eşinin ailesiyle yaşamak ölümmüş.....ölüyorum

olan olmuş artık sana bi çözüm bulmak lazım ama ne?

öncelikle ev hizmetinden yavaşça çekil. hasta ol arada, sürekli belin ağrısın, rol yap yani asla eşine şikayet eder gibi anlatma, sen hep

meleği oyna. onların yemeklerini yaparken canın ne istiyorsa onu da yap... sofrayı da bi zahmet onlar kursun

madem eşinde dahil herkes uzanıp tv izliyo git eşinin yanına otur sen de izle. eşini ikna et çalış daha az yıpranırsın

sakın hamile kalma

canim bak esin 900 tl maas aliyormus bi kac sene sonra cocugunuz olunca o kadar zorluk cekersinizki helede kiraya cikarsaniz hem bebegi tek basina buyutmekte zor bide bu yonden dusunsen hem kaynan anladigim kadariyla oyle sana eziyet eden arkandan dedikodunu yapan biri degil bi kac sene sabretsen tabi kendini de ezdirme

Ama artik keskelerinde faydasi yok,sonucta zamani geri ceviremeyiz ama gelecege yönelik önüne bak,ve en önemlisi kendi ruh sagligini kesinlikle yipratmamaya calis.

sen daima saygini korumaya calis ailesine karsi,ve mesafeni birak arada.

esinel sakince konusmaya calis iyi bir anini yakalayip,yani sonucata bir maasla cok zor.

Canim benden bir tavsiye,cocuk düsünme bari henüz.

ym3
elişi yapıp satmaya karar verdim şükür buldum bir iki kişi ama işten oturup daha başlayamadım
bugün de içimi boşaltma lazımdı artık şükür sizi buldm eşimin haberi yok buraya üye olduğumdan inşallah sorun çıkarmaz bunu da engellerse çok büyük kavga çıkcak
aldığım herkuruşu bankaya yatırcam eşim gram hesabı açtı 1 tl yaptık bakalım 20 de bileziklerim var az daha biriktirip kredi çkecem diyor
allahı bereket verse paramıza

tamamen aynı fikirdeyim . bunu demek istemiştim.Varlığını hissettir hatta abartmışsın demessen elini azcık işten çekmek çin bi gece kocanı o tatlı uykusundan kaldır .Acile götürsün seni birazcık fenalaşıver....

ablalarım bende çocuk yapıp bari onu bağrıma basarım diyodum ama bide pko illetiyle uğraşıyorum
herkez< benden çocuk beklio ama düşünmüyorum dedikçe sustular şüür..
ama ben istiyodum sırf yalnızlığım geçsin diye
belki o varekn daha çok benimserim bu evi diye
kimisi yap diyor kaynanan bakar masrafsız büyür diyor kimisi yapma diyor
zaten olmuyor bend eakışına bıraktım
zeboş abla ilk zamanlar hep hastaydım zaten psikolojik olarakmı bilmiom ozaman kaynana yaptı saolsun herşeyi ama şimdi az başım ağrıo desem o da kendini yataa atıo gibi gelio bana ..bakalım bika kere daha yaparsa bunu anlicam numara yaptını

Kizma ama bazi anne babalari anlamakta güclük cekiyorum!!

benim annem birak ayni evde yasamayi esimin ailesiyle,ben henüz meslek egitimi aliyordum beni istemeye geldiklerinde ve demistiler ki evlesinler yine kiz egitimine devam eder,annem kiyameti kopardi,kesinlikle hayir dedi.

ve simdi anacigima cok tesekkür borcluyum,cünkü düsünsene hem egitim hem ev isleri,hem esin ilgi bekliyor.

Aileler öyle sen bilirsin dememeli her konuda cocuklarina.

dedigin gibi keske sana deseydiler yok hayir kattiyen olmaz vs...

o hasta olarak baktın numara yapıyo sen başının ağrımasından ödün verip de tekrar kalkma.Bırak o gün pişmesin yemek,iş de yapma.Olan olmuş zaten bari biraz evde kendine vakit ayırabilesin.

aynı evde oturmayı seçmek özgülğünden de vazgeçmek demektir...

malesef yapabiliceğin pek bişiy yok.

ben bir işe girebilirsin. hem daha az evde olursun. hem daha çabuk para biriktirirsiniz.

iş olmaz dersen kurslara git. evden bir şekilde hergün uzaklaş.

ve emin ol senin sıkılıp yorulduğun kadar kayınvaliden de sıkılıyordur. hepinizin tüm hayatı etkileniyor kolay değil.
beyler dışarıda çalıştığı içinonlar bu durumu görmezden gelebiliyor.

ablalarım ezan ounuyor ben namaza kalkıcam sonrada bakayım kaynanama odaya kapandım diye belki yanlış anlar nolur nolmaz
saatlerce sizle konuşmak isterdim ama net hayatımda sınırlı artık babamın evinde çok rahattım ah ah baba evimi çok arıyorm
bekar kızlara seslenerek sözümü şimdilik bitiriyorum
sakın sakın aşka kanarak bir durmayı kabul etmeyin ben yandım siz yanmayın..evinizin hanımı olun hizmetçi değil..

ya hanimlar yemek yapmak ev isi yapmak niye bu kadar sorun oldu sonucta 52 yasinda bi kadin bulasikmi yikasin o bulasi, yikiyinca sen nasil kendini rahat hissedeceksinki aranizda kac yas var sonucta o kayinvalide cok sevdigin esinin annesi gorumcende varmis hadi o yapsa anlarim o kac yasinda

Lütfen sakın çocuk yapma,
Hayatınızı düzene sokmadan o evden çıkamazsınız,ve çocuk olursa sen asla çalışamazsın .Eşinin aldığı maaşla ev alması çok uzun yıllar sürer.

El işi yapmaya başlamışsın ne güzel.
O da senin işin .Bazı işlerden çekilmek için güzel bir bahane el işi.

Yok bence sakın hamile kalmaaa herşeyi bence daha da zorlaştırırsın.. İşini unut o zaman, o maaşla başka eve çıkmayı bir bebekle unut! Olmaz..

valla ne denir bilmiyorum ama çok kötü bi durum bu saatten sonra artık sizin iş iyice inada biner.ne yaparsan yap bi düzelme olacağını sanmıyorum ben ya sen tavır koyup küs gideceksin ya da bi mucize olması gerek.

3 günlük doktor işlerim vardı sırf eve gitmemek için yalandan okadar uzattımki ogün işlerimi
bilmediğim şehirde tek başıma dolaştım ogün çok zordu eve geri geri geliodu ayaklarım

çocuk asla yalnızlığını gidermez, sen daha çocuksun sakın yapma. gerekirse gizlice korun... biraz alış evliliğe kendi evin olsun sonra yaparsın çocuğu

işte şimdi de numaradan hasta ol. emin ol ne kadar naz yaparsan o kadar kıymetli olursun... çok iş yaptıysan o gece eşine hayır de

sana destek olmak istiyorum felan de ne yap et çalış

madem konuşmaktan anlamıyor o halde rol yapacaksın. masum, hasta ve iyi niyetli bir geln olacaksın anladın mı

Son düzenleme:

Biz burda kayınvalide geline hizmet etsin demiyoruz ki.
Gelin evi temizliyosa kayınvalidede yemeği yapmalı,en azından bazı işlerin ucundan tutmalı diyoruz.
52 yaş oldukça genç bir yaş zaten,bulaşık yıkamaya veya yemek yapmaya engel değil yani.

zatn pkos olduğum için çocuk olmuyor ablalarım olsa olurdu 1 ayda
hani korunmak içimden gelmio biliyorum bu illetin nası bişe oldğunu bide bunla savaşıyorum kisenin haberi yok tabi
görümcem çalışıo pek eve gelmez asla iş yapmaz
bulaşık ve yemekle bitmioki iş
birde inatlaşma var kayınbabama yemek verme konusunda
sadece ben anlamıyorum kadını
benden sağlam bi tabak yemek koymuyor bende inada bindiriyorum

çok doğru söylüyosun bulaşık çamaşır ne bileyim hizmet etmek zor değil elbet ama bu kız daha yeni evli ve düşünsene özel hayat denen bişey yok insan ister istemez psikolojik olarak yıpranır.ama en başta bi hata yapmış işte

işte bende aynen bunu istiyorum ben bişe yaparken oda bişe yapsın
bana diyoki yorulunca söle ben yaparım
ama ben bunuda kabullenemiyorum
söyleyene kadar yap öyle değilmi
vallahi benden sağlam gencecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…