Erkek İnfertilitesi Eşine çakşır suyu içirenler,tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım biz kullandık ama Çakşırın bir faydasını göremedik.Biraz yükselir gibi oluyor sonra yine düşüyor.

Bende bugun eger aktarlarda bulunursa suyunu alıp baslamayı dusunuyorum bızım bırde sperm sıfır malesef bır etkısı olurmu hıc bılmıyorum. Esımede yuklenmek ıstemıyorum zararı olcak hıcbırsey ıcırmem ama arasstırdım bır yan etkısını goremedım aksıne esımde seker var ona ıyı bıle gelıyormuss. cok sukur baslayalım ıns faydası olur kuzum sızdekı problem azlıgımıydıı kuzum

Çakşır ileri hareketliligini ve kalitesini artitiyormus diye biliyorum ben, keçi boynuzu ozuyle birlikte tüketilmesi sanki daha iyi olur. Rabbim cabalarinizin karsiligini versin tez zamanda inş.

Canım bizim sayı ve hareketlilik az.Bunun için kullanmadığımız kür kalmadı.Çakşır, keçiboynuzu, İbrahim Saraçoğlu kürleri vs.. Hepsi bir miktar fayda edip geriye döndü. Hiçbirinin yan etkisi olmadı ama bütün bunlar üstüste olunca karaciğeri zorlayan şeyler.Dikkat etmek ve karaciğeri korumak lazım.Bunun dışında hepinize şu sayfayı öneririm.Bir de bunu deneyin derim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...edavide-olanlar.786130/page-245#post-47780212

Biz yeni başladık henüz bir ilaç kullanmıyoruz ama Kaan Aydos'un sperm konusundaki fikirlerini mutlaka okuyun.Normal kadın doğumcular ve ürologlar bunların hiçbirini söylemiyor ve bizi boşuna uğraştırıyorlar maalesef...

çok saol canım okurum birazdan bende kaan beyle görüşsekmi diyorum ama istanbuldayız biz mail atma imkanımda olmadı bir türlü Ya aynı anda keçiboynuzu ve çakşıra başladık bizde birde vitamin kullanıyor eşim dün başladık 3 ünede bir yandan okuyorum kullananları bir yandanda endişelendim şimdi acaba çakşır ve vitaminlemi devam etsek sadecee ne dersinn keçiboynuzunu bıraksakmı bilemedimmm

F fduag siz kaan hocayla nasıl irtibata geçtinizz aslında böyle bitkisel şeylere başlamadan bende kaan hocayla görüşmek istedim ama nasılll acaba sonuçlarımızı mailmi atsam dönermi hiç bilmiyorummm yaa gelin desin gidilir zatenn yeterki çare olsun gerçi biz tesemizi yeni olduk ama bitkisel birşeyler yada bir ilaç önerir belkii

Canım kendi sitesinde mesaj formu var. Oradan tahlil sonuçlarını yaz ve mesaj olarak da hocanın bilmesi gerekenleri yaz. Şu an tatildeler sanırım ama sana mail gelecek şu tarihte cevap verilecektir diye.Biraz beklersin çok değil.Kaan hoca birebire dönüş yapıyor mesajla.Ona göre bir yol izlersiniz.
Bu arada eşine üçünü birden içirmemeni tavsiye ederim.Biri diğerinin etkisini yok edebilir veya mide rahatsızlığı olabilir.Yada dediğim gibi karaciğeri iflas edebilir.Geçenlerde haberlerde "çocuk sahibi olmak istedi,canından oldu" diyordu.Bir baktım ki aynı bizim gibi onu içmiş bunu içmiş, bitkisel yada tıbbi..Karaciğerini kaybetmiş adamcağız Eşlerimiz bize lazım canım benim, fazla yüklenmeden önce Kaan hocayla görüşmeni öneririm.

Merhaba hanimlar,
Soyle soyleyeyim hicbirsekilde normal yollarla cocugunuz olmaz dendi. Asilamanin bile olmayacagini soyledi doktorlar bir kac uzmana gorunduk. Ayni zamanda doktorlarin verdigi ilaclar kullanildi tabi onlar daha kotu yapti. Sonra ben arastirirken caksir otunu gordum nette ve keci boynuzu sabah aksam 1 bardak keci boynuzu ve 1 tatli kasigi balli yada recelli tatlandirmak icin caksir tozu icmeye basladi esim. Tabi bu arada biz tup bebek icin rapor cikardik. Tedavi olmak icin regl donemini beklerken gecikme oldu ve hamile oldugumu ogrendim. 2 yasinda simdi bebisim. Duzgun bildiginiz iyi bir aktardan tozunu alin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Ay mesajini okuduguma cok sevindim gercekten ben de tam esime keci boynuzu ve balli caksir tedavisi uygulamayi dusunuyordum. Bizde sperm cikisi sifir, hic sperm yok maalesef ama yine de en kotu tese bile olsak bu bitkisel tedavilerin orada bile bir faydasi olacagini dusunuyorum ben. Sana bir sorum olacak yalnız, cevaplarsan cok sevinirim. Ben keciboynuzu kuru ile ilgili soyle bir şey okudum, 1 hafta boyunca sabah ve aksam toplamda yarim litre icilecek, sonraki hafta sadece aksamlari bir bardak icilecek, sonraki zamanlarda da her gun degil belli araliklarla icilecek. Boyle bir faydasi olur mu bilemedim yani. Sen nasil icirdin, ne kadar sure ile kac bardak, gunde kac kere falan bunlarla ilgili lutfen beni aydinlatir misin? Bir de caksiri balla ne oranda karistirdin, sabah aksam mi yedi bu karisimi? Ozetle ikisi ayni anda kullanilinca nasıl bir yol izlenmeli konusunda fikir sahibi olmak istiyorum. Sen deneyimini benimle paylasirsan, bana da yardimci olur.

yahu bu çakşır konusu havada kaldı, minicikcan girmedin galiba canım hiç. mesajını bekliyorum.

Kizlar bende bugun aldim ve keci boynuzuyla karisim yaptim. 400 gr geci boynuzuna 50 gr caksir koku ezip koydum bizde denicez bakalim sonuc ne olucak.

Kizlar bende bugun aldim ve keci boynuzuyla karisim yaptim. 400 gr geci boynuzuna 50 gr caksir koku ezip koydum bizde denicez bakalim sonuc ne olucak.

merhaba canım birazz geç dönüş oldu ama ne yaptın işe yaradı mı bu bildiğin marketler de satılan keçi boynuzu pekmezine mi karıştırdın

Canim bizde denedik esimin sperm sayisi 1milyondu belki 10sise icmistir en fazla 11milyona cikti tabi o arada daha neler kullniyordu neler caksirinmi faydasi oldu bilemem sonra geri 2milyona dustu maalesef

kızlar biz çakşırı balla karıştırarak her sabah yedik ve normal olan testesteron sayımızı çok yüksek seviyeye getirmiş. doktor çakşırı hemen bırakın dedi. ne yapacağımızı şaşırdık valla. insan doğal şeyler yapmak istiyor ama bir yerden yapalım derken bir yerden de bozuyoruz galiba.

Yeni denemiş ve sonuç almış biri olarak faydasını gördük ama sadece çakşır değil yanında bir çok şey yiyerek , eşim için biraz zorlu 3 ay geçti. isteyen olursa neler uyguladığımızı paylaşabilirim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım neler uyguladığınızı paylaşabilirmisin bizde deneyeceğiz bitkisel uygulamaları inşallah faydasını görürüz

canım neler uyguladığınızı paylaşabilirmisin bizde deneyeceğiz bitkisel uygulamaları inşallah faydasını görürüz
Eşimin
Varikosel vardı ve hareketliliği % 20 lerde idi, doktor önce varikosel ameliyatı yaptı ve sonrasında 3 ay evicap uyguladı ama o 3 ay boyunca çok bi ilerleme olmadı. Sonrasında ben burdan okuduklarımla uyguladıklarımı sıralayım.
-Doktor ikinci 3 ay için promotil verdi biz bir ay kullanıp tekrar sperm testi yaptırıp fark olmadığını görünce kendi kendimize proxeed plus aldık ( doktorumuzun bundan haberi yok ) çünkü ben proxeed daha faydalı olduğunu çok kişiden okumuştum.
-Eşim öncelikle sigara ve alkolü bıraktı. Kalın giyinmek ve sıcak duş almayıda bıraktı. sıcak olumsuz etkiler spermi
- her sabah zeytinyağında beklemiş iki adet incir, proxeed plus, çakşır suyu, keçiboynuzu özü,
- akşamları yemek öncesi yine çakşır, proxeed plus gece yatmadan keçiboynuzu , ceviz,fındık, badem , antep fısıtğı, keçiboynuzu tozu, zerdeçal tozu bunların hespsini toz halinde kestane balı ile karıştırıp yatmadan önce 1 kaşık yedi.
- bi dönem arı sütünü kestane balı ile karıştırıp yedi sabahları
- akşamları kabak çekirdeği bi avuç, ceviz çayın yanında
- hergün bi adet muz
- haftada bi nohut yemeği ve genelde sebze ağırlıklı beslenme.
eşim bunları 3 ay yaptı ve bende ek olrak faydası olur belki diye kendime soğan kürü yaptım 15 gün o ay hamile kaldım
sizin sorun ne bilmiyorum ama sperm azlığı morfoloji ve hareket sorunlarında bunlar çok iyi geliyo
inşallah yardımcı olurum size

Biz kökü kaynattık aynı şey olurmu acaba
Aktarmalı çakşır koku suyu oyundan daha etkiliydi bnde aldm çay bardağını yarısı şu yarısında caksir suyu olmak üzere sabah akşam icyrz eşim ve kendi ı oyunuzu pekmezi ayriyetten proxseed verdi dktr sperm sayısına iyi geliyormuş arastrdm

Caksir suyunu aldik esim aksamlari iciyir insallah fayda eder. Bunun disinda aksamalri keciboybmnuzu kürü sabhalri bir kasik bal ari sütu propolis karisimi. Hergun bir adet muz bir avuc findik ve cekirdek kabak cekirdegu. Birde vitamn vermisti doktorunuz qten gibi birseydi adi o bitti ama suan. Insallah ise yarar bublarn disinda bisey uygulamalimi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…