Erkek İnfertilitesi Eşine çakşır suyu içirenler,tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
K.bakma canım. Yanlışlıkla heralde. Bende yeni farkettim biz sultan séyhmus türbesine gittik namaz kıldık dua ettik ..Oraya gidenlerin çoğu evlat sahibi olmuşlar. Kızlarının ismini sultan erkeklerin séyhmus koymuşlar. İnşallah bizde anne oluruz. Allah kimseyi mahrum etmesin. Amin

Aminnnn inşalah bu türbeyi araştıracagım canım

Merhaba acaba hangi marka kullandınız ? Kullanımı nasıl ? Fayda gördünüz mü ?

Sizin sonuc ne oldu acaba

Merak ettim bebeğiniz oldu mu ? Olduysa Çakşır suyu mu yoksa başka şeyle mi oldu.

meraba ameliyat oldumu esiniz ve bebeginiz oldumu

Benimde eşimde tek tük sperm çıkmıştı hareketli hareketsiz sayı yazmıyordu azospermi gibi birşeydi 3 hafta kullandı çakşır suyu tabi yanında başka şeyler de kullandık bu sefer 100.000 olmuş ama hepsi hareketsiz bu seferde sayıyı artırmada etkili mi bilmiyorum başka şeylerde kullandığımız için

Meraba geçmiş olsun bi gekisme oldu mu acaba benim esimde de sperm yok ta .inşallah fayda etmiştir

meraba ne kaynaklı Azosperm bi tedavi gördü mu esiniz umarim mutlu son olmustur

Arkadaşlar benim sorunum hamile kalamamak değil de eşimle aramızdaki cinsel yaşamın kötüye gitmesi. Kocam çok fazla istek duymuyor artık ve malesef performans açısından eskisi gibi değil. Hafiften sertleşme sorunu da oluyor bazen. İlişkinin bir anında 10-15 saniye ara vermemiz gerektiğinde sertliğini koruyamadığı oluyor. Çakşırı hamilelik için kullanan arkadaşlar partnerlerinin performansında gelişme görüyorlar mı? Bu sebeple alıp kullanmak faydalı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…