Erkek İnfertilitesi Eşine çakşır suyu içirenler,tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Azosperm deil bizim ama hareket azlığı var canım.Bayadır kullanıyoruz.Henüz bir sonuç yok.Bu aydan biraz daha ümitliyiz.Başka bir karışım kullanıyoruz.İşe yararsa buradan yazarım inşallah.
Peki cnm bisey sorcm benim esim akrabalrnda hatta ailesnde o kadar cok cocugu olmayn varki kaynvalidmn bile 3,5 sene olmams szce bu genetk olablr mi?genetk testi yptrdk bisey ckmadi ama yinede kafama taklmyo degl sizce?

çakşır otunu kullanmak nasip olmadı çok şükür biz keçiboynuzu kürü ile normal yoldan çocuk sahibi olduk kesinlikle tavsiye ederim ama hiç bırakmadan 3 ay boyunca devam ediniz.

Amin canım sağolasın.darısı tüm isteyenlere.
Bizim sayı hareket hepsinde problem vardı.3 ay keçiboynuzu yaptık.düzeldi ama olmadı.sonra keçibpynuzu arısütü ballı karışım çakşır suyu hepsini birlikte yaptık.bende incir kürü yaptım kendime.nasip oldu.

Selam bende bu siteye yeni üye oldum., 2 yıllık evliyim 2 başarısız tüp bebek denemesi oldu.Bizimde sayı ve harekette problem var.kullandığınız kürleri nasıl yaptınız yazabilirmisiniz ayrı ayrı mı hazirladiniz bende bu ay Kürtlere başladım inşallah hayırlısı olur

Değerleriniz nasıl ?
Tüp bebek bence son çare.
Keçiboynuzu ve kendime yaptığım incir kürü ibrahim saraçoğlunun sitesinde mevcut ordan uygulayabilirsiniz.
Çakşırda kökünü alın.bir fincan içme suyunu kaynatın içine bir tutam çakşırı atıp biraz bekleyip kapatın sonra çay gibi demlenince süzüp yemeklerden önce eşinize içirin.
Yine yardımcı olurum isterseniz.allah istryen herkese nasip etsin inşallah

Gözünüz aydın cnm.
Eşim varikosel ameliyatı oldu ama sayı pek yükselmedi en son sayımız mililitrede 6 milyon toplamda 27 milyon
Tüp bebek hiç istemiyorum

Gözünüz aydın cnm.
Eşim varikosel ameliyatı oldu ama sayı pek yükselmedi en son sayımız mililitrede 6 milyon toplamda 27 milyon
Tüp bebek hiç istemiyorum
Bizde 6 milyonla başladık.hız düşüktü hareket düşüktü.ama keçiboynuzu küründen sonra 1 ayda sayı mm de 22 milyon oldu.ileri hareket 40 oldu.

Değerlerimiz toplam sperm sayısı 9 milyon ileri hareketli 0 o yüzden baya sıkıntılı 1 haftadır başladım kurlere inşallah hayırlısı olur bilgileriniz için teşekkürler Rabbim razı olsun sizlerden bana model oluyorsunuz

Bizde bikaç aydır çakşır kullanıyorz geçen sene ilkkez bu durumu öğrendiğimzde morfolojimz %1di hızlı ileri hareket %1 sayımız 9 milyon. Çok uğraştık çok çabaladk bu dönemde adam akıllı yükselmiyodu bi türlü değerler dün ilkkez testimzde morfolojimz %7 çıktı ilkkez böyle güzel bi yükselme gördük inşallah hamile de kalırım tez vakitte. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah kızlar. Çakşırın mucizesine inanıyorum bide eşimin bi arkadaşı yurt dışından bi ilaç getirtti erkek infertilitesi için himalayadan gelen bitkisel bi ilaç, çok şükür morfolojiyi %7 gördük ya çok mutluyum.

Arkadaslar Mrb benimde esimde sol tarafta verikosel çıktı buda sperm hareket ve Morfolojiyi etkiliyor ameliyat olması gerekiyor bu arada hareketlilik ve morfolojik için bildiginiz güvenilir marka gıda takviye ilaçları hangileri ve hangi kürleri denemeluyum. Ayrıca avrupa yakasında oturuyorum doktor ve hastane tavsiyesi istiyorum

Siz çakşır suyunumu icirdiniz eşinize yoksa çakşır kökünü kaynatipmi icirdiniz ben kökünü kaynatıp iciriyorum hangisi daha faydalı acaba bide ben kendimde iciyorum yan etkileri var mıdır acaba

Benim eşim Çakşırı toz haline getirip bi tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmeziyle karıştırp tüketiyor canm. Çakşır otu ve yaprakları birde kökünü aktarcı öğütüp verdi bize.
Siz çakşır suyunumu icirdiniz eşinize yoksa çakşır kökünü kaynatipmi icirdiniz ben kökünü kaynatıp iciriyorum hangisi daha faydalı acaba bide ben kendimde iciyorum yan etkileri var mıdır acaba

Faydasını gördünüz mü

Canımm konunun üstünden çokkk geçmişş ama inşş bu süre zarfında hamile kalmışsındır. Sizde bir etkisi oldumu bizdede sperm sayısı sıfır maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…