- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
-
- Konu Sahibi nefertiti0634
bu çakşır otunun dişisi erkeği varmış suyunu alınca bu farkın bir zararı var mı ?
Çakşır suyunun ağız yarası yaptığına emin misinız. İçtiği gün eşimde de çıktı ama çakşırdan mı bilemedik. Önce var mıydı yok muydu hatırlamıyor? Çakşırdan o kadar ümitliyim ki kesmek istemiyorum işin açıkcası...Çakşır eşime hep ağız yarası yaptı bıraktırdım düzeldi tabi herkese olmuyormuş benimki hassas
Savaşa. Allah kucağında görmeyi nasip etsin. Neler kullandınız. Sorun neydi?Hamileyiiimmm beeennn anne oluyorumm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah amin...
hayirli olsun canim sayiniz kacti caksir suyunun faydasini gördünüz muHamileyiiimmm beeennn anne oluyorumm rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah amin...
Hayırlı olsun canım bebeğini kucağına sağlıcakla al inşallah. En son ki sperm değerleriniz nasıldıAslında benim tüplerim tikanikmis o yüzden 6 ay boşuna stres yapmışız çok şükür hsg ile açıldı. Esimde proxseed plus kullandı onun etkisi diyebilirim hareketlilik biraz azdı ama çakşır3 defa kullandı gereği spermogramda pek değişiklik olmadı belkide herkese yaramiyodur bilemiyorum çok şükür hiç beklemediğim anda sımsıkı tutunmuş annesine meleğim olur kızlar hiç karamsar olmayın lutfen allah kulundan vazgeçmez secdede edin dileyin rabbimden tez vakitte nasip eder insallah
Bende eşime bir ay çakşır suyu keçiboynuzu özü fındık kabak çekirdeği yedirdim. Bu salı günü öğreneceğiz ne kadar artış olmuş. . Sayımız 1 milyon ...
Cnm ameliyat sonrası doktor ilaç vermedi mi sizeMerhaba kızlar size bişey sormak istiyorum.
Eşim ağustosta varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra test yaptıgımızda ileri hareketlilik %1 iken %15 oldu bi ay sonra %32 fakar sperm sayımız 200.000 bu da çok çok az morfolojimiz %3 dna Hasar %30 çıktı ben size kaan hocadan dna hasar düşürecek ilaç kullanan varmı yada morfoloji için yada sperm sayısını arttırabilen arkadaslar varmı lütfen yardımcı olur musunuz ?
Merhaba kızlar size bişey sormak istiyorum.
Eşim ağustosta varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra test yaptıgımızda ileri hareketlilik %1 iken %15 oldu bi ay sonra %32 fakar sperm sayımız 200.000 bu da çok çok az morfolojimiz %3 dna Hasar %30 çıktı ben size kaan hocadan dna hasar düşürecek ilaç kullanan varmı yada morfoloji için yada sperm sayısını arttırabilen arkadaslar varmı lütfen yardımcı olur musunuz ?
Ne türbesi canım Allahın gücüne gitmesin ama bende cok yoruldum test ver doktora git ay bu ay hamile kalıcak mıyım off Rabbim hepimizin özlemlerini gidersin inşalahCanım. Benim eşimde 1 aydır varikosel ameliyatı oldu klomen ve art med kullanıyor. Martta gidecek bakacak. Ben ve eşim çok yorulduk. Bizim buralarda çocuğu olmayanlar bir türbeyi ziyarete gidiyorlar ve çocuğu oluyor bizde gittik artık kendimizi allaha teslim ettik. Tevekkül ettik. Herşeyin hayirlisi artik
Ne türbesi canım Allahın gücüne gitmesin ama bende cok yoruldum test ver doktora git ay bu ay hamile kalıcak mıyım off Rabbim hepimizin özlemlerini gidersin
Canım sultan séyhmus türbesi Mardin'de. Oraya gittik namaz kıldık dua ettik
. Allaha kalmış herşey. Sizin sperm sayınız daha önce kaçtı. 200.000 oldu