bence sen eşinin yanında biraz rahatsızlan,bazı isteklerini yapma,anlasın ne kadar yoğun olduğunu...Anlatabildim mi? Anladığım kadarıyla eziyet eden tipler değiller ama kayınvaliden yaşı da çok genç olmasına rağmen senin verdiğin rahatlığa alışmış.Eşine tavır koy ama abartmadan ince ince işle yani.Yatkta karşılık verme ben çok yoruluyorum bütün gün dinlenemıyorum de yatar yatmaz uyu..Belki onunla ilgilenmezsen anlar.Sen yemeğini bile onu bekleyerek yediğinden o kadar rahat ki.Bence hayatta çalıştırmaz o senibaşka yöntemler bul.Özel hayatınız olmazsa biraz dank edebilir.
Canim benim Allah yardimcin olsun, daha 1 aylik evlisiniz senin boyleri seyleri dusunmemen gereken zamanlar
Madem esin ise gitmeni istemiyor acaba evden yapabilecegin bir is olmazmi, el isleri filan elinden geliyormu, az da olsa butceye katkisi olur.
Onun disinda bence esini is konusunda tatli tatli ikna etmeye calis bu boyle gidemez esinin kazandigi parayla uzun bir sure biriktirmek zorunda kalirsiniz..
olan olmuş artık sana bi çözüm bulmak lazım ama ne?
öncelikle ev hizmetinden yavaşça çekil. hasta ol arada, sürekli belin ağrısın, rol yap yaniasla eşine şikayet eder gibi anlatma, sen hep
meleği oyna. onların yemeklerini yaparken canın ne istiyorsa onu da yap... sofrayı da bi zahmet onlar kursun
madem eşinde dahil herkes uzanıp tv izliyo git eşinin yanına otur sen de izle. eşini ikna et çalış daha az yıpranırsın
sakın hamile kalma
olan olmuş artık sana bi çözüm bulmak lazım ama ne?
öncelikle ev hizmetinden yavaşça çekil. hasta ol arada, sürekli belin ağrısın, rol yap yaniasla eşine şikayet eder gibi anlatma, sen hep
meleği oyna. onların yemeklerini yaparken canın ne istiyorsa onu da yap... sofrayı da bi zahmet onlar kursun
madem eşinde dahil herkes uzanıp tv izliyo git eşinin yanına otur sen de izle. eşini ikna et çalış daha az yıpranırsın
sakın hamile kalma
canim bak esin 900 tl maas aliyormus bi kac sene sonra cocugunuz olunca o kadar zorluk cekersinizki helede kiraya cikarsaniz hem bebegi tek basina buyutmekte zor bide bu yonden dusunsen hem kaynan anladigim kadariyla oyle sana eziyet eden arkandan dedikodunu yapan biri degil bi kac sene sabretsen tabi kendini de ezdirme
Ama artik keskelerinde faydasi yok,sonucta zamani geri ceviremeyiz ama gelecege yönelik önüne bak,ve en önemlisi kendi ruh sagligini kesinlikle yipratmamaya calis.
sen daima saygini korumaya calis ailesine karsi,ve mesafeni birak arada.
esinel sakince konusmaya calis iyi bir anini yakalayip,yani sonucata bir maasla cok zor.
Canim benden bir tavsiye,cocuk düsünme bari henüz.
allah razı olsun abla
ailem çok diretmedi oturmayacasın bir diye
neden bilmiyorum
ama annem bana zorluklarını saydı karar senin dedi çok istekli olduğum için bişey diyemedi keşke evlatlıktan red ederim deseydi de gözümü korkutsaydı
vurdumduymazlık değil en ince şeyleri bile kafaya takan biriyim nolcak benim halim
ablalarım bende çocuk yapıp bari onu bağrıma basarım diyodum ama bide pko illetiyle uğraşıyorum
herkez< benden çocuk beklio ama düşünmüyorum dedikçe sustular şüür..
ama ben istiyodum sırf yalnızlığım geçsin diye
belki o varekn daha çok benimserim bu evi diye
kimisi yap diyor kaynanan bakar masrafsız büyür diyor kimisi yapma diyor
zaten olmuyor bend eakışına bıraktım
zeboş abla ilk zamanlar hep hastaydım zaten psikolojik olarakmı bilmiom ozaman kaynana yaptı saolsun herşeyi ama şimdi az başım ağrıo desem o da kendini yataa atıo gibi gelio bana ..bakalım bika kere daha yaparsa bunu anlicam numara yaptını
ablalarım bende çocuk yapıp bari onu bağrıma basarım diyodum ama bide pko illetiyle uğraşıyorum
zeboş abla ilk zamanlar hep hastaydım zaten psikolojik olarakmı bilmiom ozaman kaynana yaptı saolsun herşeyi ama şimdi az başım ağrıo desem o da kendini yataa atıo gibi gelio bana ..bakalım bika kere daha yaparsa bunu anlicam numara yaptını
aynı evde oturmayı seçmek özgülğünden de vazgeçmek demektir...
malesef yapabiliceğin pek bişiy yok.
ben bir işe girebilirsin. hem daha az evde olursun. hem daha çabuk para biriktirirsiniz.
iş olmaz dersen kurslara git. evden bir şekilde hergün uzaklaş.
ve emin ol senin sıkılıp yorulduğun kadar kayınvaliden de sıkılıyordur. hepinizin tüm hayatı etkileniyor kolay değil.
beyler dışarıda çalıştığı içinonlar bu durumu görmezden gelebiliyor.
ya hanimlar yemek yapmak ev isi yapmak niye bu kadar sorun oldu sonucta 52 yasinda bi kadin bulasikmi yikasin o bulasi, yikiyinca sen nasil kendini rahat hissedeceksinki aranizda kac yas var sonucta o kayinvalide cok sevdigin esinin annesi gorumcende varmis hadi o yapsa anlarim o kac yasinda
ya hanimlar yemek yapmak ev isi yapmak niye bu kadar sorun oldu sonucta 52 yasinda bi kadin bulasikmi yikasin o bulasi, yikiyinca sen nasil kendini rahat hissedeceksinki aranizda kac yas var sonucta o kayinvalide cok sevdigin esinin annesi gorumcende varmis hadi o yapsa anlarim o kac yasinda
Biz burda kayınvalide geline hizmet etsin demiyoruz ki.
Gelin evi temizliyosa kayınvalidede yemeği yapmalı,en azından bazı işlerin ucundan tutmalı diyoruz.
52 yaş oldukça genç bir yaş zaten,bulaşık yıkamaya veya yemek yapmaya engel değil yani.