eşini paylaşmak

Cinsellikte sınırlarım esnektir;ama tek eşliyim. Biriyle ilişkim varken başkasıyla kendimi hayal bile edemem; seksi grup işine çevirmek benlik değil. Fantazi olarak kabul ederseniz, eyleme dökerseniz, ortada zaten sadakat kalmıyor ki?

Benimde aklimdan ne fantaziler geciyo tabiki sadece yatakda kaliyo, konu sahibi siz bi deneyin sonucunu yazarsiniz

işte iki kişi cinsel bi doyum olarak beraber yapıyorsa sadakat zedelenir mi bu konuda görüş almak istemiştim

İlişkiye başka bir kadın eklemek istemek eşiniz için renkli bir durum olabilir de, siz neden bu kadar heveslisiniz?

Bir sonraki fantezide eşiniz bir erkek dahil etmek isterse mevzuya, yine aynı hoşgörüye sahip olacak mısınız?

Ay rezil bir konu, swinger çift deniliyor sizin gibilere , umarım fakesinizdir
swinger ne demek bilmeyen kişiler başlıktan uzan dursun, yaşları tutmuyor ve yorumları bayıyor

erkek istemiyorum tercihte etmiyorum, diğer konuda da benim tercihim bir baskılama ya da talep söz konusu değil

Nasil olacak esiniz hem bi kadinla hemde sizinle mi sevişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…