eşini paylaşmak

Alışılmadık bir şey sonucta, yadırganması normal. Bunu sordum; elestiri veya linç gelmesi normal, eleştiriyi hesap etmediniz mi dedim. Soru araya kaynadı, görmedi sanırım.
Radikal bi durum, bi konu.
Kalabalik kitleye hitap eden bi platformda çekinmeden nasıl yazıyorlar diye düşünüyorum bazen. Alışılsın, normalleşsin diye gizli bir caba mı acaba...
Kafalar karıştı.

Kalabalik kitleye hitap eden bi platformda çekinmeden nasıl yazıyorlar diye düşünüyorum bazen. Alışılsın, normalleşsin diye gizli bir caba mı acaba...

Aynen öyle.

Bazı fanteziler ilişkiyi anlık ateşler. İlişki bitince fantezi de biter. Konusu bile açılmaz.

Ne bileyim eşiniz aynı yatakta sizinle birlikte başkasını şeyederken nasıl hissedeceksiniz? Değişik. Bari bulaşıcı hastalığı olan birini bulmayın da. Eşinize kolaylıklar diliyorum 🙏

herkese merhaba

eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum

tavsiyelerinizi bekliyorum

Benim kocam olsaydı onu asla böyle paylaşmazdım. Canım kocama elin karısının dokunmasını kabul edemezdim. Herhalde çamaşır suyuyla iyice çitilemeden bir daha ona dokunamazdım.

herkese merhaba

eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum

tavsiyelerinizi bekliyorum
Hoştt

Kaldı ki burada onu yapsalar kesin hamile kalırlar. Kim kimin çocuğu belli olmaz. Müge anlı, Esra Erol böyleleriyle dolu. Çocuklar hep komşunun çıkıyor
cem yılmaz fundamentalsda yapmıştı ya sabah programlarını, kaynım bana atladı fldjskshs hani marjinal bizdik 😂😂😂

Karsilikli olarak kabulleniyorsaniz ancak boyle bir iliski yasanir. Diger turlu zor. Ben bekarim birlikte oldugum erkek 2. Kadin istedi diye bitirdim. Seks bile olsa o baskasiyla ilgilenirken beni 2. Plana atip izletmesi bekletmesi vs cildirtirdi muhtemelen. Isin saglik kismi da var, bunu da dusunun derim. Yargilamak haddim degil bu tarz seyler yasayan ama bilinmeyen cok insan var. Onemli olan sizin dusunceniz.

X