- 6 Haziran 2016
- 358
- 256
- 31
-
- Konu Sahibi nefertiti0634
Canım biz kullandık ama Çakşırın bir faydasını göremedik.Biraz yükselir gibi oluyor sonra yine düşüyor.
Canım bizim sayı ve hareketlilik az.Bunun için kullanmadığımız kür kalmadı.Çakşır, keçiboynuzu, İbrahim Saraçoğlu kürleri vs.. Hepsi bir miktar fayda edip geriye döndü. Hiçbirinin yan etkisi olmadı ama bütün bunlar üstüste olunca karaciğeri zorlayan şeyler.Dikkat etmek ve karaciğeri korumak lazım.Bunun dışında hepinize şu sayfayı öneririm.Bir de bunu deneyin derim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...edavide-olanlar.786130/page-245#post-47780212Bende bugun eger aktarlarda bulunursa suyunu alıp baslamayı dusunuyorum bızım bırde sperm sıfır malesef bır etkısı olurmu hıc bılmıyorum.Esımede yuklenmek ıstemıyorum zararı olcak hıcbırsey ıcırmem ama arasstırdım bır yan etkısını goremedım aksıne esımde seker var ona ıyı bıle gelıyormuss. cok sukur baslayalım ıns faydası olur kuzum sızdekı problem azlıgımıydıı kuzum
Canım bizim sayı ve hareketlilik az.Bunun için kullanmadığımız kür kalmadı.Çakşır, keçiboynuzu, İbrahim Saraçoğlu kürleri vs.. Hepsi bir miktar fayda edip geriye döndü. Hiçbirinin yan etkisi olmadı ama bütün bunlar üstüste olunca karaciğeri zorlayan şeyler.Dikkat etmek ve karaciğeri korumak lazım.Bunun dışında hepinize şu sayfayı öneririm.Bir de bunu deneyin derim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...edavide-olanlar.786130/page-245#post-47780212
Biz yeni başladık henüz bir ilaç kullanmıyoruz ama Kaan Aydos'un sperm konusundaki fikirlerini mutlaka okuyun.Normal kadın doğumcular ve ürologlar bunların hiçbirini söylemiyor ve bizi boşuna uğraştırıyorlar maalesef...
Canım kendi sitesinde mesaj formu var. Oradan tahlil sonuçlarını yaz ve mesaj olarak da hocanın bilmesi gerekenleri yaz. Şu an tatildeler sanırım ama sana mail gelecek şu tarihte cevap verilecektir diye.Biraz beklersin çok değil.Kaan hoca birebire dönüş yapıyor mesajla.Ona göre bir yol izlersiniz.F fduag siz kaan hocayla nasıl irtibata geçtinizz aslında böyle bitkisel şeylere başlamadan bende kaan hocayla görüşmek istedim ama nasılll acaba sonuçlarımızı mailmi atsam dönermi hiç bilmiyorummmyaa gelin desin gidilir zatenn yeterki çare olsun gerçi biz tesemizi yeni olduk ama bitkisel birşeyler yada bir ilaç önerir belkii
Merhaba hanimlar,
Soyle soyleyeyim hicbirsekilde normal yollarla cocugunuz olmaz dendi. Asilamanin bile olmayacagini soyledi doktorlar bir kac uzmana gorunduk. Ayni zamanda doktorlarin verdigi ilaclar kullanildi tabi onlar daha kotu yapti. Sonra ben arastirirken caksir otunu gordum nette ve keci boynuzu sabah aksam 1 bardak keci boynuzu ve 1 tatli kasigi balli yada recelli tatlandirmak icin caksir tozu icmeye basladi esim. Tabi bu arada biz tup bebek icin rapor cikardik. Tedavi olmak icin regl donemini beklerken gecikme oldu ve hamile oldugumu ogrendim. 2 yasinda simdi bebisim. Duzgun bildiginiz iyi bir aktardan tozunu alin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Ay mesajini okuduguma cok sevindim gercekten ben de tam esime keci boynuzu ve balli caksir tedavisi uygulamayi dusunuyordum. Bizde sperm cikisi sifir, hic sperm yok maalesef ama yine de en kotu tese bile olsak bu bitkisel tedavilerin orada bile bir faydasi olacagini dusunuyorum ben. Sana bir sorum olacak yalnız, cevaplarsan cok sevinirim. Ben keciboynuzu kuru ile ilgili soyle bir şey okudum, 1 hafta boyunca sabah ve aksam toplamda yarim litre icilecek, sonraki hafta sadece aksamlari bir bardak icilecek, sonraki zamanlarda da her gun degil belli araliklarla icilecek. Boyle bir faydasi olur mu bilemedim yani. Sen nasil icirdin, ne kadar sure ile kac bardak, gunde kac kere falan bunlarla ilgili lutfen beni aydinlatir misin? Bir de caksiri balla ne oranda karistirdin, sabah aksam mi yedi bu karisimi? Ozetle ikisi ayni anda kullanilinca nasıl bir yol izlenmeli konusunda fikir sahibi olmak istiyorum. Sen deneyimini benimle paylasirsan, bana da yardimci olur.
Kizlar bende bugun aldim ve keci boynuzuyla karisim yaptim. 400 gr geci boynuzuna 50 gr caksir koku ezip koydum bizde denicez bakalim sonuc ne olucak.
hic bir ise yaramadimerhaba canım birazz geç dönüş oldu ama ne yaptın işe yaradı mı bu bildiğin marketler de satılan keçi boynuzu pekmezine mi karıştırdın
Yeni denemiş ve sonuç almış biri olarak faydasını gördük ama sadece çakşır değil yanında bir çok şey yiyerek , eşim için biraz zorlu 3 ay geçti. isteyen olursa neler uyguladığımızı paylaşabilirim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Eşimincanım neler uyguladığınızı paylaşabilirmisin bizde deneyeceğiz bitkisel uygulamaları inşallah faydasını görürüz
Aktarmalı çakşır koku suyu oyundan daha etkiliydi bnde aldm çay bardağını yarısı şu yarısında caksir suyu olmak üzere sabah akşam icyrz eşim ve kendi ı oyunuzu pekmezi ayriyetten proxseed verdi dktr sperm sayısına iyi geliyormuş arastrdmBiz kökü kaynattık aynı şey olurmu acaba