eşini paylaşmak

işte iki kişi cinsel bi doyum olarak beraber yapıyorsa sadakat zedelenir mi bu konuda görüş almak istemiştim
İnsanların yatak odalarına, fantazilerine burnumu sokmayı, yargılamayı çok doğru bulmam. Reşit insanlar kendi hür iradeleriyle, istedikleri her şeyi, karşısındaki insanın veya insanların da rızasıyla yapabilirler. Benim normalimle, diğer insanların normali aynı olmayabilir. Dediğim gibi cinsellikte sınırlarım yoktur. Sadece partnerim ve ben olmak kaydıyla her şeyi yaşarım.

Fakat sizin sadakat anlayışınızı anlamlandıramadım. Benim için sadakat eşimin aramızdaki iki kişilik güven bağını zedeleyecek davranışlar sergilememesi, bana derinden bağlı olması, ilişkimizin araya üçüncü kişiler girmeyecek şekilde sağlam kalmasıdır. Bu tarz radikal ilişkilere kalkışabilen biriyseniz sizin için sadakat neden önemli olsun ki?

evet bu bakış açısından haklı gözüküyorsunuz mantıklı bence hepsi, ama sadakat gerçekten önemli bana göre, hiç eşimi aldatmadım düşünmedim bile aldatmayı, ben ve bir kadın ve o cinsel bi deneyim yaşayıp sonra tamamen unutmak istiyorum bu bana sadakatsizce gelmiyor, sadakatsizce sonuçları olma ihtimali beni geriyor. yine de yorumunuz beni etkiledi, teşekkürler

böyle bir tercihim yok olsa o şekilde sorardım değil mi, okuduğunuzu anlayamıyor musunuz ? tekrar okumanızı ya da algı sorununuzu çözmenizi tavsiye derim
Sizin sorduğunuz şeklin sonununda acaba kocamla aram bozulur mu sorusunun cevabı bu olur sonucunu öğrenmek istiyorsanız. algılarım gayet açık sizin açık olsaydı neden böyle yazıldığını anlardınız.

Siz bir kere bu kapıyı açtınız mı eşiniz belki de durmayacak. Tek seferde yaşayalım sonra unutalım diyorsunuz ama belki de sizin bisexüel yanınız daha ağır basacak ve eşinizden soğuyacaksınız . Cinsel bilinçaltı ilginç bir yerdir bir bakmışsınız evlilik birliği temelinden sarsılmış.
Sonuçlarına katlanabileceğiniz her şeyi yapın elbet ama satranç tahtası gibi düşünün biraz da. Bir sonraki hamlede şah mat olursunuz

Lütfen yapın olur mu? Umarım sadık eşinizin, gözünüzün önündeki sadakatsizliğine ve başka bir kadına nasıl tutku duyduğuna şahit olursunuz...

Bir şey olur sizi bırakır ona giderse siz de onlara üçüncü olarak gidersiniz. Nasıl olsa bunu kabul edicek kadın da fantezileri olan bir kadındır

aynen en müslüman en namuslu sensin büyük yazıp insanları kınayınca daha da müslüman oldun. helal be sana tam cennetliksin

Hı hı denemekte fayda var bebekimm

Sadakatte zirvelerdesiniz, kesin deneyin baktınız sadık değil dönerse yersiniz, dönmezse lahmacun söylersiniz

Böyle bir fantezi için çok büyük güven lazım bence. Seks dışında karakterine tutkuyla bağlı bir adamla evli olduğunu, ona seks dışında başka şeylerde sunmanı sevdiğini bilmen lazım ki olay anında ya ona aşık olursa diye düşünmemelisin.

Böyle bir güven bulunur mu bilemem ayrılma riskini de alman lazım.

Ayrıca kadın eklemek istiyorum diyorsun ama karşıdakinin bakış açısı ve senin ona sunduğunu o sana sunabiliyor mu diye denemek için erkek fikrini ortaya atıp kabul almadan bu işe girişilmez diye düşünüyorum. Sadece kendi çıkarlarını mı düşünüyor yoksa bu fantezi uğruna hoşuna gitmeyecek ama senin hoşuna gidebilecek (gitmediğini yazmışsın ama yine de karşıdakinden bu onayı da almak lazım) bir erkeği kabul edebiliyor mu? Bence bu da önemli. Bunu kabul edebiliyorsa sen de kabul edebilmeyi düşünmelisin ki durumlar, gururlar, yaşantılar eşitlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…