Eşinden daha sonra yatanlar geç uyuyanlar eşleriniz ne diyo bu duruma

bende bazen arsızlığı ele alıp hayu ben sana oturmuyosun diye kızıyomuyum sen bana niye kızıyosun yatmıyosun diye diyorum bide böyle bi başlıyom işte ömür akıp geçiyo hayat çok zalim gel uyuma anı yaşa filan diye iyice deli olup gidiyo

haha yazıkkkk:)

hayır yatma demiyorum yattında ne oldu diyorum be çocuğum hep iyi niyetimden:)

bende üste cıkmak için 'tamam ben bu gece senınle erkenden yatarım ama sende yarın benımle ben yatana kadar oturacaksın' diyorum uykusuzluğa dayanamayan bir insan olduğu ıcın üstelemeden aman ne halın varsa gör deyıp uyuyor

Ayy senin yazdıkların yüzünden yakalanıcam şimdiii

Yanlız eşini takdir ettim Gerçi ben genelde eşimi korkuturum da eşim böle bişi yapsa intikamım acı olur o yüzden riske girmez

Bak bu da iyiymiş arada bi bunu söliyim bende

Ray_Ray nickini görünce hatirlarmisin bilmem rayray kasim geldi aklima ordanmi esinlendin

Ayy senin yazdıkların yüzünden yakalanıcam şimdiii

Yanlız eşini takdir ettim Gerçi ben genelde eşimi korkuturum da eşim böle bişi yapsa intikamım acı olur o yüzden riske girmez

intikam itinayla alındı kuzum :)

bu olaydan bi kaç gün sonra bende eşim banyoya giricekti bende o girmeden önce duşa kabin teknesinin içini her yerine vazelin sürdüm bizimki içeri girdi iki dakikaya kalmadı paldır küldür ses geliyo ayyy yazık bide ayağa kalkmaya çalıştıkça düşüyo :)))
ayaklarına yapıştığı için vazelin bastıkça kayıyo emekleye emekleye çıktı banyodan :))) ahhaaaa çok gülmüştüm ya

evet ya bunu bende kullanıyım dur iyiymiş :)

başka savunma varsa söyle kuzum bizde yapalım

Bu nası intikam ya adamın kafa göz yarıyomuşsun sen nerdeyse İyi bişi olmamış vallahi

bir an bende acaba eşime şaka olarak ne su vazelın olayını yapsam ne yapardı dıye düşündüm de aman allahım apartman basıma yıkılırdı (canı cok azdır) ama tebrik ederim yani hıc aklıma gelmezdı böyle birsey. bu arada bayanlr facete bır problm mı var bılıyor musunz?

yaşasın uykusuz ev kadınları

aslında bu konuylu ilgili korku filmi bile yapılır
eyvah kocam uyandı
yada
uyanan kocanın intikamı :)

Ben öle bişi yapsam bu ayağa kalkıcam diye duşa kabini falan kırardı bide masraf çıkardı boşu boşuna

Benim face açık bi sıkıntı yok buarada :)

ya ben aslında o şakayı yapmazdımda işin özü o beni öyle kokuttuğu zaman ben altıma çişedim :) çok rezil oldum yani
haketti oda

facede problem var evet bende açamadım az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…