- 3 Nisan 2023
- 2.157
- 4.433
- 25
-
- Konu Sahibi 2kapak1tabak
Siz ciddi misiniz ya insan sevdiğini nasıl paylaşır nasıl içi alır . Bu çok büyük bir günah büyük bir rahatlık gevşeklik eğer doğruysa düşünceleriniz hemen vazgeçin derim bu normal birndurum değilahlaksızlık tanımım farklı yalan söylemek mesela ahlaksızlık bence ya da nefret söylemi
Sadakatsizlik sizin için ne?işte iki kişi cinsel bi doyum olarak beraber yapıyorsa sadakat zedelenir mi bu konuda görüş almak istemiştim
Yok,zedelenmez.Neden zedelensin ki?Alt tarafı gözünün önünde çatır çatır seviseceklerişte iki kişi cinsel bi doyum olarak beraber yapıyorsa sadakat zedelenir mi bu konuda görüş almak istemiştim
Ölüyorum anlasanaaaağğğğ gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlaağğrYok,zedelenmez.Neden zedelensin ki?Alt tarafı gözünün önünde çatır çatır sevisecekler.
Tepem atmak üzere bebisim,bu konu beni fena gerdiÖlüyorum anlasanaaaağğğğ gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlaağğr
Benide bal,gidiyomTepem atmak üzere bebisim,bu konu beni fena gerdi.
Ben gittiydim de,arada bildirim geliyor.Gene merak edip bakıyorumBenide bal,gidiyom
Benim anladığım olan kadına olacak. İki yönlü kusatilacakOnlar yiyişirken siz ne yapacaksınız sıra mı bekleyeceksiniz?
Sürdü ne demek bacım hastalık mı bu?evet üniversite zamanı 2 yıl kadar sürdü
Görmüş kadar oldukTwitter’da böyle üçüncü olmak isteyen veya üçüncü arayan çiftler/kişilerin hesapları var. Gayet herkese açık hemde. Yüzlerini kapatıp paylaşıyorlar videoları. Ben bir kez eşimin bile günahını almıştım, bu kadar yaygınsa her erkeğin içinde olabilir diye. Şükür üçüncüye hayır asla dedi. Issız adam filmindeki gibi oluyor. Bir erkek gelirse kaıdnı araya alıyorlar veya diğer adamla karısı birlikte olurken koca izliyor. İzlerken mast bile yapıyor, öyle hoşuna gidiyor. Bir de onların videolarını çekip paylaşıyorlar. Bir kadın gelecekse erkek eş onu yaparken, karısı da kadını dilliyor veya kendini dilletiyor. Merak edenler için de aydınlatma metni olsun
işte iki kişi cinsel bi doyum olarak beraber yapıyorsa sadakat zedelenir mi bu konuda görüş almak istemiştim
Beni niye alıntıladınız?swinger ne demek bilmeyen kişiler başlıktan uzan dursun, yaşları tutmuyor ve yorumları bayıyor
H.siktirin gidinherkese merhaba
eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum
swinger ne demek bilmeyen kişiler başlıktan uzan dursun, yaşları tutmuyor ve yorumları bayıyor
swinger ne demek bilmeyen kişiler başlıktan uzan dursun, yaşları tutmuyor ve yorumları bayıyor
Kendi yorumda banane, böyle mutluysanız buyrun yapın demiştim. Beni niye rahatsız etsin sizin yatak odanız? Bana göre midesizlik, bu sebeple bana göre "maalesef"eğer yorumunu
yani ne diyeyim senin görüşün tabi seni daha fazla eleştirmek istemiyorum kullandığın dil nedeniyle, belli ki 17 yaşında falansın ya da erkeksin başka açıklama bulamadım sorununaAhlakım yetmedi aplaarkadaşlar söyledi treesomeymişsiniz siz ama yine de iğrenç olduğu gerçeğini değiştirmiyor