- 9 Ekim 2022
- 3.075
- 10.586
- Konu Sahibi 2kapak1tabak
Siteye 10 yil sonra bu konu için geldiniz demek
Allah seni üyeyi araştırdım hahaha
Demek ki 10 yıldır hayaldi, bugün gerçek oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siteye 10 yil sonra bu konu için geldiniz demek
Yok mu sanıyorsunuz ki böyle çiftler Dolu maalesefMillette gerçek diye yorum yapmış belli ki bizle oynuyor böyle bir ahlaksizlik gerçek olabilir mi sizce
Bende sivenger duymuşdum gercek mi bilgim yokYok mu sanıyorsunuz ki böyle çiftler Dolu maalesef
evet boş takılmıyorum amacına uygun kullandımSiteye 10 yil sonra bu konu için geldiniz demek
sonunda mantıklı düşünen biri ahahahBenimde aklimdan ne fantaziler geciyo tabiki sadece yatakda kaliyo, konu sahibi siz bi deneyin sonucunu yazarsiniz
neden malesef insanların cinsel tercihleri sizi neden rahatsız ediyor tam olarakYok mu sanıyorsunuz ki böyle çiftler Dolu maalesef
işte iki kişi cinsel bi doyum olarak beraber yapıyorsa sadakat zedelenir mi bu konuda görüş almak istemiştimCinsellikte sınırlarım esnektir;ama tek eşliyim. Biriyle ilişkim varken başkasıyla kendimi hayal bile edemem; seksi grup işine çevirmek benlik değil. Fantazi olarak kabul ederseniz, eyleme dökerseniz, ortada zaten sadakat kalmıyor ki?
ahlaksızlık tanımım farklı yalan söylemek mesela ahlaksızlık bence ya da nefret söylemiMillette gerçek diye yorum yapmış belli ki bizle oynuyor böyle bir ahlaksizlik gerçek olabilir mi sizce
Kendi yorumda banane, böyle mutluysanız buyrun yapın demiştim. Beni niye rahatsız etsin sizin yatak odanız? Bana göre midesizlik, bu sebeple bana göre "maalesef"neden malesef insanların cinsel tercihleri sizi neden rahatsız ediyor tam olarak
araştırır çünkü cinsel noksanlıklar merak uyandırırAllah seni üyeyi araştırdım hahaha
Demek ki 10 yıldır hayaldi, bugün gerçek oldu
Bende sivenger duymuşdum gercek mi bilgim yo
eşimden başka bir erkekle beraber olmayı tercih etmiyorumAldatılma şüpheniz varsa 3. kişiyi erkek olarak seçin
Ben anladım sevemez ama onunla sevişmek hoşuna gidebilir. Ve onu tercih edebilirbenden başka birini seveceğini düşünmüyorum kaygım bu değil aslında, demek istediğim anlaşılamamış ya da ben ifade dedmedim bilemiyorum
İnsanların çizgilerinin olması gerektiğini düşünüyorum, cinsellikte çoğu şeye okey ama bu bana göre çok özür dileyerek midesizliktir. İkinizin de birbirinize sadık olduğunu düşünmüyorum, sizin başlatmanızın bir önemi yok oturup bunun hayalini kurmak bile değişik.
Ha banane tabii :) Bunun hayalini kurarken göze almışsınızdır her şeyi, o yüzden yapın gitsin.
swinger ne demek bilmeyen kişiler başlıktan uzan dursun, yaşları tutmuyor ve yorumları bayıyorAy rezil bir konu, swinger çift deniliyor sizin gibilere , umarım fakesinizdir
aynen teşekkürlerBen anladım sevemez ama onunla sevişmek hoşuna gidebilir. Ve onu tercih edebilir
erkek istemiyorum tercihte etmiyorum, diğer konuda da benim tercihim bir baskılama ya da talep söz konusu değilİlişkiye başka bir kadın eklemek istemek eşiniz için renkli bir durum olabilir de, siz neden bu kadar heveslisiniz?
Bir sonraki fantezide eşiniz bir erkek dahil etmek isterse mevzuya, yine aynı hoşgörüye sahip olacak mısınız?