayana kadar boşanıp doğru düzgün ortamda çocuk yetiştiriyo aklı başında insanlar
Kocayı bırakmamaya bahane olsun diye çocuğu da eksik etmiyosunuz. Noluyo çocuk olunca? Böyle rezil şeyler yaşayana kadar boşanıp doğru düzgün ortamda çocuk yetiştiriyo aklı başında insanlar

Baba eksikliği yaşasın istemiyorum benim
telefon numaranızı değiştirin, yada engelleyin. Eğer tehdit edilirseniz suç duyurusunda bulunursunuz. İletişime geçen siz olmayın. Prim vermeyin. Baktınız ciddi ciddi dava açtı, karşı dava açarsınız.

Ama eşinizin susması problem, tam sizi seçmiş gibi gelmedi bana😒
Gidebilir ailesine tutan yok söylüyorum bunları zorla tutmuyorum ki yanımda bu tabiyki susması sorun dediğiniz doğru olabilir seçmemiş ise keyfi bilir ona göre davranırım ya sabrediyorum ya en son olaylar büyürse bu iş boşanmaya gider konuşurum bugün

Back
X