eşini paylaşmak

herkese merhaba

eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum

tavsiyelerinizi bekliyorum
İyi ama nikah düşer zina bu

Herkesin kendi seçimi saygı duyarım tabii ki ama nikah düşer yahu cesaret isteyen birsey bence ayrıca başka birisi de hoşlarına gidip kafa karistirabilir ama tabii kişisel tercih
Dini hassasiyetleri yok bence, nikahın düşmesi vs. çok takılmazlar ona. Diğer mevzu da onların tercihi. Geniş insanlar demek ki. 🥲

ya ahaha su mesajlar a sadece ki guluyorm hakikatn de, siz artik kafayi.! siyirmissiniz.. bu nasil bir takintidir.. :) nerden de girdim su foruma nerden de yazdim su mesaji.. ne guzel rinoplasti okuyodum.. allah akil fikir versin size.. ya da vermesin, aynen devam..
Hep seks yorumları yapmışsınız. Rinoplasti ile ilgili bir yorum göremedim.

herkese merhaba

eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum

Çüş diyorum ne kadar iğrenç 👎

herkese merhaba

Sen ne diyosun be abi gözünü seveyim be abla

X