eşini paylaşmak

Cinsellikte sınırlarım esnektir;ama tek eşliyim. Biriyle ilişkim varken başkasıyla kendimi hayal bile edemem; seksi grup işine çevirmek benlik değil. Fantazi olarak kabul ederseniz, eyleme dökerseniz, ortada zaten sadakat kalmıyor ki?

Benimde aklimdan ne fantaziler geciyo tabiki sadece yatakda kaliyo, konu sahibi siz bi deneyin sonucunu yazarsiniz😀

Cinsellikte sınırlarım esnektir;ama tek eşliyim. Biriyle ilişkim varken başkasıyla kendimi hayal bile edemem; seksi grup işine çevirmek benlik değil. Fantazi olarak kabul ederseniz, eyleme dökerseniz, ortada zaten sadakat kalmıyor ki?
işte iki kişi cinsel bi doyum olarak beraber yapıyorsa sadakat zedelenir mi bu konuda görüş almak istemiştim

İnsanların çizgilerinin olması gerektiğini düşünüyorum, cinsellikte çoğu şeye okey ama bu bana göre çok özür dileyerek midesizliktir. İkinizin de birbirinize sadık olduğunu düşünmüyorum, sizin başlatmanızın bir önemi yok oturup bunun hayalini kurmak bile değişik.

Ha banane tabii :) Bunun hayalini kurarken göze almışsınızdır her şeyi, o yüzden yapın gitsin.
Ay rezil bir konu, swinger çift deniliyor sizin gibilere , umarım fakesinizdir 🤮
swinger ne demek bilmeyen kişiler başlıktan uzan dursun, yaşları tutmuyor ve yorumları bayıyor 😬

İlişkiye başka bir kadın eklemek istemek eşiniz için renkli bir durum olabilir de, siz neden bu kadar heveslisiniz?

Bir sonraki fantezide eşiniz bir erkek dahil etmek isterse mevzuya, yine aynı hoşgörüye sahip olacak mısınız?
erkek istemiyorum tercihte etmiyorum, diğer konuda da benim tercihim bir baskılama ya da talep söz konusu değil

Nasil olacak esiniz hem bi kadinla hemde sizinle mi sevişecek

X