- 19 Mayıs 2020
- 46.355
- 207.391
- Konu Sahibi 2kapak1tabak
Akşam misafirliklerine sonYeni arkadaşlıklar kapalıyım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam misafirliklerine sonYeni arkadaşlıklar kapalıyım artık
Ummadık işlerin başa gelmemesi için arkadaşınızı seçersiniz. Bizde tabu bunlar. Arkadan konuşmak, dedi kodu yapmak, özel sırları ifşa edip ilgili ilgisiz kişileri konuya dahil etmek, b,rilerine sizi rezil etmek... Bu tip insanlarla hiçbir şey paylaşılmaz. Yurt dışında (Avrupa) yaşadığım birkaç sene boyunca ortamlara katılmamak kaydıyla çok şeye şahit oldum. İnsanlar eğleniyorlar, kimse de kimseyi ayıplamıyor, özellerini eleştirmiyor, bana ne, sana ne deyip geçiyor. O muzip bakışkar da kadınlar arasında kalıyor, hoş muhabbet konusu oluyor.Yahu bu meselenin çeşitli platformları var, neden illa arkadaş?
Sonrası nasıl devam edecek, herhangi bir ortamda muzip bakışma bile can sıkar.
Tanımadığınız insanlar bu işler için en güvenilir adresler bana kalırsa, sen sağ ben selamet dön hayatına.
Öyle insanlar tanıyorum ki hamilelik haberi geliyor, bu nasıl sevişti lan acaba 2 dk koydu çocuğu cibiliyetsiz diyorum içimden
Fantezi dünyası çok geniş olsa dahi yatak çok özeldir, tanıdığınız insanlara açtığınız anda ummadık işler gelir başa.
Düşünsene misafirliğe gidiyorsun ev sahipleri odaya gidip ah oh sesler çıkartıyor. Ay korku filmi gibiAkşam misafirliklerine son
Parmak uçlarıma basa basa sıvışırım ordanDüşünsene misafirliğe gidiyorsun ev sahipleri odaya gidip ah oh sesler çıkartıyor. Ay korku filmi gibi
İşte ben çığlık atarak kaçarım. Tacize giriyor benim açımdan.Parmak uçlarıma basa basa sıvışırım ordan
İşte orası avrupa, bura ora değilUmmadık işlerin başa gelmemesi için arkadaşınızı seçersiniz. Bizde tabu bunlar. Arkadan konuşmak, dedi kodu yapmak, özel sırları ifşa edip ilgili ilgisiz kişileri konuya dahil etmek, b,rilerine sizi rezil etmek... Bu tip insanlarla hiçbir şey paylaşılmaz. Yurt dışında (Avrupa) yaşadığım birkaç sene boyunca ortamlara katılmamak kaydıyla çok şeye şahit oldum. İnsanlar eğleniyorlar, kimse de kimseyi ayıplamıyor, özellerini eleştirmiyor, bana ne, sana ne deyip geçiyor. O muzip bakışkar da kadınlar arasında kalıyor, hoş muhabbet konusu oluyor.
Ben kaydederim, ömürlük blackmailDüşünsene misafirliğe gidiyorsun ev sahipleri odaya gidip ah oh sesler çıkartıyor. Ay korku filmi gibi
Kaldı ki burada onu yapsalar kesin hamile kalırlar. Kim kimin çocuğu belli olmaz. Müge anlı, Esra Erol böyleleriyle dolu. Çocuklar hep komşunun çıkıyorİşte orası avrupa, bura ora değil
Burada iki gece eve gelmezseniz konu komşu ‘bir durum mu var’ diye sorumluluk hissediyor kendinde, görevliye falan soruyor.
Bırakın arkadaşlığı tanımadık adam söz sahibi oluyor.
Ben de tam bizde olmaz ama yurtdışı özellikle avrupa sonracıma cape town falan anca diyecektim.
Şey vardı bir ara, cemiyetin ünlü simalarından dendi adı asla açıklanadı kadının.Kaldı ki burada onu yapsalar kesin hamile kalırlar. Kim kimin çocuğu belli olmaz. Müge anlı, Esra Erol böyleleriyle dolu. Çocuklar hep komşunun çıkıyor
Hatırlıyorum bunuŞey vardı bir ara, cemiyetin ünlü simalarından dendi adı asla açıklanadı kadının.
Bekarlığa veda yurtdışındaymış, aynı sene doğurdu bebek siyahi
Apar topar kaçırmışlar kadını ve aileyi ülkeden, hala merak ederim bekarlığı zirvede bırakan hatunu
Bilmedigim seyleri arastirip ögrendim siz beni elestirmek yerine konuya yorum yapsanizPrenses olan @Pretzel ama tabi onun da çağ atladığı bariz.
Çok merak ediyorum onuŞey vardı bir ara, cemiyetin ünlü simalarından dendi adı asla açıklanadı kadının.
Bekarlığa veda yurtdışındaymış, aynı sene doğurdu bebek siyahi
Apar topar kaçırmışlar kadını ve aileyi ülkeden, hala merak ederim bekarlığı zirvede bırakan hatunu
Sibel hanım sizin iyi bir kafada olmadığınızı gelinine kesat seks hayatından bahsedip karısını gömen kayınpederi normal karşılamanızdan anlamam gerekirdi ama bugüne kısmetmiş jajsjsjsOnlar sahte. Biz rol yapmıyoruz, amatörüz.
Üzgünüm, kocama dokunma izni yok. Beni ve kocamı izleyebilirler ama tabii ki kocamın da haberi olmayacak ki doğal sevişsin.
Abartmayın yaa. Akşama kadar insan öldürme, kavga dövüş izliyoruz. Birilerinin tutkulu sevişmesin, izlemek çok güzel bence.
O konuda yazdıklarımı kopyalıyorum. Lütfen bir daha okuyun. Realitemize atıf da bulunmuşum. Kafam gayet iyi. Standartlarınıza uymadığım için öyle sanıyorsunuz.Sibel hanım sizin iyi bir kafada olmadığınızı gelinine kesat seks hayatından bahsedip karısını gömen kayınpederi normal karşılamanızdan anlamam gerekirdi ama bugüne kısmetmiş jajsjsjs
Benim standartlarım değil, genel standartlar.Standartlarınıza uymadığım için öyle sanıyorsunuz.
O zaman kayınpederin bu tavrını bize göre daha bir hoşgörüyle karşılamanızı çok garipsememiştim zaten. Şimdi perdeyi açık bırakıp, inleme sesleri eşliğinde kendinizi izletme hevesinizi de okuyunca taşlar yerine oturdu, ilginç bir karakter olduğunuzu düşündüm.Margaret Hale
Kendi toplumsal yapımıza ait kişisel bir tecrübeyi aktarınca ki yazdıklarımdan kayınpederin davranışını normal karşıladığım sonucu asla çıkmaz, kafası iyi olmamakla yaftalanıyorum. Yazdıklarım bizim gerçeğimiz, benim yanlış anlaşılmama sebep olmanıza gerek yok. Kendimi çok açık ve net ifade edebilirim ve kimseden de bir çekincem yok. Sizin cevabınız kayınpedere denyo demek olabilir ama o konunun sahibi bile kayınpederine kızmıyordu, kayınvalidesinden kocasına geçen davranış bozukluklarına kızıyordu.
Evet, çok ilginç birisiyim. Hiç tabum, çekincem ve korkum yok. Kendi toplumsal yapımızı da yakından tanımaya ve anlamaya çalışıyorum. KK çok öğretici oluyor. Cinsel hayatım da oldukça renkli, yeri geldikçe burada da paylaşıyorum. İyi akşamlar.O zaman kayınpederin bu tavrını bize göre daha bir hoşgörüyle karşılamanızı çok garipsememiştim zaten. Şimdi perdeyi açık bırakıp, inleme sesleri eşliğinde kendinizi izletme hevesinizi de okuyunca taşlar yerine oturdu, ilginç bir karakter olduğunuzu düşündüm.
Alışılmadık bir şey sonucta, yadırganması normal. Bunu sordum; elestiri veya linç gelmesi normal, eleştiriyi hesap etmediniz mi dedim. Soru araya kaynadı, görmedi sanırım.2kapak1tabak 'ın kendine ait bir fantezisi olmuş, ne varsa bayağı bir eleştiren de olmuş. Yurt dışında bu tür fanteziler çok yaygın; daha çok iki kadın bir erkek ama iki erkek bir kadın da nadiren oluyor. Böyle bir fantezi olabilir, 2kapak1tabak 'ın tanıdığı birisini ikna etmesi daha kolay gözüküyor. Eğleneceklerse, keyif alacaklarsa, karşılıklı rzayla kontrollü olabileceklerse neden olmasın. Bisexüel de olunabilir. Sanki hetereosexüellerin başı göğe erdi de lezbiyenliğe saydırıyorlar. Onların fantezi tercihi iki kadın bir erkek; dalga geçip ilginç kombinasyonlar önerenler var, onları da anlamıyorum. Benim de böyle bir fantezim olsa eşimle ilişkime bir kadın eklemeyi düşünürdüm. Hem de sevdiğim, tanıdığım birisi, iyi de olurdu.