- 1 Ağustos 2012
- 73
- 2
-
- Konu Sahibi nefertiti0634
Biz çakşır suyu ile beraber omega3-6-9 (Zenginleştirilmiş balık yağı) kullandık bu bir marka değildir ürünün adıdır siz hangi markayı istiyorsanız alın reklamolmasın diye marka yazmadım benim bildiğim 10-15 firma üretiyor çok araştırmıştık eşim için
Kullanımı ise çakşır suyunu günde aç karna çay bardağının 1/3 dolduruyorunuz kalanını içme suyu ile tamamlıyorsunuz günde 3 defa yapıyorsunuz daha sonra yemek yedikten sonra 1 kapsül Omega 3-6-9 alıyorsunuz
Biz bunu 3 ay kullandık test yaptırdık sonuçlar iyi oldu peşindede bebek
Yani söyleyeceğim şu tek başına kullanınca etkilidir belki ama bize bu şekilde tavsiye etmişlerdi mutlu sona ulaştık darısı tüm bizm gibi aynı sorunu olanların başına
activabrun isimli kişinin yazdıklarına(geçmişine) baktımda, bitkisel ürünlerin reklamını yapıyor gibi geldi bana , geçmişinde hiçbişey yok...... bi bakın geçmiş yazdıklarına! ticari bir yazıyı anımsattı bana!!!peki eşiniz azosperm miydi.daha doğrusu eşinizin problemi neydi
Ben eşime çakşır kökü tozu aldım.Bir kaşığa bir kaşık ölçü ile bala karıştırdım.En az 21 gün yenmesi gerekiyormuş.Bizimki de tahminen 20-25.günlerde tuttu.Hamileyim.Suyunu bilmiyorum ama tozuyla mutlu sona ulaştık biz.İnşallah sizlere de vesile olur.
activabrun isimli kişinin yazdıklarına(geçmişine) baktımda, bitkisel ürünlerin reklamını yapıyor gibi geldi bana , geçmişinde hiçbişey yok...... bi bakın geçmiş yazdıklarına! ticari bir yazıyı anımsattı bana!!!
Öncelikle çook afedersiniz.Bir konuya yorum yapıp sohbeti takip etmemekle hata ettim.Çok geç de olsa cevaplamak istiyorum sorunuzu.Size geç kaldım ama belki başkalarına yetişmiş olurum.mrb öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun saglıkla gelsin ve sizinle birlikde büyüsün inşallah.
peki eşinizde sorun neydi yani kaç ay kullandınız ek olarak neler yaptınız vs yazabilirsenn sevinirim
Öncelik le tebrik ederim darısı bütün isteyenlerin başına birşey sorucam çakşır suyunu nasıl icti sabah aksam mi bizde kökü var aktar çekmemiş öğütülmüş de yokmuş nasıl olucak pek anlamadımSlm arkadaslar. Benim esim iki kez varikosel ameliyati oldu ama sayida yada hizda degisen hic bisey olmadi. esim keciboynuzu kuruyle caksir suyu kullandi. iksisini ayni zamanda kullanmaya basladi. Ve kullandiktan 1 bucuk ay sonra hamile oldugumu ogrendim. Sonra esim test verdi ne degismis gorelim diyerek. Yuzde 7 olan hiz yuzde 80 olmustu ama sayida bi degisiklik yoktu. Morfolajide varikosel ameliyatindan sonra yuzde 2 ydi ameliyattan sonrada yuzde 10 olmustu. baska hic bir ilac kullanmadik. Insallah rabbim tez vakitte butun evlat isteyen herkese nasip eder