eşini paylaşmak

yani ne diyeyim senin görüşün tabi seni daha fazla eleştirmek istemiyorum kullandığın dil nedeniyle, belli ki 17 yaşında falansın ya da erkeksin başka açıklama bulamadım sorununa 🙈 hiç seks yapmamış olabilirsin o da var 😭
Yahu siz beni niye etiketleyip duruyorsunuz 😅 17 yaşında erkeğim ben evet, hay Allah.

Ben burda bi hikaye okumuştum, grup değil de kadın aseksüelmiş, kocası ile boşanmama uğruna 2.bir kadınla beraber olmasına izin vermiş, partnerine aşık olmuş ama adam, çatt boşamış karısını, onunla evlenmiş. Kim anlattı hatırlamıyorum şu an.
Bu yazdigin bana baska biseyi hatırlattı konuyla alakasiz ama supriz sonlu😀

Buraya resim ekleyemedim alinti olarak ekleyeyim baska bi siteden ;
""
Gizli Üye
(18-24)

Dediğim gibi kocamı çok seviyorum fakat anlık bir şeyler oldu ve aldattım. Bunu ona söyleyemem. Bir kadın tuttum ki o da aynı şekilde kocamı ayartsın ve kocamda beni aldatırsa şu vicdan azabından kurtulayım diye. Tuttuğum kadından neler olduğunu öğrendim. Gerçekten de beni aldatmış içim rahatlamıştı ama şimdi de kadına tek seferlik parası vermeme rağmen kadınla kocam hala ilişkilerini sürdürüyor. Kadından artık yapmamasını istedim ama beni kocamı aldattığımı söylemekle tehdit etti. Ne yapabilirim?"""

böyle bir tercihim yok olsa o şekilde sorardım değil mi, okuduğunuzu anlayamıyor musunuz ? tekrar okumanızı ya da algı sorununuzu çözmenizi tavsiye derim 🙏
Şartları eşit yapın bari bi tane erkekte dahil olsun kocanızda sizin gibi vesveselensin hem belki vazgeçer o zaman isteğinden demekki düşündüğünüz ihtimallerin olma olasılığınıda doğrular.

Bu yazdigin bana baska biseyi hatırlattı konuyla alakasiz ama supriz sonlu😀

Buraya resim ekleyemedim alinti olarak ekleyeyim baska bi siteden ;
""
Gizli Üye
(18-24)

Dediğim gibi kocamı çok seviyorum fakat anlık bir şeyler oldu ve aldattım. Bunu ona söyleyemem. Bir kadın tuttum ki o da aynı şekilde kocamı ayartsın ve kocamda beni aldatırsa şu vicdan azabından kurtulayım diye. Tuttuğum kadından neler olduğunu öğrendim. Gerçekten de beni aldatmış içim rahatlamıştı ama şimdi de kadına tek seferlik parası vermeme rağmen kadınla kocam hala ilişkilerini sürdürüyor. Kadından artık yapmamasını istedim ama beni kocamı aldattığımı söylemekle tehdit etti. Ne yapabilirim?"""
Yasak Elma dizisi bu senaryo üzerine başladı. Hatta Yıldız, para ile tutulmasına rağmen, adamla evlendi bi de 😂

X