ya ben birazda geç kalkıyorum gün içinde yani 11 gibi kalkıyorum oda kızıyo işte sabah erken kalk akşam erken yat diyo ama çoluk çocuk yok ben neden erkenden dikiliyim ki ayağa yapıcak pek bişeyde yok sabahın 8 inde kalkcakmışım amaaaaaaaaaannnn valla ya bi diyorum ki tamam haklı adamcağızda ama bi yandanda ne yapayım bende gece oturmayı seviyorum böyle el ayak çekiliyo etraf sesizleşiyo ya ohhh alıyorum kahvemi misss :)
ama yakındır atıcak beni yataktan :)
Aynen bizimde çocuğumuz yok üstüne işsizim sıkıntıdan patlıyorum zaten Gece oturmanın keyfi bile bi başka bide yanında kahve tamam
Benim eşim gece uyanmaz genelde ama geçen gün 4 gibi uyandı. Ben birden eşimi karşımda görünce araba farı görmüş tavşan gibi oldumHadi yatağa hadii hadii saat kaç olmuş kime ne yazıyosun daha ( kk'daydım ) uyu artık diye zorla kaldırdı beni :)
Kendimi bi an 15 yaşında hissettimUtancımdan uyudum yanii
hahhaaaaaaaaa :)) aynısı banada oldu ama ben salaklıktan ne yaptım dersin odadaydım saat 4 filan olmuş eşimin ayak sesini duydum bilgisayrayı pat diye kapatıp hemen gözlerimi yumdum güya kendime orda uyuya kaldım süsü vericem geldi baktı bana uyumadığını biliyorum pis pis sırıtıyosun bide uyuyo numarası yapmayıda beceremiyo kalk çabuk dedi bide kulağımdan tutup götürdü:) ben en son annemden gizli sigara içtiğim zamanlarda kendimi böyle hissetmiştim yakalancam diye
Gece gece gülüyorum uyuyan adamı uyandırıcam iyi miİnsan böle bi durumda ne yapacağını şaşırıyo da bi an için gözümde canlandırdım çok fena yaa
Ben senin numarayı babama yapardım o inanırdı da adamları inandırmak zor canım
ya inan şu anda mutfak sandalyemde oturuyorum bizim sandalyelerde azıcık gıcırdıyo valla korkumdan kıçıçmı kıpırdatmıyom ses çıkcak diye anaammmmm hepten yatılı yurt gibi oldu bizim ev
zaten çişim gelirse bittim ben yatak odası tuvaletein yanında :)
Bende yatak odasının hemen yan odasındayımKahve suyumuda koydum risk almayı severim de Ama sen kahve ve benzeri içecekleri içiyim deme yakalanmayasın yine :)
slm bayanlar bende sizdenim, benim eşimde aksam 11.30 da falan uyuyakalır genelde ama ben butun gunun stresını cocuk seslerını faan gerıde bırakıp gece oturmayı tercıh edenlerdenım sımdı kahvemı de elıme aldım kucuk kızım ağlayana kadr degmeyın keyfıme(bu arada benım esimde cok kızıyor gec yatmama ama ne yapalım alıskanlık meselesi)
Oooooo seninki büyük risk takdir ettim , yatak odasının yanında oturuyosun bide :)ahanda bende yaptım kahvemi bajım :)) uçlarda yaşamak lazım :)
tövbe allahım günah yazmasın ama bide sabah ezanına kaldıysam varya offf kesin uyanıyo bizim hocada sağolsun pek bi tizden okuyo ezanı camide evin dibinde ya beni görme gitsin işte o vakit korkudan namaza duruyom :)
slm bayanlar bende sizdenim, benim eşimde aksam 11.30 da falan uyuyakalır genelde ama ben butun gunun stresını cocuk seslerını faan gerıde bırakıp gece oturmayı tercıh edenlerdenım sımdı kahvemı de elıme aldım kucuk kızım ağlayana kadr degmeyın keyfıme(bu arada benım esimde cok kızıyor gec yatmama ama ne yapalım alıskanlık meselesi)