Biz burda kayınvalide geline hizmet etsin demiyoruz ki.
Gelin evi temizliyosa kayınvalidede yemeği yapmalı,en azından bazı işlerin ucundan tutmalı diyoruz.
52 yaş oldukça genç bir yaş zaten,bulaşık yıkamaya veya yemek yapmaya engel değil yani.
çocuk asla yalnızlığını gidermez, sen daha çocuksun sakın yapma. gerekirse gizlice korun... biraz alış evliliğe kendi evin olsun sonra yaparsın çocuğu
işte şimdi de numaradan hasta ol. emin ol ne kadar naz yaparsan o kadar kıymetli olursun... çok iş yaptıysan o gece eşine hayır de
sana destek olmak istiyorum felan de ne yap et çalış
madem konuşmaktan anlamıyor o halde rol yapacaksın. masum, hasta ve iyi niyetli bir geln olacaksın anladın mı
Biz burda kayınvalide geline hizmet etsin demiyoruz ki.
Gelin evi temizliyosa kayınvalidede yemeği yapmalı,en azından bazı işlerin ucundan tutmalı diyoruz.
52 yaş oldukça genç bir yaş zaten,bulaşık yıkamaya veya yemek yapmaya engel değil yani.
ya hanimlar yemek yapmak ev isi yapmak niye bu kadar sorun oldu sonucta 52 yasinda bi kadin bulasikmi yikasin o bulasi, yikiyinca sen nasil kendini rahat hissedeceksinki aranizda kac yas var sonucta o kayinvalide cok sevdigin esinin annesi gorumcende varmis hadi o yapsa anlarim o kac yasinda
çocuk asla yalnızlığını gidermez, sen daha çocuksun sakın yapma. gerekirse gizlice korun... biraz alış evliliğe kendi evin olsun sonra yaparsın çocuğu
işte şimdi de numaradan hasta ol. emin ol ne kadar naz yaparsan o kadar kıymetli olursun... çok iş yaptıysan o gece eşine hayır de
sana destek olmak istiyorum felan de ne yap et çalış
madem konuşmaktan anlamıyor o halde rol yapacaksın. masum, hasta ve iyi niyetli bir geln olacaksın anladın mı
Konuyu tamamen okumadım ama alim olmam gerekmiyor içeriğini bilmem için..
Gözünüzü karartıp evlenmeyin , bu vb. konular size örnek olsun genç kızlar
Yaşıtlarım evlendi bende evleneyim, aman birini bulayım, evde kalmış demesin safsatalarını düşünerek kendinizi ateşe atmayın..
Sevin, sevilin ve uygun şartları bekleyin.. Gerekirse birlikte çalışıp kurun yuvanızı..
Evlenmek için evlenmeyin..
Sonra böyle hem gittiğiniz evin düzenine alışamadığınızdan yakınırken , karşı tarafından sizi evine alarak ödün verdiğini farketmezsiniz bile.. Eş adayınızın pasif olmasının bedellerini öderken, kaynanaya görümceye sararsınız mazallah..
ablalarım bende çocuk yapıp bari onu bağrıma basarım diyodum ama bide pko illetiyle uğraşıyorum
herkez< benden çocuk beklio ama düşünmüyorum dedikçe sustular şüür..
ama ben istiyodum sırf yalnızlığım geçsin diye
belki o varekn daha çok benimserim bu evi diye
kimisi yap diyor kaynanan bakar masrafsız büyür diyor kimisi yapma diyor
zaten olmuyor bend eakışına bıraktım
zeboş abla ilk zamanlar hep hastaydım zaten psikolojik olarakmı bilmiom ozaman kaynana yaptı saolsun herşeyi ama şimdi az başım ağrıo desem o da kendini yataa atıo gibi gelio bana ..bakalım bika kere daha yaparsa bunu anlicam numara yaptını
valla ben bir oturmuyorum aynı binada otuyorum çoğu zaman birlikte yiyoruz bulaşık örneği vermişsiniz .sizden bunu yapmanız mecburmuş gibi davranırlarsa yapmak ağır gelio benim kayınvalidem bazen boşver yıkama der ben sonra yıkarım der o zaman ben aa olurmu ben yıkarım der yıkarım ,çoksa yanıma gelir ben yıkayım sen durula der ama içerde oturup benim görevim gibi beklerse bende şikayet ederdim hizmetçi değiliz sonuçtaa
valla ben bir oturmuyorum aynı binada otuyorum çoğu zaman birlikte yiyoruz bulaşık örneği vermişsiniz .sizden bunu yapmanız mecburmuş gibi davranırlarsa yapmak ağır gelio benim kayınvalidem bazen boşver yıkama der ben sonra yıkarım der o zaman ben aa olurmu ben yıkarım der yıkarım ,çoksa yanıma gelir ben yıkayım sen durula der ama içerde oturup benim görevim gibi beklerse bende şikayet ederdim hizmetçi değiliz sonuçtaa
Tamam sen sevmişin görmemişin başına gelecekleri evlenmişin de çevrende akıl veren yapma diyende mi olmadı...Annen baban nasıl kabul etti aynı eve girmeni...Kiraya çıktınız diyelim eşyanız var mı içine koyabileceğiniz eşiniz bu seferde bunu sebep göstermesin kiraya çıkmamak için...Bence sizin durumunuzda en mantıklı şey;hem kendinize sosyal bir ortam yaratmanız hem de ev için para biriktirebilmeniz için çalışmak...
Tamam sen sevmişin görmemişin başına gelecekleri evlenmişin de çevrende akıl veren yapma diyende mi olmadı...Annen baban nasıl kabul etti aynı eve girmeni...Kiraya çıktınız diyelim eşyanız var mı içine koyabileceğiniz eşiniz bu seferde bunu sebep göstermesin kiraya çıkmamak için...Bence sizin durumunuzda en mantıklı şey;hem kendinize sosyal bir ortam yaratmanız hem de ev için para biriktirebilmeniz için çalışmak...
zatn pkos olduğum için çocuk olmuyor ablalarım olsa olurdu 1 ayda
hani korunmak içimden gelmio biliyorum bu illetin nası bişe oldğunu bide bunla savaşıyorum kisenin haberi yok tabi
görümcem çalışıo pek eve gelmez asla iş yapmaz
bulaşık ve yemekle bitmioki iş
birde inatlaşma var kayınbabama yemek verme konusunda
sadece ben anlamıyorum kadını
benden sağlam bi tabak yemek koymuyor bende inada bindiriyorum
Kız, bana abla deme bende daha 26 yaşındayımyeni evliyim bende, benimde kayınvalidem görümcemler (bende 4 tane var) sürekli derler, ne anladık biz gelinden gelinn yanımızda olmayınca, ama dönüyorum arkamı he he diyorum geçiyorum .
Bende senin gibi en ufacık şeyleri takıyordum, yavaş yavaş öğreniyorum aldırmamayı. Babam çok yardımcıdır bu konuda sağolsun.
Ama seninki tabii ki farklı. Ne diyeceğimide bilemedim ama hemen hemen nasıl neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. 3.şahıslar yüzünden insanın aklına boşanmak bile gelince eyy gidi eyyy. Çooooook sabırlı ol şimdilik senden rica ediyorum ve kesinlikle eşine baskıyla,dayatmakla,tehditle yaklaşma.Kaybeden sen olursun.
Ve için sıkıldıkca buraya gel ve istediğin kadar içini dök.. Bunlar çok önemli..