Eşinden daha sonra yatanlar geç uyuyanlar eşleriniz ne diyo bu duruma

aritmetik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
278
102
merhaba kızlar ben son iki haftadır eşimden geç yatmaya başladım hem işlerim vardı hemde uyku tutmuyo ne yapıyım ki yatağa girsem dön dön daralıyorum ama eşimde kızıyo tabi bu duruma
varmı böyle benim gibi eşinden sonra yatıpta azar işiten :)

offf yahu kızlar burda bu kadar kalabalık var bu saat te bile ama sanırım bi tek benim eşim söyleniyo bu geç yatma olayına

Yalnız değilsin bende uyku tutmuyor geçiş dönemi mi havadan mı anlamadım bir süredir geç yatıyorum eşim de çok kızıyor.''Ama ne yapayım şimdi yatakta döne döne seni uyandırırım''diyorum.Birşey demiyor o zaman.

Son düzenleme:
bizimki alıştı artık bari arada bir aynı anda yatalım diyor ciddi bir tepkisi olmadı açıkçası.çünkü 1.5 yaşında kızım var o akşam 10a doğru uyuyor.o saatten sonrada hem işlerim oluyor hemde kendime vakit ayırmak istiyorum birazda.o ise başını yastıga koydugu anda sızıyor arada laf soksada büyük bir tepkisi yok

ya beni görseniz az önce eşim hadi yatalım artık dedi kapattı bilgisayarını ben yazık çocuklar okula gitmemek için bahaneler uydurrurya onlar gibi aaaa ben çok terledim ya bi duşa girip geliyorum dedim :)tamam dedi ama sonra gelip beni bilgisayarın başına görünce ters ters baktı ne halin varsa gör dedi gitti , tamam kocacım ne halim varsa görürüm dedim :)

Benim eşimde başlarda baya söyleniyodu ama artık alıştı :)

Ben evlenmeden öncede uyuduğum en erken saat 2:30-3:00 arasıydı. Evliliğimizin başlarında birazcık düzene girmiştim ama tekrar bozuldu Zaten uykuya pek düşkün deilim sabaha kadar otursam da öğlene kadar uyuyamam eşimde bu durumu öğrendi artık o yüzden ses çıkarmıyo :)

ya ben birazda geç kalkıyorum gün içinde yani 11 gibi kalkıyorum oda kızıyo işte sabah erken kalk akşam erken yat diyo ama çoluk çocuk yok ben neden erkenden dikiliyim ki ayağa yapıcak pek bişeyde yok sabahın 8 inde kalkcakmışım amaaaaaaaaaannnn valla ya bi diyorum ki tamam haklı adamcağızda ama bi yandanda ne yapayım bende gece oturmayı seviyorum böyle el ayak çekiliyo etraf sesizleşiyo ya ohhh alıyorum kahvemi misss :)
ama yakındır atıcak beni yataktan :)

Aynen bizimde çocuğumuz yok üstüne işsizim sıkıntıdan patlıyorum zaten Gece oturmanın keyfi bile bi başka bide yanında kahve tamam

Benim eşim gece uyanmaz genelde ama geçen gün 4 gibi uyandı. Ben birden eşimi karşımda görünce araba farı görmüş tavşan gibi oldum Hadi yatağa hadii hadii saat kaç olmuş kime ne yazıyosun daha ( kk'daydım ) uyu artık diye zorla kaldırdı beni :)
Kendimi bi an 15 yaşında hissettim Utancımdan uyudum yanii

hahhaaaaaaaaa :)) aynısı banada oldu ama ben salaklıktan ne yaptım dersin odadaydım saat 4 filan olmuş eşimin ayak sesini duydum bilgisayrayı pat diye kapatıp hemen gözlerimi yumdum güya kendime orda uyuya kaldım süsü vericem geldi baktı bana uyumadığını biliyorum pis pis sırıtıyosun bide uyuyo numarası yapmayıda beceremiyo kalk çabuk dedi bide kulağımdan tutup götürdü:) ben en son annemden gizli sigara içtiğim zamanlarda kendimi böyle hissetmiştim yakalancam diye

Gece gece gülüyorum uyuyan adamı uyandırıcam iyi mi İnsan böle bi durumda ne yapacağını şaşırıyo da bi an için gözümde canlandırdım çok fena yaa

Ben senin numarayı babama yapardım o inanırdı da adamları inandırmak zor canım

ya inan şu anda mutfak sandalyemde oturuyorum bizim sandalyelerde azıcık gıcırdıyo valla korkumdan kıçıçmı kıpırdatmıyom ses çıkcak diye anaammmmm hepten yatılı yurt gibi oldu bizim ev
zaten çişim gelirse bittim ben yatak odası tuvaletein yanında :)

Bende yatak odasının hemen yan odasındayım Kahve suyumuda koydum risk almayı severim de Ama sen kahve ve benzeri içecekleri içiyim deme yakalanmayasın yine :)

Bende yatak odasının hemen yan odasındayım Kahve suyumuda koydum risk almayı severim de Ama sen kahve ve benzeri içecekleri içiyim deme yakalanmayasın yine :)

Oooooo seninki büyük risk takdir ettim , yatak odasının yanında oturuyosun bide :)ahanda bende yaptım kahvemi bajım :)) uçlarda yaşamak lazım :)
tövbe allahım günah yazmasın ama bide sabah ezanına kaldıysam varya offf kesin uyanıyo bizim hocada sağolsun pek bi tizden okuyo ezanı camide evin dibinde ya beni görme gitsin işte o vakit korkudan namaza duruyom :)

slm bayanlar bende sizdenim, benim eşimde aksam 11.30 da falan uyuyakalır genelde ama ben butun gunun stresını cocuk seslerını faan gerıde bırakıp gece oturmayı tercıh edenlerdenım sımdı kahvemı de elıme aldım kucuk kızım ağlayana kadr degmeyın keyfıme (bu arada benım esimde cok kızıyor gec yatmama ama ne yapalım alıskanlık meselesi)

ya niye kızıyolarki dimi ama ne yapalım bazı insanlar böyle oluyo işte gece oturmayı seviyoruz biz inan bütün gün ayaklarımı uzatıp dinlensem şu gece oturmanın zevkini alamam kafa dinliyo insan

Senin risk daha büyük canımm kahve içme derken tuvalet ihtiyacın olmasın diye sölemiştim Bizim ev cadde de o yüzden alıştık gürültüye arabalar , motorlar evin içinden geçiyo bazen O yüzden eşim zor uyanır :)

Töbe töbe aklıma gelende pek hayırlı bişi değil ya söliyim yine de Ezan vakti eşin uyanırsa Namaz'a kalktım de barii uyuyo numarası yapmaktan iyidir

bende gec uyurum ama esimde kizar gideriz beraber uyuruz sonra..
bu arada namazi alet etmeyin bence gercekten kilmiyorsaniz yani

Son düzenleme:
nıye kızdıklarına bende anlam veremiyorum açıkcası ya da bazen veriyorum ama ben uyku seven bir insan değilim zaten bütün gün ev işi o bu coluk cocuk derken rahat edemıyoruz bari aksam rahat edelim di mi? Gerçi bende onun erken yatmasına kızıyorum napalım....

ya geçen yaz eşim uyumuştu yine bende balkonda oturuyorum dalmışım öyle bizim alt katta da eşimin arkadaşı oturuyo bekar çocuk

benim eşim hiç üşenmemiş uyanmış gecenin saat 3 filan alt kata inmiş şu uzun saplı fırçalar varya onarın üzerine çarşaf örtmüş

düşün gecenin körü her yer sesiz karanlık bide bizim evin karşısı bağ bahçe o fırçayı bu iki ileri zeka birden yukarı uzattılar ama ben varya bütün mahalleyi ayağa kaldırdım alllaaaaahhhhh yarabimmmmmm sennn koru alllammmmm sana geliyom diye bağırmışım
:)))

bu iki sivri zekada gülüyo bana

Slm canım hoşgeldin :) Aynen eşimde öyleydi başlarda ama arada bi yine kızıyo Ama genelde üste çıkıp susturuyorum :) Peki babacığım haklısın bu yaşta erken uyumalıyım falan diye dalgaya alınca susup uyuyo

Aslında haklı ama napıyım gece otururken kahvemi yapıyorum, kulağımda kulaklık müziğimide açıyorum asıl böyle dinleniyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…