- 19 Kasım 2009
- 16
- 4
-
- Konu Sahibi nefertiti0634
Kızlar, ben eşime yaklaşık 2 aydır çakşır suyu içiriyorum.Eşimde varikosel ve buna bağlı olarak sayı ve morfoloji sorunu var.Meni miktarında bir artış farkettim ama yakın zamanda bir spermiogram yaptırmadık henüz.Merak ediyorum,içinizde çakşır suyunun faydasını görenleriniz var mı acaba?
Ayrıca sizin ameliyat da güzel geçer inş.Rabbim yardımcınız olsun.Biz de düşüneceğiz galiba son test sonucuna göre.
Tatlım çok teşekkür ederim.
En son medicalpark da gittiğimiz doktorumuz bize 3 ay,15 er gün arayla uygulamamız gereken bir kür verdi,sizinle de paylaşmak istedim.
Bugün başladım eşime içirmeye,bakalım sonu nasıl olacak.
--Havuç tohumu 50 gr
--Kereviz tohumu 50 gr
--Turp tohumu 50 gr
--Şalgam tohumu 30 gr
--Tarçın 50 gr
--Zencefil 50 gr
--Çörek otu 40 ge
--Safran 20gr
--havlıcan 20 gr
--Kişniş 20 gr
--Polen 50 gr
--Keçi boynuzu pekmezine katılıp içilecek.
Sperm sayısını ciddi oranda artırıyormuş.
ozbuyücüsü verdiğin karışım güzele benzior..
direk pekmezin içine atılıp mı içilior bu şimdi..
denemek istiorum bende..eşimde de 1.200.000 çıktı sperm..hareketsizde %85 durum vahim yani
denemekte fayda var bu karışımı..teşekkürler..
Derincim merhaba,
Ben her bulduğum karışımı içiren,sürekli kür uygulayan biri değilim,hatta bu ilk olacak. Eşimde de 1,6 milyon sperm sayısı,hareketli de %1 :) bizden daha iyi durumdasınız merak etme.
Yaklaşık 2 yıldır yaşıyoruz biz de bunları,ama çok araştırdım.Bahsi geçen bitkileri teker teker araştırdım. En iyi şifa,en doğru kaynak Rabbimin yarattıkları,kararımı verdim ve başladık.
Pekmeze katıştırıp sabah akşam birer kaşık tedavisi,bol şans olumunekankayizsmile
Arkadaşlar yeni cıkacak olan tüp bebek genelgesi tedavi olacak çiftler icin oldukça sıkıntılı bir durum yaratıyor.aynen kopyalıyorum.
(7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.
Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliyor hemde hemde hamile kalma sansı tamamen azalıyor.
Bize göre 40 yaş öncesi her defasında en az 2 embiryo mutlaka koyulmalı.
40 yaş sonrasıda 3 embiryo ya kadar müsaade edilmeli.
canım yeni genelge ne yapacağız bilmiyorum ama bir an önce bir şeyler yapalım en önemlisi ben bu işlerden hiç anlamıyorum topik açalım diyorum topik açack bit tek arkadaşımız bile çıkmadı
BU YAZIYI SİZLERE DAHA ÖNCEDE YAZDIM DÜN BİR TÜP BEBEK TOPLANTISINA GİTTİM ORADAKİ DR SÖZ ETTİ EĞER BU GENELGE KABUL EDİLİRSE (DR EN KISA ZAMANDA HAYTA GEÇEK DİYOR ) TÜP BEBEK TEDAVİLERİNDE GEBE KALMA OARANLARI %50 DÜŞER DİYOR ARKADAŞLAR BU KONYDA TOPİK AÇALIM DİYORUM VE BİRŞEYLER YAPALIM BEN KONU AÇMAYI BİLMİYORUM
Çok zengin bir karışım gerçekten.İnşaallah faydası olur.Teşekkürler paylaştığın için.Şu anda keçiboynuzu kürü uyguluyoruz ve çakşır suyu içiyoruz.Keçi boynuzu kürü bitsin ki şubat sonunda bitiyor,bu kürü uygulayalım biz de.Gelişmeleri paylaşırsan bu kürle ilgili çok sevinirim.
Kızlar, ben eşime yaklaşık 2 aydır çakşır suyu içiriyorum.Eşimde varikosel ve buna bağlı olarak sayı ve morfoloji sorunu var.Meni miktarında bir artış farkettim ama yakın zamanda bir spermiogram yaptırmadık henüz.Merak ediyorum,içinizde çakşır suyunun faydasını görenleriniz var mı acaba?