- 15 Şubat 2013
- 24.315
- 91.288
-
- Konu Sahibi 2kapak1tabak
Bu bir acik cagri mi yohsam? Hdhxhxhyani evli degiliim fakat 4 yillik bi iliskiim var ve arada sevgilimle yasiyoruuz acikcasi.. bu vakte kadar da bir sorun olmadi.. +bugunler de yine arayistayiz, degisiklik guzeldir..
Muzip bakislarUmmadık işlerin başa gelmemesi için arkadaşınızı seçersiniz. Bizde tabu bunlar. Arkadan konuşmak, dedi kodu yapmak, özel sırları ifşa edip ilgili ilgisiz kişileri konuya dahil etmek, b,rilerine sizi rezil etmek... Bu tip insanlarla hiçbir şey paylaşılmaz. Yurt dışında (Avrupa) yaşadığım birkaç sene boyunca ortamlara katılmamak kaydıyla çok şeye şahit oldum. İnsanlar eğleniyorlar, kimse de kimseyi ayıplamıyor, özellerini eleştirmiyor, bana ne, sana ne deyip geçiyor. O muzip bakışkar da kadınlar arasında kalıyor, hoş muhabbet konusu oluyor.
olabilir.. :)Bu bir acik cagri mi yohsam? Hdhxhxh
Tabii Avrupa boyle bi yer. Her gece kendimizden geciyoruz muzur bakislarlaİşte orası avrupa, bura ora değil
Burada iki gece eve gelmezseniz konu komşu ‘bir durum mu var’ diye sorumluluk hissediyor kendinde, görevliye falan soruyor.
Bırakın arkadaşlığı tanımadık adam söz sahibi oluyor.
Ben de tam bizde olmaz ama yurtdışı özellikle avrupa sonracıma cape town falan anca diyecektim.
Mahmut abiye haber vereyim o zaman bxbxbxbolabilir.. :)
ahaha farketmz guzeliim.. :)Mahmut abiye haber vereyim o zaman bxbxbxb
Ahali yetisin baciniz elden gidiyo kiz jxjxjxjxahaha farketmz guzeliim.. :)
Siz erkek misinizahaha farketmz guzeliim.. :)
abartma..Ahali yetisin baciniz elden gidiyo kiz jxjxjxjx
Bence erkek yeni üye olmusSiz erkek misiniz
Ben sizin bildiginiz muzur bakisli Avrupalilardan degilimabartma..
Bana da oyle geldiBence erkek yeni üye olmus
ahaha farketmz guzeliim.. :)
Erkek mi cikti kiz senelerin dohtor Sibeli?Uyelik de 2013 erkek desem
Bence erkek yeni üye olmus
ya ahaha su mesajlar a sadece ki guluyorm hakikatn de, siz artik kafayi.! siyirmissiniz.. bu nasil bir takintidir.. :) nerden de girdim su foruma nerden de yazdim su mesaji.. ne guzel rinoplasti okuyodum.. allah akil fikir versin size.. ya da vermesin, aynen devam..Hadi ordan biz sadece sevgilimizin guzeliyiz. Diyemezsin kimseye öyle godiiş fosil bıyıklı melaunee.
ya ahaha su mesajlar a sadece ki guluyorm hakikatn de, siz artik kafayi.! siyirmissiniz.. bu nasil bir takintidir.. :) nerden de girdim su foruma nerden de yazdim su mesaji.. ne guzel rinoplasti okuyodum.. allah akil fikir versin size.. ya da vermesin, aynen devam..
su an da tam olarak soytarilik yapiyorsun, farkinda msin.? yasin kac senin 17-18 falan mi acaba.?[
Ne alaka la pembe hayaller ne geveliyosun sen bik bikolmuşsun Teo renkli rüyalar oteli konuşuyorsun koca burnunu al git rinoplastiye maydonoz Sana akıl fikir versin verennn ıslah olasıca
su an da tam olarak soytarilik yapiyorsun, farkinda msin.? yasin kac senin 17-18 falan mi acaba.?