- 17 Nisan 2014
- 95
- 8
- 35
-
- Konu Sahibi 2kapak1tabak
İyi ama nikah düşer zina buherkese merhaba
eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum
Sizce umurlarında mı?İyi ama nikah düşer zina bu
Herkesin kendi seçimi saygı duyarım tabii ki ama nikah düşer yahu cesaret isteyen birsey bence ayrıca başka birisi de hoşlarına gidip kafa karistirabilir ama tabii kişisel tercihSizce umurlarında mı?
Dini hassasiyetleri yok bence, nikahın düşmesi vs. çok takılmazlar ona. Diğer mevzu da onların tercihi. Geniş insanlar demek ki.Herkesin kendi seçimi saygı duyarım tabii ki ama nikah düşer yahu cesaret isteyen birsey bence ayrıca başka birisi de hoşlarına gidip kafa karistirabilir ama tabii kişisel tercih
Ve buraya üye oldunuzyani evli degiliim fakat 4 yillik bi iliskiim var ve arada sevgilimle yasiyoruuz acikcasi.. bu vakte kadar da bir sorun olmadi.. +bugunler de yine arayistayiz, degisiklik guzeldir..
Hep seks yorumları yapmışsınız. Rinoplasti ile ilgili bir yorum göremedim.ya ahaha su mesajlar a sadece ki guluyorm hakikatn de, siz artik kafayi.! siyirmissiniz.. bu nasil bir takintidir.. :) nerden de girdim su foruma nerden de yazdim su mesaji.. ne guzel rinoplasti okuyodum.. allah akil fikir versin size.. ya da vermesin, aynen devam..
Kadın uslu uslu evinde oturuyor ya bi salinBeni karistirmayin olm bcbxb b
Ne yazmış?Bana da ozelden yazmış beğendi beni demekgruplarina dahil etmek istiyor heralde peki ben sizi beğenicek miyim
Ne zaman yazdı Nisan'da girmiş en son?Bana da ozelden yazmış beğendi beni demekgruplarina dahil etmek istiyor heralde peki ben sizi beğenicek miyim
Kız yok sonradan gelen pinki minki varyaNe zaman yazdı Nisan'da girmiş en son?
Kolla dötü geliyorlar.Kız yok sonradan gelen pinki minki varya
Merhaba izmirde mi yaşıyorsunuz yazmış nickinin sonu 35 imdaat beni bulacak
Okeye 4. ArıyorlarmışBana da ozelden yazmış beğendi beni demekgruplarina dahil etmek istiyor heralde peki ben sizi beğenicek miyim
Okey bilmiyomOkeye 4. Arıyorlarmış
Ben sadece meraktan sordum yargılamak veya eleştirmek bize düşmez herkesin kişisel tercihi sonucta din Tanrı ve kul arasındadır yalnizcaDini hassasiyetleri yok bence, nikahın düşmesi vs. çok takılmazlar ona. Diğer mevzu da onların tercihi. Geniş insanlar demek ki.
Çüş diyorum ne kadar iğrençherkese merhaba
eşimle 8 senedir beraberiz hep başka bir kadınla seks yapma fantazimiz vardı ama laftaydı. ben bunu gerçeğe çevirmek istiyorum ama endişelerim var. eşim sadık bi insan bu durum ilişkimizde bozulmaya yol açar mı endişeleniyorum
Sen ne diyosun be abi gözünü seveyim be ablaherkese merhaba