Esinee baglama buyusu veya baska bi buyu yaptiran varmi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tövbe bismillah bunları araştıracağınıza kendinizi ve hayatınızın gidişatını kontrol edin ve hak dinde emredilene ne oyun selam ve dua ile. .

Bir de mağaradan henüz çıkmış kocalarına ezdirip burada bizlere verip veriştiriyorlar.
Asıl düşman koynunda haberi yok.. :KK48:

Şurada birisi "evet canım ben yaptırdım" yazsaydı peşisıra gider miydi? Yoksa "ya yaptırmam tabikiii sadece merak edip sordoom" der miydi? :işsiz:
Adam büyülü büyülü dövsün istiyor zaar. Fantezi işte... :olamaz:

İnşallah çocuk yoktur. Varsa Allahım esirgesin o masumları bu cehaletin elinde..

Maalesef böyle evliliklere hep çocuklar da katılır.

Allahtan korkun
Bir adam icin asla degmez
Kendi basiniza da musallat edersiniz, ugursuzluk cocuklariniza kadar sicrar. Adamdan da o saatten sonra hayir gelmez, adama musallat edeceksiniz cunku
Tanidigim bir ablanin babasina metres tuttugu kadin buyu yaptirmis. Bizim kiz da baska bir sey icin hocaya gitmis, adam da senin ustunde baba tarafina siyah sacli bir bayan tarafindn yapilan bir buyunun kalintilari var demis bizim abla da yaptiranin o metres oldugunu hemen anlamis. Yani metres kadinin yaptirdigi buyu, adamin cocuklarina kadar gitmis. Haydi adam hak etmis ama cocuklarin ne gunahi var, insan masum cocuklara zarar vermekten korkar
Kendiniz icin korkmuyorsaniz cocugunuza zarar vermekten korkun bari

Sorsun tatlım. Benim veremeyecek hesabım yok. Ama senden daha önemli şeyler soracaktır.
Zira merakı büyü olan birini kimse ciddiye almaz.. :işsiz:
Ahlak bekcisi gibi burda takılıp disarda etek altından neler yapmiyosunuzdur allahin haddsizleri cezaymis cok korktum seninde ego fantazin var belli faise

Bence herkes sakin olsun konu sahibi kaç yaşında bilmiyorum ama yaşı küçük olduğu belli ve küçüklüğüne verelim. konuşma üslubun gerçekten asla ama aslaaa bir bayana yakışmıyor. Konularını ben bilmiyorum ama inan şurda yazanların çoğu senin iyiliğin için yazıyo ben buna adım kadar eminim kadın kimse senin dayak yemeni istemez kimse senin psikolojin bozulsun istemez helede gebeyken bunları yaşaman vicdanımıza sığmaz herkes senin gözünü açmaya çalışıyor hani demek istediklerini özetleyeyim “SEN BÜYÜ İŞLERİNİ BIRAK BU KOCADAN KURTUL YOKSA ÖMÜR BOYU DAYAK YERSİN ÇİLE ÇEKERSİN KENDİNE GEL DEMEK İSTİYOLAR” burdaki herkesin tek derdi seni kendine getirmek.. Büyü falan hepsi boş inan kendine çile çektiryosun anladığım kadarıyla daha yeni evlisin ve tahminimce yaşında küçük kendini ezdirme kendini geliştir önünde çoook uzun yol var şu konuşma uslubunu ve eşine karşı duruşunu değiştir kendine yapma yazık bak evladın olucak yarın öbür gün evladında senin yaşadıklarını yaşayıp senin gibi mi konuşsun kendin için olmasada evladın için çeki düzen ver gerekirse bırak kocanı onla doğmadın ki onla ölesin. İnşallah ban yemeden okumaya fırsatın olur.

22 yasim
Bence herkes sakin olsun konu sahibi kaç yaşında bilmiyorum ama yaşı küçük olduğu belli ve küçüklüğüne verelim. konuşma üslubun gerçekten asla ama aslaaa bir bayana yakışmıyor. Konularını ben bilmiyorum ama inan şurda yazanların çoğu senin iyiliğin için yazıyo ben buna adım kadar eminim kadın kimse senin dayak yemeni istemez kimse senin psikolojin bozulsun istemez helede gebeyken bunları yaşaman vicdanımıza sığmaz herkes senin gözünü açmaya çalışıyor hani demek istediklerini özetleyeyim “SEN BÜYÜ İŞLERİNİ BIRAK BU KOCADAN KURTUL YOKSA ÖMÜR BOYU DAYAK YERSİN ÇİLE ÇEKERSİN KENDİNE GEL DEMEK İSTİYOLAR” burdaki herkesin tek derdi seni kendine getirmek.. Büyü falan hepsi boş inan kendine çile çektiryosun anladığım kadarıyla daha yeni evlisin ve tahminimce yaşında küçük kendini ezdirme kendini geliştir önünde çoook uzun yol var şu konuşma uslubunu ve eşine karşı duruşunu değiştir kendine yapma yazık bak evladın olucak yarın öbür gün evladında senin yaşadıklarını yaşayıp senin gibi mi konuşsun kendin için olmasada evladın için çeki düzen ver gerekirse bırak kocanı onla doğmadın ki onla ölesin. İnşallah ban yemeden okumaya fırsatın olur.

Kocan sana az yapmış.
Aynen devam etsin.
Ailene beddua etmedim.
Seni ortada bıraktıkları için onlar hakediyor onlar etmen lazım dedim.
Screenshot_2019-12-04-13-11-24-1.png
in.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X