eşini paylaşmak

Bi deneyin derim ben, denemesi bedava

Bence fantezinin de belli bir çizgisi olmalı.. Şöyle düşünün ya o kadını hayal etmeye başlarsa ve bunu siz yokken yapmaya karar verirse ? Diyelim ki eşiniz sadık ya bayan eşinize ilişirse… Detaylı düşünmek lazım ve bence olmaması gereken bir fantezi.

Böyle bir fantezi isteği varsa sadık değildir siz öyle zannediyorsunuz. Bu dediginizi yapın ilişkiniz bozulmaz, şimdiye kadar bozulmamış güzel kandırmış

Ben de hatirliyorum bunu. Ama burda konus sahibi aseksuel olmadigindan sorun olacagini sanmiyorum ben

benim endişem de bu aslında yapacağını düşünmüyorum ama risk işte

İnsanların çizgilerinin olması gerektiğini düşünüyorum, cinsellikte çoğu şeye okey ama bu bana göre çok özür dileyerek midesizliktir. İkinizin de birbirinize sadık olduğunu düşünmüyorum, sizin başlatmanızın bir önemi yok oturup bunun hayalini kurmak bile değişik.

Ha banane tabii :) Bunun hayalini kurarken göze almışsınızdır her şeyi, o yüzden yapın gitsin.

Bence bir kadın bir de erkek alın. Sanırım siz biseksüel olduğunuz için kadın istiyorsunuz sadece. Belki eşiniz erkek de olsun ister, bilemezsiniz.
Hem adamı başka kadınla yatağa sokup hem de sorun olur mu diye korkmaniz bana ilginç geldi. Gözümün önünde aldatsın demek bu zaten.

Yok ilişkinizi güçlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…