eşini paylaşmak

Ummadık işlerin başa gelmemesi için arkadaşınızı seçersiniz. Bizde tabu bunlar. Arkadan konuşmak, dedi kodu yapmak, özel sırları ifşa edip ilgili ilgisiz kişileri konuya dahil etmek, b,rilerine sizi rezil etmek... Bu tip insanlarla hiçbir şey paylaşılmaz. Yurt dışında (Avrupa) yaşadığım birkaç sene boyunca ortamlara katılmamak kaydıyla çok şeye şahit oldum. İnsanlar eğleniyorlar, kimse de kimseyi ayıplamıyor, özellerini eleştirmiyor, bana ne, sana ne deyip geçiyor. O muzip bakışkar da kadınlar arasında kalıyor, hoş muhabbet konusu oluyor.
Muzip bakislar 🙁 jcjcbxb

İşte orası avrupa, bura ora değil😂
Burada iki gece eve gelmezseniz konu komşu ‘bir durum mu var’ diye sorumluluk hissediyor kendinde, görevliye falan soruyor.
Bırakın arkadaşlığı tanımadık adam söz sahibi oluyor.
Ben de tam bizde olmaz ama yurtdışı özellikle avrupa sonracıma cape town falan anca diyecektim.
Tabii Avrupa boyle bi yer. Her gece kendimizden geciyoruz muzur bakislarla 🤪

Bence erkek yeni üye olmus
Hadi ordan biz sadece sevgilimizin guzeliyiz. Diyemezsin kimseye öyle godiiş fosil bıyıklı melaunee.
ya ahaha su mesajlar a sadece ki guluyorm hakikatn de, siz artik kafayi.! siyirmissiniz.. bu nasil bir takintidir.. :) nerden de girdim su foruma nerden de yazdim su mesaji.. ne guzel rinoplasti okuyodum.. allah akil fikir versin size.. ya da vermesin, aynen devam..

[

ya ahaha su mesajlar a sadece ki guluyorm hakikatn de, siz artik kafayi.! siyirmissiniz.. bu nasil bir takintidir.. :) nerden de girdim su foruma nerden de yazdim su mesaji.. ne guzel rinoplasti okuyodum.. allah akil fikir versin size.. ya da vermesin, aynen devam..

Ne alaka la pembe hayaller ne geveliyosun sen bik bik 😂 olmuşsun Teo renkli rüyalar oteli konuşuyorsun koca burnunu al git rinoplastiye maydonoz 🌿 Sana akıl fikir versin verennn ıslah olasıca 😂 😂

[

Ne alaka la pembe hayaller ne geveliyosun sen bik bik 😂 olmuşsun Teo renkli rüyalar oteli konuşuyorsun koca burnunu al git rinoplastiye maydonoz 🌿 Sana akıl fikir versin verennn ıslah olasıca 😂 😂
su an da tam olarak soytarilik yapiyorsun, farkinda msin.? yasin kac senin 17-18 falan mi acaba.?

X