eşini paylaşmak

Yahu bu meselenin çeşitli platformları var, neden illa arkadaş?
Sonrası nasıl devam edecek, herhangi bir ortamda muzip bakışma bile can sıkar.
Tanımadığınız insanlar bu işler için en güvenilir adresler bana kalırsa, sen sağ ben selamet dön hayatına.

Öyle insanlar tanıyorum ki hamilelik haberi geliyor, bu nasıl sevişti lan acaba 2 dk koydu çocuğu cibiliyetsiz diyorum içimden😂

Fantezi dünyası çok geniş olsa dahi yatak çok özeldir, tanıdığınız insanlara açtığınız anda ummadık işler gelir başa.
Ummadık işlerin başa gelmemesi için arkadaşınızı seçersiniz. Bizde tabu bunlar. Arkadan konuşmak, dedi kodu yapmak, özel sırları ifşa edip ilgili ilgisiz kişileri konuya dahil etmek, b,rilerine sizi rezil etmek... Bu tip insanlarla hiçbir şey paylaşılmaz. Yurt dışında (Avrupa) yaşadığım birkaç sene boyunca ortamlara katılmamak kaydıyla çok şeye şahit oldum. İnsanlar eğleniyorlar, kimse de kimseyi ayıplamıyor, özellerini eleştirmiyor, bana ne, sana ne deyip geçiyor. O muzip bakışkar da kadınlar arasında kalıyor, hoş muhabbet konusu oluyor.

Son düzenleme:
Ummadık işlerin başa gelmemesi için arkadaşınızı seçersiniz. Bizde tabu bunlar. Arkadan konuşmak, dedi kodu yapmak, özel sırları ifşa edip ilgili ilgisiz kişileri konuya dahil etmek, b,rilerine sizi rezil etmek... Bu tip insanlarla hiçbir şey paylaşılmaz. Yurt dışında (Avrupa) yaşadığım birkaç sene boyunca ortamlara katılmamak kaydıyla çok şeye şahit oldum. İnsanlar eğleniyorlar, kimse de kimseyi ayıplamıyor, özellerini eleştirmiyor, bana ne, sana ne deyip geçiyor. O muzip bakışkar da kadınlar arasında kalıyor, hoş muhabbet konusu oluyor.
İşte orası avrupa, bura ora değil😂
Burada iki gece eve gelmezseniz konu komşu ‘bir durum mu var’ diye sorumluluk hissediyor kendinde, görevliye falan soruyor.
Bırakın arkadaşlığı tanımadık adam söz sahibi oluyor.
Ben de tam bizde olmaz ama yurtdışı özellikle avrupa sonracıma cape town falan anca diyecektim.

İşte orası avrupa, bura ora değil😂
Burada iki gece eve gelmezseniz konu komşu ‘bir durum mu var’ diye sorumluluk hissediyor kendinde, görevliye falan soruyor.
Bırakın arkadaşlığı tanımadık adam söz sahibi oluyor.
Ben de tam bizde olmaz ama yurtdışı özellikle avrupa sonracıma cape town falan anca diyecektim.
Kaldı ki burada onu yapsalar kesin hamile kalırlar. Kim kimin çocuğu belli olmaz. Müge anlı, Esra Erol böyleleriyle dolu. Çocuklar hep komşunun çıkıyor

Kaldı ki burada onu yapsalar kesin hamile kalırlar. Kim kimin çocuğu belli olmaz. Müge anlı, Esra Erol böyleleriyle dolu. Çocuklar hep komşunun çıkıyor
Şey vardı bir ara, cemiyetin ünlü simalarından dendi adı asla açıklanadı kadının.
Bekarlığa veda yurtdışındaymış, aynı sene doğurdu bebek siyahi😂
Apar topar kaçırmışlar kadını ve aileyi ülkeden, hala merak ederim bekarlığı zirvede bırakan hatunu😂

Şey vardı bir ara, cemiyetin ünlü simalarından dendi adı asla açıklanadı kadının.
Apar topar kaçırmışlar kadını ve aileyi ülkeden, hala merak ederim bekarlığı zirvede bırakan hatunu😂
Hatırlıyorum bunu 😂😂

Çok merak ediyorum onu 😁

Onlar sahte. Biz rol yapmıyoruz, amatörüz.

Üzgünüm, kocama dokunma izni yok. Beni ve kocamı izleyebilirler ama tabii ki kocamın da haberi olmayacak ki doğal sevişsin.

Abartmayın yaa. Akşama kadar insan öldürme, kavga dövüş izliyoruz. Birilerinin tutkulu sevişmesin, izlemek çok güzel bence.
Sibel hanım sizin iyi bir kafada olmadığınızı gelinine kesat seks hayatından bahsedip karısını gömen kayınpederi normal karşılamanızdan anlamam gerekirdi ama bugüne kısmetmiş jajsjsjs

Sibel hanım sizin iyi bir kafada olmadığınızı gelinine kesat seks hayatından bahsedip karısını gömen kayınpederi normal karşılamanızdan anlamam gerekirdi ama bugüne kısmetmiş jajsjsjs
O konuda yazdıklarımı kopyalıyorum. Lütfen bir daha okuyun. Realitemize atıf da bulunmuşum. Kafam gayet iyi. Standartlarınıza uymadığım için öyle sanıyorsunuz.

Margaret Hale Margaret Hale , isterseniz iki kere okuyun. Yaftalamadan önce anlayın.

Kayınpederin geliniyle cinsellik konuşması pek rastlanası bir şey değil de yorumda bulunan arkadaşlar Türkiye gerçeğini farketseler iyi olur. Yakın aile ilişkilerinde cinsel hayat paylaşımları azımsanmayacak derecede fazla. Örneğin gelin vajinusmus, damat üç beş ay düzelmesini bekliyor, olmayınca annesine kız kardeşine söylüyor. Gelin de vajınusmus olduğu için içi içini yiyor, o da ablasına, kuzenine, arkadaşına söylüyor; yardım arıyor. Çocuğu olmayan kadının yumurta problemi yaşadığını veya erkeğin sperm sayısının düşük olduğunu yakınlar ve arkadaşlar biliyor. Araları bozulan eşlerin yatak hayatlarının bittiği de biliniyor. Fantazi isteyen kocalarının normal olup olmadığını kadınlar kendi aralarında konuşuyorlar. Yani bizim toplumumuzun gerçeği bu. Kadınların konuşmaya ihtiyacı var, bunu anlayabiliyorum. Profesyonel yardım alana kadar etrafla paylaşıp olan biteni anlamaya çalışıyor. Başka konularda da geçtiği için bunu yazmak istedim. Cinsel hayatımı kimseyle paylaşmam diyenler olduğu gibi yakın aile/arkadaşla paylaşanların daha çoğunlukta olduğunu söyleyeyim. Nerden biliyorsun diyorsanız mesleki olarak karşılaştığım tablo bu ve edindiğim kişisel tecrübe bu.

Son düzenleme:
Standartlarınıza uymadığım için öyle sanıyorsunuz.
Benim standartlarım değil, genel standartlar.

Ayrıca orada bahsettiğiniz şeyler kayınpederin densizliğiyle çok alakasız örneklerdi. Ben de şöyle bir yanıt vermiştim:

“Çiftlerin bebek sahibi olamaması problemi biraz farklı ama. Onun temeli cinsel problem değil ki. Ya da vajinismus, paylaşılabilir belki bir çözüm önerisi gelir diye. Torun beklentisi olan ailelere açıklama yapabilmek için söylenir vs. Fantezilerinden, cinsel hayatlarından kadınların kendi aralarında “kendi isteğiyle” bahsetmesi de gayet sıradan bir durum. Ama burada eşek kadar adam gelini sormadan etmeden, rahatsız olur mu diye düşünmeden kaynanasıyla 20-30 senedir doğru düzgün sevişemediğinden dert yanıyor. Gelinin bunu bilmesinin ne faydası olabilir mesela cinsel hayatlarına, hiç. Ben burada bahsettiğiniz kadar normal bir örnek değil, patavatsız, ne konuştuğunu bilmeyen bir denyo görüyorum.”

Margaret Hale Margaret Hale

Kendi toplumsal yapımıza ait kişisel bir tecrübeyi aktarınca ki yazdıklarımdan kayınpederin davranışını normal karşıladığım sonucu asla çıkmaz, kafası iyi olmamakla yaftalanıyorum. Yazdıklarım bizim gerçeğimiz, benim yanlış anlaşılmama sebep olmanıza gerek yok. Kendimi çok açık ve net ifade edebilirim ve kimseden de bir çekincem yok. Sizin cevabınız kayınpedere denyo demek olabilir ama o konunun sahibi bile kayınpederine kızmıyordu, kayınvalidesinden kocasına geçen davranış bozukluklarına kızıyordu.

Margaret Hale Margaret Hale

Kendi toplumsal yapımıza ait kişisel bir tecrübeyi aktarınca ki yazdıklarımdan kayınpederin davranışını normal karşıladığım sonucu asla çıkmaz, kafası iyi olmamakla yaftalanıyorum. Yazdıklarım bizim gerçeğimiz, benim yanlış anlaşılmama sebep olmanıza gerek yok. Kendimi çok açık ve net ifade edebilirim ve kimseden de bir çekincem yok. Sizin cevabınız kayınpedere denyo demek olabilir ama o konunun sahibi bile kayınpederine kızmıyordu, kayınvalidesinden kocasına geçen davranış bozukluklarına kızıyordu.
O zaman kayınpederin bu tavrını bize göre daha bir hoşgörüyle karşılamanızı çok garipsememiştim zaten. Şimdi perdeyi açık bırakıp, inleme sesleri eşliğinde kendinizi izletme hevesinizi de okuyunca taşlar yerine oturdu, ilginç bir karakter olduğunuzu düşündüm. 🤷🏻‍♀️

O zaman kayınpederin bu tavrını bize göre daha bir hoşgörüyle karşılamanızı çok garipsememiştim zaten. Şimdi perdeyi açık bırakıp, inleme sesleri eşliğinde kendinizi izletme hevesinizi de okuyunca taşlar yerine oturdu, ilginç bir karakter olduğunuzu düşündüm. 🤷🏻‍♀️
Evet, çok ilginç birisiyim. Hiç tabum, çekincem ve korkum yok. Kendi toplumsal yapımızı da yakından tanımaya ve anlamaya çalışıyorum. KK çok öğretici oluyor. Cinsel hayatım da oldukça renkli, yeri geldikçe burada da paylaşıyorum. İyi akşamlar.

2kapak1tabak 2kapak1tabak 'ın kendine ait bir fantezisi olmuş, ne varsa bayağı bir eleştiren de olmuş. Yurt dışında bu tür fanteziler çok yaygın; daha çok iki kadın bir erkek ama iki erkek bir kadın da nadiren oluyor. Böyle bir fantezi olabilir, 2kapak1tabak 2kapak1tabak 'ın tanıdığı birisini ikna etmesi daha kolay gözüküyor. Eğleneceklerse, keyif alacaklarsa, karşılıklı rzayla kontrollü olabileceklerse neden olmasın. Bisexüel de olunabilir. Sanki hetereosexüellerin başı göğe erdi de lezbiyenliğe saydırıyorlar. Onların fantezi tercihi iki kadın bir erkek; dalga geçip ilginç kombinasyonlar önerenler var, onları da anlamıyorum. Benim de böyle bir fantezim olsa eşimle ilişkime bir kadın eklemeyi düşünürdüm. Hem de sevdiğim, tanıdığım birisi, iyi de olurdu. :KK70::KK70::KK70::confused::confused::confused:
Alışılmadık bir şey sonucta, yadırganması normal. Bunu sordum; elestiri veya linç gelmesi normal, eleştiriyi hesap etmediniz mi dedim. Soru araya kaynadı, görmedi sanırım.
Radikal bi durum, bi konu.
Kalabalik kitleye hitap eden bi platformda çekinmeden nasıl yazıyorlar diye düşünüyorum bazen. Alışılsın, normalleşsin diye gizli bir caba mı acaba...
Kafalar karıştı.

X