- 6 Temmuz 2008
- 258
- 21
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yazilanlar sitelerdeki hep erkege iyi geldigi dogrultuda.Fakat bildigim kadariyla bu sitede Ayseamine ve aktuel direkt kendileri kullandilar ve ikiside hamile suanda.Bende aldim kendim icin demliyorum.Bu arada yukarida yazan arkadasimin uyarisi nedeniyle esime icirmedim henuz.Yalniz spermi 1 ay -40 gun icinde % 100 artiran bisey biliyorum.Bu garantili arkadaslar.Iyisinden soyle yarim kilo kuru incir ve hakiki zeytinyagini alin.Kuru incirleri dorde bol cam kaseye doldur sonra ustune yagi dokun.Iyisinden zeytinyagini.Bunu iki gun los bir yerde saklayin.Sonra erkeklere sabah 1 -2 kasik aksamlari 1-2 kasik biraz yagindan biraz incirinden yedirin.Bazen bu yagdan ben yemeklerede koydum.Bakarsiniz bitiyor bir kase daha hazirlarsiniz bitmeden.Iki arkadas yaptik duyunca hem hareketlilik hemde sayi iki katina cikti.4. haftada farketmeye basliyor.Deneyin gorun arkadaslar garanti veririm.
hemen deneyeceğim arkadaşım çok teşekkürlerEvet yazilanlar sitelerdeki hep erkege iyi geldigi dogrultuda.Fakat bildigim kadariyla bu sitede Ayseamine ve aktuel direkt kendileri kullandilar ve ikiside hamile suanda.Bende aldim kendim icin demliyorum.Bu arada yukarida yazan arkadasimin uyarisi nedeniyle esime icirmedim henuz.Yalniz spermi 1 ay -40 gun icinde % 100 artiran bisey biliyorum.Bu garantili arkadaslar.Iyisinden soyle yarim kilo kuru incir ve hakiki zeytinyagini alin.Kuru incirleri dorde bol cam kaseye doldur sonra ustune yagi dokun.Iyisinden zeytinyagini.Bunu iki gun los bir yerde saklayin.Sonra erkeklere sabah 1 -2 kasik aksamlari 1-2 kasik biraz yagindan biraz incirinden yedirin.Bazen bu yagdan ben yemeklerede koydum.Bakarsiniz bitiyor bir kase daha hazirlarsiniz bitmeden.Iki arkadas yaptik duyunca hem hareketlilik hemde sayi iki katina cikti.4. haftada farketmeye basliyor.Deneyin gorun arkadaslar garanti veririm.
pink rose sizdeki durum tam olarak ne?azosperm ise sebebi bellimi mikrotese yapıldımı sonuç ne?
çok sordum dimi:))
slm ben yeni katildim araniza ismim fergane azeriyim ben de 2 sene evliyim ben de sorun yok esimde sorun var 4 kere analiz oldu birinci oliqospem cikdi sonra azosperm 3 cu kere istanbula getdi esim doctor dedi 4 5 tane var ilac yazdi onu saklasin dedi tub bebek yapa bilirsiniz ama biz dedik hala gencik 2 senedi hala bekleyek belki caresi olur keci buynuzu dediler bize iciyo ama hala 3 ayi yok 1 ay falan olur 1 hafta once yine test yapdi azosperm cikdi dunya basima yikildi cok agladim stresdeyim sonra bi siteyi duydum okudum gordum bir birinize destek veriyosunuz sevindim dedim araniza katilim belki bildiklerimizle paylasiiriz
slm ben yeni katildim araniza ismim fergane azeriyim ben de 2 sene evliyim ben de sorun yok esimde sorun var 4 kere analiz oldu birinci oliqospem cikdi sonra azosperm 3 cu kere istanbula getdi esim doctor dedi 4 5 tane var ilac yazdi onu saklasin dedi tub bebek yapa bilirsiniz ama biz dedik hala gencik 2 senedi hala bekleyek belki caresi olur keci buynuzu dediler bize iciyo ama hala 3 ayi yok 1 ay falan olur 1 hafta once yine test yapdi azosperm cikdi dunya basima yikildi cok agladim stresdeyim sonra bi siteyi duydum okudum gordum bir birinize destek veriyosunuz sevindim dedim araniza katilim belki bildiklerimizle paylasiiriz
eşimin spermler 15 milyon kaliteli 5 milyon ileri hareketli%5,bendede yumurta rezervleri azalması var,yaşım 34,1aşılama 3 negatif microm var son bir deneme yapıcaz sanırım ramazan ayından sonra canım,faydası olabilecekleri yapmak istiyorumda yazarsanız sevinirim..
Selam kızlar,çakşır erkekte hiçbir işe yaramaz,tam tersine östrojen yükler ve zarar verir,ama bayanlarda yumurta kalitesi için çok faydalıdır,hatayda deniz gören mevkiisinde yetişen çakşırlar çok faydalı,oradaki keçi ve koyunlar sürekli ikiz veya üçüz yavru verir,benden söylemesi.kendinize iyi bakın sakın erkeklere kullandırmayın derim.