- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
- Konu Sahibi Semihayaqmur
Kufur edicemde neyse ona bile degmezsin ysma
Zaten ceza alacaksın da bunu es geçmeyelim de cezan katlansın bari..
Mune
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kufur edicemde neyse ona bile degmezsin ysma
Büyüye gerek yok ki.Sen bnm anneme babama laf soylecek en son insansin adi
Allahım bu yazdiklarinin hesabini sorsun diyicek bise yok
Bir de mağaradan henüz çıkmış kocalarına ezdirip burada bizlere verip veriştiriyorlar.
Asıl düşman koynunda haberi yok..
Şurada birisi "evet canım ben yaptırdım" yazsaydı peşisıra gider miydi? Yoksa "ya yaptırmam tabikiii sadece merak edip sordoom" der miydi?
Adam büyülü büyülü dövsün istiyor zaar. Fantezi işte...
İnşallah çocuk yoktur. Varsa Allahım esirgesin o masumları bu cehaletin elinde..
Büyüye gerek yok ki.
Sen bu çirkefliğini kocana göstersen hizaya gelir.
Büyüye gerek yok ki.
Sen bu çirkefliğini kocana göstersen hiza ya gelir. pislik anneme babama laf soylecek kadar da adisin pislik
Bana yazdı bunu. Ben direk savcılığa vereceğim mune kesmez. Tazminat ödesin görsün
Büyüye gerek yok ki.
Sen bu çirkefliğini kocana göstersen hizaya gelir.
Ahlak bekcisi gibi burda takılıp disarda etek altından neler yapmiyosunuzdur allahin haddsizleri cezaymis cok korktum seninde ego fantazin var belli faiseSorsun tatlım. Benim veremeyecek hesabım yok. Ama senden daha önemli şeyler soracaktır.
Zira merakı büyü olan birini kimse ciddiye almaz..
Bi karsimda olup bu laflari deseydin seni haymanaya gomerdimSorsun tatlım. Benim veremeyecek hesabım yok. Ama senden daha önemli şeyler soracaktır.
Simdi munenin yalakalari ablaniza deyin hemen engel bassın bana sıkıntı yokSorsun tatlım. Benim veremeyecek hesabım yok. Ama senden daha önemli şeyler soracaktır.
Mune ile kurtulsan iyi. Kapına polis dayandığında napcanSimdi munenin yalakalari ablaniza deyin hemen engel bassın bana sıkıntı yok
22 yasim
Bence herkes sakin olsun konu sahibi kaç yaşında bilmiyorum ama yaşı küçük olduğu belli ve küçüklüğüne verelim. konuşma üslubun gerçekten asla ama aslaaa bir bayana yakışmıyor. Konularını ben bilmiyorum ama inan şurda yazanların çoğu senin iyiliğin için yazıyo ben buna adım kadar eminim kadın kimse senin dayak yemeni istemez kimse senin psikolojin bozulsun istemez helede gebeyken bunları yaşaman vicdanımıza sığmaz herkes senin gözünü açmaya çalışıyor hani demek istediklerini özetleyeyim “SEN BÜYÜ İŞLERİNİ BIRAK BU KOCADAN KURTUL YOKSA ÖMÜR BOYU DAYAK YERSİN ÇİLE ÇEKERSİN KENDİNE GEL DEMEK İSTİYOLAR” burdaki herkesin tek derdi seni kendine getirmek.. Büyü falan hepsi boş inan kendine çile çektiryosun anladığım kadarıyla daha yeni evlisin ve tahminimce yaşında küçük kendini ezdirme kendini geliştir önünde çoook uzun yol var şu konuşma uslubunu ve eşine karşı duruşunu değiştir kendine yapma yazık bak evladın olucak yarın öbür gün evladında senin yaşadıklarını yaşayıp senin gibi mi konuşsun kendin için olmasada evladın için çeki düzen ver gerekirse bırak kocanı onla doğmadın ki onla ölesin. İnşallah ban yemeden okumaya fırsatın olur.