bende gec uyurum ama esimde kizar gideriz beraber uyuruz sonra..
bu arada namazi alet etmeyin bence gercekten kilmiyorsaniz yani
Slm canım hoşgeldin :) Aynen eşimde öyleydi başlarda ama arada bi yine kızıyoAma genelde üste çıkıp susturuyorum :) Peki babacığım haklısın bu yaşta erken uyumalıyım falan diye dalgaya alınca susup uyuyo
Aslında haklı ama napıyım gece otururken kahvemi yapıyorum, kulağımda kulaklık müziğimide açıyorum asıl böyle dinleniyorum bende
ya geçen yaz eşim uyumuştu yine bende balkonda oturuyorum dalmışım öyle bizim alt katta da eşimin arkadaşı oturuyo bekar çocuk
benim eşim hiç üşenmemiş uyanmış gecenin saat 3 filan alt kata inmiş şu uzun saplı fırçalar varya onarın üzerine çarşaf örtmüş
düşün gecenin körü her yer sesiz karanlık bide bizim evin karşısı bağ bahçe o fırçayı bu iki ileri zeka birden yukarı uzattılar ama ben varya bütün mahalleyi ayağa kaldırdım alllaaaaahhhhh yarabimmmmmm sennn koru alllammmmm sana geliyom diye bağırmışım
:)))
bu iki sivri zekada gülüyo bana
bende üste cıkmak için 'tamam ben bu gece senınle erkenden yatarım ama sende yarın benımle ben yatana kadar oturacaksın' diyorum uykusuzluğa dayanamayan bir insan olduğu ıcın üstelemeden aman ne halın varsa gör deyıp uyuyor
ya bide benim kayınvalideyle kayınpeder gelicek bi kaç haftaya kadar onlar gelince napcam acaba ben
Ayy senin yazdıkların yüzünden yakalanıcam şimdiii
Yanlız eşini takdir ettimGerçi ben genelde eşimi korkuturum da eşim böle bişi yapsa intikamım acı olur o yüzden riske girmez
Erkenden uyuyacaksın be yavrumm napacann mecburr
Şaka bi yana uzun süreli mi geliyolar ki :)
bende üste cıkmak için 'tamam ben bu gece senınle erkenden yatarım ama sende yarın benımle ben yatana kadar oturacaksın' diyorum uykusuzluğa dayanamayan bir insan olduğu ıcın üstelemeden aman ne halın varsa gör deyıp uyuyor
Ray_Ray nickini görünce hatirlarmisin bilmem rayray kasim geldi aklima ordanmi esinlendin
intikam itinayla alındı kuzum :)
bu olaydan bi kaç gün sonra bende eşim banyoya giricekti bende o girmeden önce duşa kabin teknesinin içini her yerine vazelin sürdüm bizimki içeri girdi iki dakikaya kalmadı paldır küldür ses geliyo ayyy yazık bide ayağa kalkmaya çalıştıkça düşüyo :)))
ayaklarına yapıştığı için vazelin bastıkça kayıyo emekleye emekleye çıktı banyodan :))) ahhaaaa çok gülmüştüm ya
Bu nası intikam ya adamın kafa göz yarıyomuşsun sen nerdeyseİyi bişi olmamış vallahi
bir an bende acaba eşime şaka olarak ne su vazelın olayını yapsam ne yapardı dıye düşündüm de aman allahım apartman basıma yıkılırdı(canı cok azdır) ama tebrik ederim yani hıc aklıma gelmezdı böyle birsey. bu arada bayanlr facete bır problm mı var bılıyor musunz?
Vallahi tebrik ederimmm aynen öle ya iyi hatırladınız idolümmm kendisii
bir an bende acaba eşime şaka olarak ne su vazelın olayını yapsam ne yapardı dıye düşündüm de aman allahım apartman basıma yıkılırdı(canı cok azdır) ama tebrik ederim yani hıc aklıma gelmezdı böyle birsey. bu arada bayanlr facete bır problm mı var bılıyor musunz?