- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
- Konu Sahibi 2kapak1tabak
Canim ülkem, nerden nereye gelmişsin... Vay be...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Medeniyet böyle bir şey…Canim ülkem, nerden nereye gelmişsin... Vay be...
Yine medeniyetin dibini sıyırıyoruz..Medeniyet böyle bir şey…
Avrupa'da hep beyle amağğ. Diğer kıtalar henüz örnek verilmedi.Yine medeniyetin dibini sıyırıyoruz..
On yıl önceki bir konuya verilen tepkiler ve on yıl sonrası... KK bile medeniyetin zirvesinde..Yine medeniyetin dibini sıyırıyoruz..
Siz medeniyet nedir ne bilirsiniz...Medeniyet böyle bir şey…
İnsanlar eğleniyor ne var bunda? Herkeşin kendi tercihi.Yine medeniyetin dibini sıyırıyoruz..
Alışılmadık bir şey sonucta, yadırganması normal. Bunu sordum; elestiri veya linç gelmesi normal, eleştiriyi hesap etmediniz mi dedim. Soru araya kaynadı, görmedi sanırım.
Radikal bi durum, bi konu.
Kalabalik kitleye hitap eden bi platformda çekinmeden nasıl yazıyorlar diye düşünüyorum bazen. Alışılsın, normalleşsin diye gizli bir caba mı acaba...
Kafalar karıştı.
Kalabalik kitleye hitap eden bi platformda çekinmeden nasıl yazıyorlar diye düşünüyorum bazen. Alışılsın, normalleşsin diye gizli bir caba mı acaba...
Onlar için de yeni bir partner, denenmiş
olanlardan çekicidir.
Genişledik muasır medeniyet seviyesine ulaştıkCanim ülkem, nerden nereye gelmişsin... Vay be...
herkese merhaba
eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum
Hoşttherkese merhaba
eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum
cem yılmaz fundamentalsda yapmıştı ya sabah programlarını, kaynım bana atladı fldjskshs hani marjinal bizdikKaldı ki burada onu yapsalar kesin hamile kalırlar. Kim kimin çocuğu belli olmaz. Müge anlı, Esra Erol böyleleriyle dolu. Çocuklar hep komşunun çıkıyor
Beni karistirmayin olm bcbxb bAvrupa'da hep beyle amağğ. Diğer kıtalar henüz örnek verilmedi.