canım neler uyguladığınızı paylaşabilirmisin bizde deneyeceğiz bitkisel uygulamaları inşallah faydasını görürüz
Eşimin
Varikosel vardı ve hareketliliği % 20 lerde idi, doktor önce varikosel ameliyatı yaptı ve sonrasında 3 ay evicap uyguladı ama o 3 ay boyunca çok bi ilerleme olmadı. Sonrasında ben burdan okuduklarımla uyguladıklarımı sıralayım.
-Doktor ikinci 3 ay için promotil verdi biz bir ay kullanıp tekrar sperm testi yaptırıp fark olmadığını görünce kendi kendimize proxeed plus aldık ( doktorumuzun bundan haberi yok ) çünkü ben proxeed daha faydalı olduğunu çok kişiden okumuştum.
-Eşim öncelikle sigara ve alkolü bıraktı. Kalın giyinmek ve sıcak duş almayıda bıraktı. sıcak olumsuz etkiler spermi
- her sabah zeytinyağında beklemiş iki adet incir, proxeed plus, çakşır suyu, keçiboynuzu özü,
- akşamları yemek öncesi yine çakşır, proxeed plus gece yatmadan keçiboynuzu , ceviz,fındık, badem , antep fısıtğı, keçiboynuzu tozu, zerdeçal tozu bunların hespsini toz halinde kestane balı ile karıştırıp yatmadan önce 1 kaşık yedi.
- bi dönem arı sütünü kestane balı ile karıştırıp yedi sabahları
- akşamları kabak çekirdeği bi avuç, ceviz çayın yanında
- hergün bi adet muz
- haftada bi nohut yemeği ve genelde sebze ağırlıklı beslenme.
eşim bunları 3 ay yaptı ve bende ek olrak faydası olur belki diye kendime soğan kürü yaptım 15 gün o ay hamile kaldım
sizin sorun ne bilmiyorum ama sperm azlığı morfoloji ve hareket sorunlarında bunlar çok iyi geliyo
inşallah yardımcı olurum size