Eşinden daha sonra yatanlar geç uyuyanlar eşleriniz ne diyo bu duruma

İyi sen ondan sonra durmuşsun sanırım yoksa sonu fena olurdu

ya aslında durmazdım da aklıma bişi gelmedi

kendisi o olaydan sonra ben banyodayken saç kurutma makinesi un dökmüş fişinide takmış öylece bırakmış orya tabi ben yaptım banyoyu giyimdim üstümü saçımı kurutcam makine çalıştırdığım anda her tarafım un oldu tabi odanın her tarafıda

o yüzden pes ettim artrık

evt canım eşiniz haketmıs zaten de. Eminim eşim biryerlerini kırar yada incitirdi sonra da bana tesekkur ederdı butun gun evde uyumak ıcın sebebı oldugundan(işe falan gitmezdi cunku) ( bende ugrasyrum sureklı de gıremedım acaba dedım bende mı problem var kı)

yok bende giremedim açmıyo

ya ben aslında o şakayı yapmazdımda işin özü o beni öyle kokuttuğu zaman ben altıma çişedim :) çok rezil oldum yani
haketti oda

facede problem var evet bende açamadım az önce

Ee öle sölesene canım ya o zaman haketmiş vallahi ellerine sağlık

Yanlız banyoyu temizlemek yine sana düştü o yüzden zahmetli bi intikam olmuş senin ki

Ee öle sölesene canım ya o zaman haketmiş vallahi ellerine sağlık

Yanlız banyoyu temizlemek yine sana düştü o yüzden zahmetli bi intikam olmuş senin ki

ya evet ya onu hesaba kataydım iyidi yanlız çok ilginç bişey oldu daha önce küvette sabun lekesi filan kalırya hani böyle kaymak gibi olmaz ben o vazelini sürüp temizlediğimden beri hem kaymak gibi hemde hiç leke tutmadı

aslında işimede yaradı hani :)

Sizden korkulur eşim öle bişi yapsaa sinirden saçını başını yolardım onun

Durduğun iyi olmuş canım siz baştan yüksek dozda şakaya başlamışsınız bunlar son aşama şakaları aslında

durdum mecburen yoksa benim eşim çok fena hayyatta altta kalmıyo az daha devam etsek evliliğimiz reality şova dönicekti her an her şey olabilir kokusuyla yaşanmı yo :)

Yaa bende mi yapsam mı acabaa Yanlız benim eşim göbekli zaten oturduğu yerden kalkamıyo ordan hiç çıkamaz

LayMalifalitikoRaySalifalitik.oLoyLoyLoyLoyLayLayLayLayMaMaM.aMaSaMaMaMaLoyLoyLoyLoyLoy

Ve hayranı olduğum, sözü ve müziği Ray Ray Kasım'a ait olan beste sizlerlede paylaşmak istedimm

birde ki li bir sarkisi var hemserim sayilir kendisi

Yaa bende mi yapsam mı acabaa Yanlız benim eşim göbekli zaten oturduğu yerden kalkamıyo ordan hiç çıkamaz

benimkide göbekli ama o gün orda tosbağa gibi debelenirken üç kilo vermiştir garanti :))

ay alemsiniz bayanlar ya bir söz dumuştum aklıma o geldi şimdi ' erkeklerin evli olup olmadığına bakmak için parmağına değil göbeği olup olmadığına bakmak lazım' diye doğruymuş....

ay alemsiniz bayanlar ya bir söz dumuştum aklıma o geldi şimdi ' erkeklerin evli olup olmadığına bakmak için parmağına değil göbeği olup olmadığına bakmak lazım' diye doğruymuş....

aynen öyle benim eşimin evlenmeden önce harika fiziği vardı sinir olurdum plajda filan baya bakıyodu insanlar

sinsice adım adım ilmek ilmek işlediğim o göbeği :)

artık baklavası yok karnında bildiğin türk işi şekerpare göbeği :))

Zaten parmağına baksalar nişanlı sanarlar eşimi Evlendikten sonra o kadar kilo aldı ki yüzüğünü 2 numara büyüttük ama 1 ay sonra yine sıkmaya başladı Parmağı kesmesinler diye sağ eline geçirdik mecburen

kızzzzzz bajılar dağılınnnn ahanda kocam homurdanıyo :)

behlül kaçar kızlar gidip azarımı yiyip yatayım

yanlız en komiğide güya sessizce yatağa girmeye çalışıyorum ben ama yataktan çatır çutur sesler çıkıyo ve uyanıyo ya işte o an

yemin ediyom ömre bedel :)

Kız sen kararlısın bu gece yakalatıcaksın benii

Avına sinsice yaklaşmış bidee

Vallahi benim kilo takıntım var sevmiyorum o yüzden zorla spor salonuna yazdırıcam eşimi

iyi geceler kızlar öptüm hepinizi

gece gece eşlik ettiniz valla vakit nasıl geçti anlamadım ama bize ayrılan sürenin sonuna geldik

en güzeliden geceler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…