- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.666
-
- Konu Sahibi 2kapak1tabak
İnsanların yatak odalarına, fantazilerine burnumu sokmayı, yargılamayı çok doğru bulmam. Reşit insanlar kendi hür iradeleriyle, istedikleri her şeyi, karşısındaki insanın veya insanların da rızasıyla yapabilirler. Benim normalimle, diğer insanların normali aynı olmayabilir. Dediğim gibi cinsellikte sınırlarım yoktur. Sadece partnerim ve ben olmak kaydıyla her şeyi yaşarım.işte iki kişi cinsel bi doyum olarak beraber yapıyorsa sadakat zedelenir mi bu konuda görüş almak istemiştim
evet bu bakış açısından haklı gözüküyorsunuz mantıklı bence hepsi, ama sadakat gerçekten önemli bana göre, hiç eşimi aldatmadım düşünmedim bile aldatmayı, ben ve bir kadın ve o cinsel bi deneyim yaşayıp sonra tamamen unutmak istiyorum bu bana sadakatsizce gelmiyor, sadakatsizce sonuçları olma ihtimali beni geriyor. yine de yorumunuz beni etkiledi, teşekkürlerİnsanların yatak odalarına, fantazilerine burnumu sokmayı, yargılamayı çok doğru bulmam. Reşit insanlar kendi hür iradeleriyle, istedikleri her şeyi, karşısındaki insanın veya insanların da rızasıyla yapabilirler. Benim normalimle, diğer insanların normali aynı olmayabilir. Dediğim gibi cinsellikte sınırlarım yoktur. Sadece partnerim ve ben olmak kaydıyla her şeyi yaşarım.
Fakat sizin sadakat anlayışınızı anlamlandıramadım. Benim için sadakat eşimin aramızdaki iki kişilik güven bağını zedeleyecek davranışlar sergilememesi, bana derinden bağlı olması, ilişkimizin araya üçüncü kişiler girmeyecek şekilde sağlam kalmasıdır. Bu tarz radikal ilişkilere kalkışabilen biriyseniz sizin için sadakat neden önemli olsun ki?
Sizin sorduğunuz şeklin sonununda acaba kocamla aram bozulur mu sorusunun cevabı bu olur sonucunu öğrenmek istiyorsanız. algılarım gayet açık sizin açık olsaydı neden böyle yazıldığını anlardınız.böyle bir tercihim yok olsa o şekilde sorardım değil mi, okuduğunuzu anlayamıyor musunuz ? tekrar okumanızı ya da algı sorununuzu çözmenizi tavsiye derim
Lütfen yapın olur mu? Umarım sadık eşinizin, gözünüzün önündeki sadakatsizliğine ve başka bir kadına nasıl tutku duyduğuna şahit olursunuz...herkese merhaba
eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum
Bir şey olur sizi bırakır ona giderse siz de onlara üçüncü olarak gidersiniz. Nasıl olsa bunu kabul edicek kadın da fantezileri olan bir kadındırherkese merhaba
eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum
aynen en müslüman en namuslu sensin büyük yazıp insanları kınayınca daha da müslüman oldun. helal be sana tam cennetliksinBen yeri geldi mi herşeyi mi paylaşım ama eşimi asla paylaşmam hadi kullardan utanmayip buraya yazıyorsun ALLAH tanda korkmuyor musunuz bazı şeyleri de yazipta normallestirmeyin bu gün iki konu ay biri eşini biride sevgilisini paylaşmak istiyor
yo değildir yine okuduğunu anlamayan bir yaklaşımBir şey olur sizi bırakır ona giderse siz de onlara üçüncü olarak gidersiniz. Nasıl olsa bunu kabul edicek kadın da fantezileri olan bir kadındır
neden evrenden böyle bir talebiniz var, bu kadar boş bi hayatınız olmasına çok üzüldümLütfen yapın olur mu? Umarım sadık eşinizin, gözünüzün önündeki sadakatsizliğine ve başka bir kadına nasıl tutku duyduğuna şahit olursunuz...
Hı hı denemekte fayda var bebekimmherkese merhaba
yo değilSizin sorduğunuz şeklin sonununda acaba kocamla aram bozulur mu sorusunun cevabı bu olur sonucunu öğrenmek istiyorsanız. algılarım gayet açık sizin açık olsaydı neden böyle yazıldığını anlardınız.
Sadakatte zirvelerdesiniz, kesin deneyin baktınız sadık değil dönerse yersiniz, dönmezse lahmacun söylersinizherkese merhaba
Ben en müsluman degilim cennetlikte degilim ama ins herkes olur cennetlik bana ters bu yasam tarzi elestiriye acık olman lazımaynen en müslüman en namuslu sensin büyük yazıp insanları kınayınca daha da müslüman oldun. helal be sana tam cennetliksin