Eşinden daha sonra yatanlar geç uyuyanlar eşleriniz ne diyo bu duruma

:KK1::KK1: Kız sen kararlısın bu gece yakalatıcaksın benii :KK1::KK1::KK1:

Avına sinsice yaklaşmış bidee :KK1::KK1:

Vallahi benim kilo takıntım var sevmiyorum o yüzden zorla spor salonuna yazdırıcam eşimi :KK1::KK1:

ya bende sevmem göbekli erkek ama napım baktım ki başka kızlarda sevmiyo göbekli erkek işimi sağlama alıyım dedim

bide yazık ne zaman diyet yapcam dese ben başlıyom tatlılar dötürmeye :)

kızzzzzz bajılar dağılınnnn ahanda kocam homurdanıyo :)

behlül kaçar kızlar gidip azarımı yiyip yatayım

yanlız en komiğide güya sessizce yatağa girmeye çalışıyorum ben ama yataktan çatır çutur sesler çıkıyo ve uyanıyo ya işte o an

yemin ediyom ömre bedel :)

Senin işin baya zor canımm ya eşinin uykusu baya hafif anladığım kadarıyla :KK1::KK1:

Yakalanırsan su içmeye kalktım de bari :KK1::KK1:

iyi geceler kızlar öptüm hepinizi

gece gece eşlik ettiniz valla vakit nasıl geçti anlamadım ama bize ayrılan sürenin sonuna geldik

en güzeliden geceler size

Aynen canım saat 4'ü geçiyo zaman nası geçti anlamadım bende :KK1::KK1:

Sohbetiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi güldüm gece gece yakalanmadan gidiyim yatıyım bende :KK1:

İyi Uykular herkese :)

Aynen canım saat 4'ü geçiyo zaman nası geçti anlamadım bende :KK1::KK1:

Sohbetiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi güldüm gece gece yakalanmadan gidiyim yatıyım bende :KK1:

İyi Uykular herkese :)

iyi uykular sanada hadi bu geceyi atlattık önümüzdeki maçlara bakıcaz :)

sizede iyi geceler bayanlar benım kucuk kız uyandı sımdı ben bı macta onunla yaparım uyusun dıye zaten sabah olur:)))

Bende işsiz kaldığımdan beri eşimden geç uyuyuorum genelde.
Eşim hiç bir şey söylemez.
Bensiz gidip yatakta da yatmadı hiç.
Benim uykum yoksa dizime yatar uyur,diğer dizime de leptopu koyuyorum.Hem uyuyor hem ben kk da geziniyorum.
Benim uykum gelince de uyanddırıyorum yatağa gidiyoruz.
Aynı yatağı paylaşmak aynı anda uyku gelecek demek değil iki tarafında anlayış göstermesi lazım.

valla bız ıkımızde calısıyoruz
esımın ızın gunlerı degısıyor
genelde o benden once hıc yatmamıstır ben yatmısımdır ama hiç yatak odasına yatmam o nerdeyse bende orada uyuklarım :)

birazcikta ben az uyusam ne iyi olur diycem ama...gece kalkiyorum bebis icin bir kac defa...sabah zaten kalkip 6,30 gibi hazirlaniyorum ise geliyorum..aksam saat 5-6 gibi evdeyim...yemek bulasik cocuk derken kocaya vakit bile kalmiyor...genelde bebisi uyuturken bende 1-2 saatligine uyuyakaliyorum yatagin uzerinde...suana kadar hep boyle oldu bu..

sonra gece 2-3 gibi kalkarim cogu zaman ertesi gunku giyecekleri hazirlarim..bulasiklar duruyorsa onlari hallederim...falan filan...

bazende kalkamam sabah ise kalkarim ancak...ancak giyeceklerimi hazirlarim bebegin islerini hallederim ve bi dus alir cikarim...cok yoruluyorum yaa..var mi bunun caresi??? yoksa bende mi bi sorun var anlamadim :KK14::KK14:

senin anlayacagin arkadasim..esim benden hep sonra yatiyor genelde bebis oldugundan beri..cunku yorgunluktan agzim ayrilmis oluyor genelde...uyuyakaliyorum yaa...Allah yardimcimiz olsun.

Valla kızlar ben sıze katılmıyorum her gece esınızı yalnız bırakıp neden sabaha kadar oturuyorsunuz kı. Erken yat erken kalk derken haklı bence, sonucta ozellıkle calısmayan bayanlar ıcın uyku duzenını ayarlamak sızın secımınız, esınızın erken uyuması onun secımı degıl calısan adam saatlere uymak zorunda. Bılmıyorum ama ben pek anlayamadım bu durumu. Aynı seyı erkek yapsa burda konu acılır esım benle yataga gelmıyor bılgısayar bagımlısı dıye sıkayet edılır.

eşim 11-12 gibi kanepede uyuyakalıyor genelde, ben de biraz internette takılıyorum ya da tv izliyorum, sonra kalk yatalım diyorum, hastalık v.s. olmadıkça ayrı gitmiyoruz yatağa

Valla kızlar ben sıze katılmıyorum her gece esınızı yalnız bırakıp neden sabaha kadar oturuyorsunuz kı. Erken yat erken kalk derken haklı bence, sonucta ozellıkle calısmayan bayanlar ıcın uyku duzenını ayarlamak sızın secımınız, esınızın erken uyuması onun secımı degıl calısan adam saatlere uymak zorunda. Bılmıyorum ama ben pek anlayamadım bu durumu. Aynı seyı erkek yapsa burda konu acılır esım benle yataga gelmıyor bılgısayar bagımlısı dıye sıkayet edılır.

katılıyorum sana çünkü aynını eşim bana yaptı 7 yıl ben yattım o kalktı, o yattı ben kalktım defalarca konuştum dil döktüm nafile en sonunda ayrıldık ilgisizliği yüzünden
bence herşeyin bi düzreni bi dengesi olmalı bi bakmışınki eşin sensiz yatmaya alışmışşş:KK1::KK36:

okudukça güldüm muhabbetiniz hoşumada gitti ama şaşırdımda 3 sene oldu evleneli her cumartesı esım maça gıder gece 3 de gelır uykudan gözlerimi açamasamda asla onsuz yatağa giremem.onsuz uyumuycagımı bıldıgı için maç dısında eve asla geç gelmez.baktım uykum geldı yatalım dıo uykum olmasada eşlik ederim ona hiç olmadı girer koynuna sarılır öylece tadını çıkarırım .

O yatağa girince, bende giriyorum,
Film falan izlerken o 9'da, 10da uyuyor genelikle..

Ne diye bilirki? Oda erkenden beni yanlız burakmasin,
Asıl biri bir şey demeliyse, bu ben olmalıyım:KK9:

eşimin benden sonra yatağa girdiği de tarihinde görülmemiştir, uykucudur kendisi :KK34:

evlendiğimiz ilk günden beri (ilk demeyelim ya da balayına gitmiştik, ilk 10 günden sonra) 2 ya da 3 kere aynı anda yatmışızdır. eşim sever uykuyu, dayanamaz da. pıtı pıtı gider kendi başına uyur. 6 senenin son 2 senesi artık o ayak uydurdu bana, baktı ki hatunda iş yok :KK1: 1.30- 2den önce yatmıyor artık.

hiç de söylenmedi açıkçası aynı anda uyumuyoruz diye. uykum olmadan 1 kere gönlü olsun diye gittim yatmaya, dööön, kaşııın, oflaaa, puflaaaa ne uyudum ne uyuttum :KK1: ondan sonra bir daha da çağırmadı (not; hemen konu açayım, eşim artık beni çağırmadan yatıyor yoksa artık beni sevmiyor mu diye :KK1: )

genelde beraber yatağa gideriz ara sıra tv de bir program izliyorsam ondan geç yattığım olur o kadarına söylenmez ama her gece sabahlara kadar pc başında otursam kesin kızar o yapsa bende kızarım açıkcası:KK31:

bizde durum tam tersi,
ben yoğurt torbası gibi 10 dedin mi mızırdanmaya,
11 dedin mide tam uyku moduna geçmeye çalışırım :KK53:
eşimse 1 2 den aşağı yatmaz.
bi ara benide alıştırtmaya çalıştı ama cıks bünye hemen tepkisini koydu :KK53:
sorun olmuyor ama.
eşim tv izliyor bende kucağında uyuyoyrum,
onun uyku saati gelincede birlikte odamıza geçiyoruz,
yalnız uyumaktan korkuyorumda biraz :KK17:

esinden sonra kalkan ,esinden once yatan kadindan hayir gelmez diye bi soz duymustum artik herkes kendine pay cikarsin :-)

X