eşini paylaşmak

Kalabalik kitleye hitap eden bi platformda çekinmeden nasıl yazıyorlar diye düşünüyorum bazen. Alışılsın, normalleşsin diye gizli bir caba mı acaba...

Aynen öyle.

Bazı fanteziler ilişkiyi anlık ateşler. İlişki bitince fantezi de biter. Konusu bile açılmaz.

Ne bileyim eşiniz aynı yatakta sizinle birlikte başkasını şeyederken nasıl hissedeceksiniz? Değişik. Bari bulaşıcı hastalığı olan birini bulmayın da. Eşinize kolaylıklar diliyorum

Benim kocam olsaydı onu asla böyle paylaşmazdım. Canım kocama elin karısının dokunmasını kabul edemezdim. Herhalde çamaşır suyuyla iyice çitilemeden bir daha ona dokunamazdım.

Hoştt

Kaldı ki burada onu yapsalar kesin hamile kalırlar. Kim kimin çocuğu belli olmaz. Müge anlı, Esra Erol böyleleriyle dolu. Çocuklar hep komşunun çıkıyor
cem yılmaz fundamentalsda yapmıştı ya sabah programlarını, kaynım bana atladı fldjskshs hani marjinal bizdik

Karsilikli olarak kabulleniyorsaniz ancak boyle bir iliski yasanir. Diger turlu zor. Ben bekarim birlikte oldugum erkek 2. Kadin istedi diye bitirdim. Seks bile olsa o baskasiyla ilgilenirken beni 2. Plana atip izletmesi bekletmesi vs cildirtirdi muhtemelen. Isin saglik kismi da var, bunu da dusunun derim. Yargilamak haddim degil bu tarz seyler yasayan ama bilinmeyen cok insan var. Onemli olan sizin dusunceniz.

yani evli degiliim fakat 4 yillik bi iliskiim var ve arada sevgilimle yasiyoruuz acikcasi.. bu vakte kadar da bir sorun olmadi.. +bugunler de yine arayistayiz, degisiklik guzeldir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…